בוקר טוב וברוכים הבאים לפינת הוואטדהפאק

Don Nirtin

New member
בוקר טוב וברוכים הבאים לפינת הוואטדהפאק../images/Emo87.gif

אוקיי. עוד יום חסר תועלת עבר לו. הלכתי לישון היום ב10 בבוקר (ונעמונת תעיד על כך
) והתעוררתי בסביבות 3 וחצי אהח"צ... מחר הוא יום השלישי בשבוע וכבר מתחשק לי לרצוח את יום שלישי ואת יום רביעי... נחמד הא?... סיפור מרתק מימי העבר שלי בתור תלמיד הזוי: "המורה, אפשר לצאת החוצה?" שאלה X את המורה. המורה השיבה ב"לא." והמשיכה לחרטט על סוקורטס. כעבור חצי שנייה שאל Y את המורה אם אפשר לצאת החוצה. שוב ענתה בשלילה והמשיכה לחפור שטויות. עבדכם הנאמן ישב אז בשולחן הכמעט מקביל לזה של המורה ובוהה באוויר מרוב שיעמום. (סוקורטס. משעמם. זוכרים?). "כואב לי!!
" התבכיינה אותה X מקודם. המורה התפלאה ושאלה איפה כואב לה. "ב...חזה..." התבכיינה X בשנית. המורה הרימה גבה. אותו Y מקודם התעורר ותקע "אז גם לי כואב בחזה!!". עסדכם הנאמן גיחך בהשתאות ושאל אותו "האם כואב לך בשדיים?" והבחור הבין מה קרה לגברת X שלנו. מוסר השכל- תהיו רגישים לבחורות במחזור. מוסר השכל 2- לבנים אין שדיים. מוסר השכל 3- גם למורה אין שדיים. מוסר השכל 4- מאידך, לעבדכם הנאמן יש שדיים. משימה להיום
מאחר ואף אחד מכם לא נתן הוראות הפעלה לצחצוח מלבד אחת שאינני זוכר אותה כרגע, אתן משימה יותר קלה. איך אתם קמים בבוקר? כלומר- מתעוררים מהר, מתעוררים לאט, לא ממש בדקתם, ושאר תשובות אטרקטיביות יתקבלו בברכה. time sucides.

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בחיי ניר, לקח לי רגע להבין שזה שרשור הבוקר טוב שלנו
אז כמו שאתה רואה ובתגובה למשימה שלך, אני לא ממש מתעוררת (כי אני עדיין די רדומה
) אני פשוט מקימה את עצמי מהמיטה בכוח, כי לא בא לי שהנודניק של השעון המעורר יתחיל לשגע לי את השכל
(כביכול פטיש שובר שעון, כי אין פה פטיש נורמלי
) טוב, אז בוקר טוב צ'ינגוס
שהמזל יהיה לצידי היום ואוכל לצאת ב-2 כי זה הסיכוי האחרון שלי
ושאלוהים ואתם תסלחו לי על הרוע
אבל אחרי אתמול אני ממש מקווה שישראל מרגיש רע ויישאר בבית, לפחות היום אם לא גם מחר, אתמול ממש הייתי בפחד שלא אדבק ממנו, וברגע זה למרות שאני מתבשלת כאן מחום אני חוששת להדליק מזגן
טוב, אז יום נעים לכולם
וסליחה על החפירה

mishi 1

New member
בוקר טוב נעמונת

פחח גם אני מצמצתי כמה פעמים להבין שזה בוקר טוב... איי הימנעי ממחלות! ושיהיה לך יום מקסים!

MaNcHi 135

New member
בוקר אור!

אלוהים! אין מושג מאיפה באה לי הסבלנות שיש לי בלי עין הרע! איך שפתחתי (9:00) ניכנסה לי אישה מבוגרת אני מעריכה שבשנות ה50 פלוס. ואז פתאום היא התחילה לדבר שטויות! אבל ממש! שתבינו שהיא הסתובבה לי בחנות עד עכשיו ורק דיברה שטויות! אי"כ אתם מבינים לפי מה שהיא מוציאה מהפה שלה שיש לה איזו בעיה נפשית\שיכלית. ואי אפשר להתייחס אליה מגעיל כי בדר"כ אנשים כאלה נפגעים כפליים ומבחינתם זה כאילו העולם מתמוטט.... אז הייתי צריכה להוציא את כל מאגר הסבלנות שלי להיום...למרות שאת האמת מסכנה...מה זאת אשמתה שהיא כזאת..

Lee Mor Sweet

New member
אוהיו גוזאימסססו! כבר כמעט צהריים אבל לא נורא

וואייי איזה קאוואייי ... והתינוקות האלה אייי פשוט בונבוניירות!

Don Nirtin

New member
איזה חנות את עובדת?../images/Emo87.gif

והאישה הזו בטח נקלעה לשם בטעות...

MaNcHi 135

New member
יש מצב... היא הייתה תמהונית כזאת

אני עובדת בחנות נעליים...:)

mishi 1

New member
בוקר טוב מעיין

תמיד יש כאלה.. בסוף הם נזכרים בתור הקטעים הכי מצחיקים שהיו לך בעבודה.. אני עבדתי בהוט והיו לנו מגוון מטורפים, אבל זה היה משעשע לפחות
היתה לנו אחת שמתקשר כל יום ב2 בלילה לספר לנו על התקלות שהיא מצאה באנלוגי (ללא ממיר דיגיטלי) והשיחות איתה נשמעו כך: "שלום בת שבע.." "שלום, אני רוצה לדווח על תקלה בערוץ 962 - אינדונזיה, יש פס לבן בתחתית המסך" "בסדר, אנחנו נשלח את הנושא לבדיקה" "ויש גם רעידות בערוץ 634 - זימבובואה" "בסדר, יבדק" "ולא לשכוח את ערוץ אינדונזיה כן? 962?" "כן, אמרת לנו" "ואת זימבובואה? זימבבואה את יודעת? ערוץ 634" "כן אני יודעת" "וערוץ אינדונזיה.. יש קו לבן" "אני יודעת! שמעתי אותך.." "טוב, מתי יהיו תוצאות?" "ברגע שיהיה ניצור קשר" "טוב, את רשמת את הערוצים? ערוץ 962................." אהההההההההה~~~~ סתמי כבר! 2 בלילה! למען השם יש לי 3298843876 שיחות בהמתנה חלאס! אף אחד לא באמת רואה את ערוץ זימבבואה! וכבר דיווחת! מה אני אמורה לעשות? לתקן את הלווין בעצמי?@@%$^&@Q!^%&^&^&^$ סתמי! ועוד היתה לה הפרעה שהיא החליפה שפות תוך כדי שיחה... חברה שלי דיברה איתה בעברית, אנגלית, רוסית, גרמנית... הכל בשיחה אחת
בסוף יצאה חפירה
בוקר מקסים לכולם

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה אנשים נודניקים בחיי
כשנזכרים בזה זה באמת מצחיק

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

יש גם כאלה! אין להם מה לעשות אז הם מתעלקים על השירות לקוחות שחייב להיות נחמד! כי אחרת היו יוצאים עליה מזמן!

Lee Mor Sweet

New member
היי, נית, למה את מזלזלת בערוץ זימבבואה??

בטוח יש שם תוכניות בישול ומוזיקה בזימבבואית (ככה אומרים??) ואם היא גרופית של רוק כבד??
גם בשתיים בליה את תעזרי לה, הבנת?? זה בכלל לא קל-לעבוד אם קהל - זה המוטו!!!!!!! אני מזכירה רפואית במכון פרטי, אז קבלו אפיזודה הזויה משהו מהקולקשיין שלי: אמא וילדה בערך בת 12-13 שמקפצת על רגל אחת נכנסות למכון.... אמא:"הילדה צ'כה צילום, משו ברגל אנערף.." ילדה: "כן צילום בכף רגל, נפלתי ואני לא יכולה לדרוך על הרגל"
אני:"אין בעיה, רק תתני לי את הטפסים ונראה בדיוק. ואם את יכולה בבקשה לכבות את ה
בבקשה כי זה מקום רפואי ואסור לעשן פה" (שימו לב כמה מנומסת אני
) אמא:"יאאווו בספר תורה איזה עצבים איתכם..." יצאה החוצה וחזרה אחרי דקה ללא עיגולי ניקוטין אבל עם מסטיק ריחני ..... אני:"את הטפסים בבקשה" אמא:"קחי" (חוסכת במילים היקירה) בליווי לעיסה נמרצת ובלונים
אני:"איפה טופס התחייבות?" אמא:"מה זהההה? (בטון ערסי להפליא) היא לא נתנה לי התחייבות הפקידה המזורגגת הזאת? חתיכת **** אני אכנס באממאמא שלה"
אני:"כנראה היתה אי הבנה, לא צרך לכעוס, חבל, אני אתקשר אליה ואבקש שתפקסס אלי"
אמא:"לא לא, נשבר לי ה-ז' מכל הקופת חולים הזאת, בני **** נמאס לי כבר..." אני:"גברת, אין צורך להתעצבן ולדבר בצורה כזאת, אפשר לפתור את זה יפה" ילדה:"אפשר לחזור לשם ולהביא" מתכווצת ורוצה להעלם ולהכחיש כל קשר לאמאפלצת שלידה...
אמא:"אם נראה לך שבגלל הרגל המזד**** שלך אני אלך בחום הזה ברגל עד לשם... את מה זה טועה, מצידי תמותי ותקפצי עד לשם על רגל אחת ותביאי" (האישה מאוד אוהבת להשתמש בשורש ז,י,נ- אם לא שמתם לב) אני:----------- אין תגובה ------ דיאגנוזה רפואית:כשל, מוות מוחי כתוצאה מהלם טראומתי
אחרי שהשתחררתי מההלם כל מה שרציתי היה להכניס לאשה הזאת אגרוף בפרצוץ
ולהתקשר לרווחה להתלונן על היצור המבחיל הזה שקורא לעצמו אמא בעעעע ואתם חושבים שהיא לא קפצה, ועוד איך קפצה הילדה האומללה... ועד כאן להיום... ובפרק הבא: אני חוטפת כדור נייר ישר לפרצוף בליווי שטף של קללות ואיומים ברוסית(&%&*&9^$5#65$ אני לא מבינה רוסית, סורי) וגם בעברית (אני אדאג שאף משרד רפואי בעיר הזאת לא יעסיק אותך- חחח חבוב זה צפת פה, כמה עוד משרדים רפואיים יש? תנה.... 000 ?? תגיד תודה שאני פה...) טוב גם לי יצאה חפירה אבל אני לפחות מצאתי נפט

אליס241

New member
צריך רשיון להורות זה בטוח!

מסכנה הילדה, הורים לא בוחרים וזה בטוח!!! פשוט יום מטורף ובאמת לעבוד הם לוקחות זה הדבר הכי הכי קשה! תהיה חזקה זה עובר!!! חחח עבודה היה חיינו אבל לא בשבילנו:)

DanieLushka

New member
\: שונאת הורים כאלה..

זה באמת מרתיח אותי לשמוע את זה |: צריכים לקחת לה את הילדה. פשוט גועל נפש.

היי מעיין../images/Emo9.gif

רק רציתי לשאול אם קיבלת את המסר ששלחתי לך אתמול עם הקישור

mishi 1

New member
בוקר טוב |חולה|../images/Emo7.gif

יש לי היום חתונה! ואני כולי חולה וצרודה! נפלא... ועוד אני צריכה לשמוע את כל הדודות "בקרוב אצלך!" הצילו...
מישהי פעם ספרה לי שהיתה לה דודה, שמרוב שנמאס לה מה"בקרוב אצלך" בכל אירוע, היא פשוט התחילה לאחל לכולם "בקרוב אצלך" בכל לוויה... טוב אני עפה לאלף ואחד סידורים יום מעולה לכולם ולא לשכוח לשים
בשרשור נוכחות למפגש

דונסאנגגגג../images/Emo2.gif

מה חולה
אז תחסכי לעצמך גם כאב ראש, וגם עצבים מהדודות, ותישארי בבית עם כוס תה
את חייבת להחלים מהרררר
מה קורה פה עם כל ההתקררויות האלה

למעלה