בוקר טוב וברוכים הבאים לפינת הוואטדהפאק

One Missed Call

New member
בוקרטוב~

איך אני מתעוררת? מתעוררת עם צלצול פעמונים שנקרא הצרחה של דודה שלי "נועםםםםםםםםםםםם את עוווווווד ישנהההההההה?!??!?!?!?!?!1111אחד"
במקרה הטוב יותר, מכוונת שעון ל10 בבוקר וכשזה מצלצל בצליל מעצבן במיוחד של לוני טונס עוצרת אותו, מכוונת לעוד חצי שעה ומתהפכת לצד השני. לא בטוח שאני מצליחה להרדם בחצי שעה המסכנה הזו, אז כשהוא מצלצל שוב אני פשוט מכוונת אותו לעוד חצי שעה. עד שאני אומרת לעצמי שאני לא בסדר, וקמה

mishi 1

New member
בוקר טוב נועמ

גם אני מנסה לקום מעשר
קשה קשה... יום טוב!

One Missed Call

New member
יומטוב גמלך קרנית ^^ ../images/Emo23.gif

העיקר שאת ערה עכשיו XD ככה זה.. מתעוררים עם עיניים מלוכסנות אבל אחרי שטיפת פנים ו10 דקות מול מחשב הן חוזרות למצבן הנורמלי.. רגע, אז אני מעדיפה לחזור לישון עכשיו

Sivan 85

New member
צ..צהריים... ט..ובי..ם..../images/Emo9.gif

הברכה המוזרה באה להדגיש את המצב שבו הפרצוף שלי נמצא כרגע... בשעתיים האחרונות הקיוי האהוב עליכם (להלן אני) הייתה שרועה על מיטת הטיפולים של רופאת השיניים המקומית שם חפרו וקדחו וסתמו לה שתי שיניים אומללות... האמת? לא היה כזה נורא.. בהחלט נסבל אבל זה רק בגלל שאני בתחתית שרשרת הטיפולים כפי שהסבירו לי... (סתימות, שורש, כתר) אבל הבעיה היא שעכשיו אני משוקת בחצי פה ואני נראית כמו ניסוי לא מוצלח של ניפוח קיווי...
אבל כמו שאומרים.. הכל עובר... חוץ מזה.. מתכוננים למפגש... טוב לא ממש מתכוננים פיזית.. יותר נפשית..
מקווה שעליכם עובר יום פחות סוער משלי... ואם כן אז לפחות סוער לטובה... שיהיה לכם המשך יום מקסים!

mishi 1

New member
צהריים טובים קיוי

בטוחה שעברת את זה בגבורה
אני כבר מנוסה בחפירות תת שינניות, גני דפוקים
אז אני רגילה
יום טוב

צהריים טובים סיוי../images/Emo24.gif

אל תזכירי לי רופאת שיניים, אני צריכה ללכת אליה בעצמי, לנקות קצת אבן
אבל כן, אני יודעת למה את מתכוונת, ואת באמת בתחתית השרשרת, כמוני, כל הפה שלי מלא סתימות
אבל אף פעם לא מעבר לזה בלי עין הרע
רוצה לשמוע על הבוקר הסוער שלי
ב-9 בבוקר צעקתי על ישראל ששוב בא למשרד, למרות שהוא עדיין חולה, כי פתחתי אצלו את החלון והדפוק רצה לסגור אותו
אז צעקתי עליו שאני לא מעוניינת להיות חולה ושישאיר את החלון פתוח
והוא נכנע
נראה לי שהבהלתי אותו
וב-12 הוא הלך הביתה, כי טען שהראש מתפוצץ לו
איזה באפו (אידיוט נכון
)
המשך יום נעים

Sivan 85

New member
ותוספת לנירוש..../images/Emo9.gif

אני יכולה להתרגל לזה נירוש.... וכשאני אומרת לזה אני מתכוונת לשרשורי בוקר היצירתיים שלך..
איך אני מתעוררת בבוקר? זה תלוי מי בבית... נכון לעכשיו אני מתעוררת כשבאים לקחת מהחדר שלי טיטולים לאחיין... אני מתעוררת מכל דבר... אור, רעש, יפנים שמחליטים לנגוע בי באמצע הלילה.. ממש כל דבר... המצב היחידי בו אני אוכל לישון נגיד עד... 11 בבוקר.. יהיה אם: א. התריסים מוגפים לחלוטין והחדר חשוך ב. שום דלת לא נפתחת או דלת ארון מוזזת ג. אין קולות של בישולים וצלחות משקשקות מלמטה ד. אבא שלי לא מחליט לפרוץ בסערה אל חדרי ולומר: את לא חושבת שישנת מספיק (בדרך כלל זה קורה ב8 בבוקר...) אם כל התנאים האלה מתקיימים... אני אוכל להתפנתק ולישון עד שעה סבירה.. אבל זה קורה כל כך לעיתים נדירות שכבר שכחתי מתי הייתה הפעם האחרונה שלא גילגלו אותי מהמיטה ב-8...

Don Nirtin

New member
אני מקווה שמחר תזכי לכזה בוקר...../images/Emo87.gif

בכל מקרה- שרשורי הבוקר טוב שלי- המטרה שלי זה שרשור בוקר מעניין ויצירתי

spidi333

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אוי שושקה אני מתמוטטת פה מצחוק
אני מזה מדמיינת אותך שכל הפרצוף שלך נפוח
וכן שושקה... באמת צריך להתכונן למפגש נפשית...

למעלה