בוקר טוב ואלפי ברכות

לייציק

New member
../images/Emo13.gif יש לנו סבלנות ../images/Emo141.gif

מה שכבר יש לך זה מספיק ויותר... העיקר שתמשיך ליצור ותשתף אותנו בהנאה ...
זה היה נסיון. מקווה שהצליח

באיה

New member
../images/Emo51.gif רבה על קבלת הפנים החמה

כולכם חברה מקסימים. אני כבר מרגישה כאן בבית. והכשרונות שיש כאן, אוהו, מרשים מאוד. שוב
.
גדול לכולם מכל ה
להשתמע בהמשך. נ.ב. יש לי שאלה. חברה שלי, היא קצת פחות מ50. היא חברמנית ממש, ממש אמיתית. האם גם היא יכולה להשתתף כאן?

yaely2

New member
מנהל
ודאי, ודאי בשמחה רבה שתשתתף../images/Emo23.gif

maxima

New member
באיה ברוכה הבאה........../images/Emo140.gif

לכולנו יש לפעמים שגיאות ואני בטוחה שגם לך יש כישרון כלשהו

emmy5

New member
צעירים בלב ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

סימן שאתה צעיר! סימן שאתה צעיר! יוסי גמזו / עממי אמריקאי מבצע : גשר הירקון אם פרדסים עוד משגעים אותך בריח, אם בלילות אתה שיכור מן הירח, אם רוח מרחבים בצווארונך תמיד נושבת ויש לך קוצים במקום שבו נהוג לשבת… זה סימן שאתה צעיר כמו יום אביב בהיר, כמו יום אביב בהיר סימן שאתה צעיר! אם לא איכפת לך לצאת ולטעות בדרך, אם בשדות אתה קוטף מדי פעם פרח, ואם כשכבר חורשים, סוף סוף, את השדות האלה אתה אולי הולך בטל אך לא הולך בתלם… זה סימן שאתה צעיר… אם שפת הים עוד רגילה לסנדליך, אם לפעמים אתה יוצא עוד מכליך, אם טיפ טיפת חוצפה מן הנשמה שלך לא פגה ואם עוד בינתיים לא קראו לך להג"א… זה סימן שאתה צעיר… אם עוד מושכים אותך שירים וגם גיטרה, אם צועקים לך : "זה נוער, זה? - זה בררה!" ואם עוד בחורות ברחוב עושות לך עיניים ויש לך זהב בלב - ולא בין השיניים… זה סימן שאתה צעיר… אם יש שטויות נהדרות שעוד לא עשית, אם לא טעמת עוד הכל ועוד לא ניסית, ואם אתה מרגיש עוד לפעמים תחושה מוזרת שלא הכל צודק, ושיכול להיות אחרת… זה סימן שאתה צעיר…

סבאאורי

New member
ערב טוב אורה תיקון יערה ok?

ולכולם ערב טוב אורה הפעם כולה עבודה שלי במחשב

ora11

New member
תודה סבאאורי ../images/Emo24.gif

אשלח ליערה את התמונה היא בטח תשמח . לילה טוב

bimbo.

New member
אמי ../images/Emo51.gif רבה

סוף סוף יש לי את המלים של השיר שאני מאוד אוהבת

ora11

New member
ואני לא היספקתי לברך את באיה../images/Emo140.gif

באיה ברוכה המצטרפת לפורום הנחמד שלנו גם אני הייתי פסיבית הרבה זמן ורק לאחרונה פשוט נדלקתי על הפורום. אנשים נחמדים.יוצרים.שולחים תמונות.שירים וחיוכים. שנמשיך כולנו להנות . לילה טוב

באיה

New member
תודה אורה, ../images/Emo141.gif

אתם באמת אחלה חברה. טוב, אני חושבת שהגיע זמן לישון. לילה טוב

emmy5

New member
לילה טוב ידידים ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

למעלה