בוקר טוב ודיווח חשוב!!

העין ה 3

New member
ואני מאותה סיבה שרולן העלתה

מקפידה שבעלי לא ידע את הכינוי שלי כאן. אמנם אם הוא נורא יתעקש הוא יקרא את כל ההודעות ואם יתקל בשלי הוא מיד יזהה אותה, אבל הוא לא עד כדי כך מתעניין בפורום.

אם שואלים אותי אני הפעם פסימית

רצון לאחד משפחה עם התכווננות כזאת מיועד לכישלון חבל שישנם אנשים שנפגעים שמנסים להראות להם את הטעויות שלהם במראה פשוט חבל לי, כואב לי שמייחלים לנחת ושלווה ועושים חצי עבודה מצטרת אינני יכולה להיות חלק מהפורום, לקרוא מעשים ומחשבות ולא להגיב אני מאחלת לכל הנוגעים בדבר שתבונתכם תגיע אל נפשכם ותיגע בליבכם אתן יכולות להפגע, זה שלכם, אני אמרתי את שלי חשוב לי להיות נקיה ( לשחרר מתח מתוכי) אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
אלללללל'ה מעא'ק ../images/Emo140.gif

בעברית - אלוהים איתך..... עלמה

אני חייבת להגיד את זה....

נורא קשה לי וכל החשק יוצא לי לשמוע את הביטויים האלה על הילדים כולם במתח מה יתחולל היום למי יש סיפור יותר פיקנטי על ילדי בעליהם אותי זה מקומם, אני לא מקנא בבן זוגכם איזה צורה, זה מראה על כוונה טובה אתן מלאות באנטייות משבעת הרוע צועק הצילו מסכנים הילדים האלה אני רוצה לומר לאלה שנוגעים בדבר כל אחד מקבל מה שמגיע לו מתי תתבוננו בעצמכם ותנסו קודם את עצמכם לתקן ולחנך די נמעס הדיאולוג הזה אותי הוא מתסכל אין פה משהו אישי זו הרגשתי אפשר לעלות נושאים של איך אפשר אחרת ולא רצון לשנוי כשבפנים יש אנטיות נכון זה פורום שכל אחד יכול להביע ולשתף בכל עניין ואני שתפתי על מה השיתופים האלה גורמים לי אילנה

עלמה 3

New member
יעלי - מאד חשוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא לוותר על הביחד שלכם, חשוב מאוד לדאוג לאווירת האחדות בבית.. זה המסר שצריך להעביר להם - שבתא המשפחתי שלכם - " יש ביחד " והם רק יכולים להצתרף ומקסימום להנות. מודה ומתוודה - כשבננו המשותף היה כבין שנתיים וחצי בערך והתחיל להבין שכשהם מגיעים משהו לא טוב קורה, הבנתי שהוא חש רע, היה משהו באווירה ומסביב לשלוחן בארוחות המשפחתיות ובכלל. ואני החלטתי שזה לא מקובל עלי יותר, ואמרתי למורכב שאחרי הכל ועם כל הכאב והכבוד, אין לי כל עניין שהבן שלנו יפגע, או יחוש ברע בבית שלו ובחדר שלו... ובקשתי להפסיק את המפגשים המגעילים האלה ואחרי הכל לא קיבלתי בבית שלי את ההתנכרות וההתעללות שלהם בי ובילדיי. הגעת למסקנה נהדרת ...וגם ההקלה תבוא, לא תהיה להם ברירה אלה להצתרף לשולחן.....

למעלה