בוקר טוב וחג שמח

מגי 336

New member
ממש לא...

את יודעת, בחיים, מישהו שמעריך את עצמו וממש מתפקד ככה - הסביבה מסתכלת עליו כעל מצליחן, גם אם הוא לא. בסופו של דבר הבטחון העצמי שלו בעצמו יוביל אותו להצלחה. אישה - גם אם היא לא יפה, אם היא תרגיש יפה ותשדר לסביבה בטחון עצמי של אישה יפה - תמשוך אליה גברים שיחליטו בליבם שהיא הכי מושכת וסקסית ויפה בעולם... לדעתי, עצם המחשבה גורמת לדברים לקרות. להיות במקום מסויים בו אין תקוה - ולהתחיל לשנן מנטרה אחרת, כזו שגורמת לך להאמין שאת במקום אחר לגמרי, תוביל אותך להיות במקום ההוא, עליו חלמת, גם אם היא תהרוס את המוכר והישן. האם את מוכנה לוותר על הרגלים? האם את מוכנה לתת לקוביות הדומינו שבנית ליפול זו אחר זו ולהשאיר אותך במקום חדש, אחר, מפתיע ולא מוכר? "מחשבה יוצרת מציאות" זה משהו שלמדתי כאן... בפורום הזה בדמותו הישנה וזה משהו שדחף אותי קדימה, ושידרג לי את החיים.

אבל יש לו כנפיים

לשקר כמובן, וזה הופך אותו למסוכן ביותר לפרקים. כפי שאמרתם כולם ובצדק רב. הידעתם שתרופות רבות נעשות ממיצוי רעלים מסוכנים בעליל? אחד השימושים של רעל הקורארה הוא חומר מרדים המשמש בניתוחים רבים, רעלנים נוספים משמשים כתרופות עבור מחלות חשוכות מרפא וכו'...אז? אורליקה על פי התוספת שהוספת ושהיתה חסרה עבור תשובה סבירה מקודם (לא שהתשובה הקודמת לוקה בחסר אלא שהיא בתפזורת בהתאם) , כעת רואים בברור שבחורה זו לקתה בגבהות לב וביהירות שאינה במקומה ובנתה שקר מצוי לעצמה. בבירור ניתן לראות שאכן הוא כמו קרח דק הנמס מתחת לרוקדת עליו ויש בזה סיכוי רב לצניחה אל מים קרים ואולי עד אפשרות לטביעה ירחם השם. הבחורה הלזו לקחה לעצמה את מה שהאנושות משתמשת בו באופן רגיל ויומיומי בשטחים רבים מספור. גבהות לב ויהירות משמשים עמים ומדינות כסיבות להשפלה דיכוי ושנאה של עמים אחרים, ומצד שני לפחדים עמוקים מפני חוצנים מואנשים רגשית...לכן לטעמי קיצה של האנושות אינו רחוק כל כך...ראה ניצול משאבים חסר חשבון, זיהום מקורות יסוד - אויר מים יבשה וחלל ומה עוד יש ששכחתי? "הונאה עצמית ממקום נכון תובילך ליעדך אל מחוץ לעדר ולכישוף החברתי, למרחבים שמעבר לדמיון הפראי ביותר שלך" רשמי לפניך את המשפט הזה...הוא חכם לאללה כי הוא מתוקשר ממקום של חכמה אלוהית. ה"סוד" מסתדר לי עם זה מבחינת שהוא אומר ומדבר על מפתחות הפעלת היקום באופן שאינו בא על חשבון אף אחד בחוץ ומראה לנו שהשפע נמצא בשפע רב ומספק לכולם לכל אחד ואחת מרחב אישי לחלומו הפרטי שאינו נתון למניפולציות כלשהן מבחוץ. "אלוהים תן לי את הכוח/דעת להכיל את מה שאני" מכאן אני מוצא את המקור לחשיבה חיובית ולמשפט שהובא לעיל. בברכת שנה טובה ומוארת

maysabel

New member
אולי כאן:

"כעת רואים בברור שבחורה זו לקתה בגבהות לב וביהירות שאינה במקומה"- איפה ש"ראית" בבירור ש.........

maysabel

New member
ועוד:

"הונאה עצמית ממקום נכון תובילך ליעדך אל מחוץ לעדר ולכישוף החברתי, למרחבים שמעבר לדמיון הפראי ביותר שלך" המשפט הזה "ממקום נכון" והונאה עצמית- גם שיפוטי אולי? ואולי משפט שכזהכך: היות עצמי ממקום אמת תובילך ליעדך אל מחוץ לעדר ולכישוף החברתי, למרחבים שמעבר לדמיון הפראי ביותר שלך כך או כך לא משנה לי אבל המשפט השני מתחבר אליי "יותר".. יאלללה חיבוק נב- יעקב הציע להתחבק וברח מהר.. עכשיו אני רוצה חיבוק ולכן חצי מנהל יארגן מפגשון והחצי השני יבוא למפגשון? :))

אורלי_ל

New member
דוד

אני ממשיכה להתעקש אתך, כי לא ברור לי המשפט הזה. לא המשפט הזה: "הידעתם שתרופות רבות נעשות ממיצוי רעלים מסוכנים בעליל? אחד השימושים של רעל הקורארה הוא חומר מרדים המשמש בניתוחים רבים, רעלנים נוספים משמשים כתרופות עבור מחלות חשוכות מרפא וכו'" אני מסכימה שהמינון קובע. אבל שקר הוא שקר הוא שקר - השקר יוצר את המחלה. איך הוא יכול לרפא? תיהנו במפגשון שלכם, והגיע הזמן באמת למפגש

אם וכשיקרה מפגש אני מבטיח להנות

האם זוזו שהכוונת אליה "שאלה נוספת"? כשאדם נמצא תחת כישוף האמת נראית אמיתית כשבעצם היא נסתרת ממנו, על כן יש צורך עבורו בשקר כדי להפוך תהליך ולהוציא אותו מהמטריקס הזה. ואיך הוא עושה את זה? קראתי על מחלת הכלבת ועל פתרונה...לקחו את אותם חיידקים הגורמים לכלבת החלישו והתישו אותם ואז הזריקו לנשוך את העיסה הזו שגרמה למערכת החיסונית ליצור נוגדנים ולבטל את המחלה הנוראה הזו ממנו (לואי פסטר כמדומני)...כמובן שזה נעשה בעוד מחלות שונות ועובד היטב, מסכים איתך שחידק הוא חיידק הוא חיידק וכמובן שהוא יוצר המחלה אבל הוא גם הריפוי לה באופן משונה ביותר...מדוע שהשקר יהיה שונה ממנו? פיזי נראה לך שונה במשהו מהרוחני? אגב רוב אם לא כל התרופות ההומאופטיות הן כאלה. עוד שאלה?

מגי 336

New member
תודה דוד

לזה בדיוק התכוונתי בהודעתי הקודמת, אולי לא הצלחתי להסביר את עצמי. אז תודה...

דוד ידידי

לעניות דעתי "הסוד" אינו אימוץ ההונאה העצמית שאני יכול וזה מגיע לי, אלא השתחררות מההונאה העצמית שאינני יכול וזה לא מגיע לי, כי הונאה לעולם לא תהפוך למציאות, זה תמיד יהיה כמו לרקוד על קרח, מתי שהוא יבוא הקיץ והקרח ימס. יעקב

אורלי יקירתי

מאד אהבתי את התשובה של יעקב. בנוסף, כל פילוסופיה היא רק פילוסופיה, כלומר תבנית חשיבה או מערכת תבניות חשיבה שמנסות להכיל את האמת. פילוסופיות העידן החדש למינהן אינן שונות בכך. התבניות אף פעם אינן האמת עצמה. אנחנו זקוקים לתבניות האלה כי הן עוזרות לנו לתפוס את המציאות, אבל בל נשכח שכל תבנית גם מגבילה אותנו, מצמצמת את התפיסה שלנו ובכך גם חוסמת את האמת. עם הפרדוכס הזה אנחנו נאלצים להסתדר... אם אנחנו "מאמינים בעצמינו" מתוך עיוורון נרקיסיסטי, התנשאות, יוהרה וכ"ו... זה לא מקרב אותנו לאמת. ובמקרה כזה טוב להתעורר ולראות את הדברים כהוויתם כמו בסיפור. אם אנחנו "מאמינים בעצמינו" רק על פני השטח כי פילוסופיה כזו או אחרת מדרבנת אותנו לכך ... עלולה לעלות מבפנים תגובת הנגד התת הכרתית והרגשית ולמשוך אותנו לכיוון שלה...לכן אנחנו צריכים להכיר גם את החלקים ה"אפלים, החלשים, הפגועים" בתוכינו, להתיידד איתם ולרפא אותם. להאמין בעצמי, לדעתי, זו תחושה של בשלות לראות את עצמי כשלם שאינו מושלם. לדעת שאני במסע הולך ונמשך של הכרות עם המהות שלי. ללכת עם האמת שלי גם אם לא תמיד היא מקבלת תמיכה מהסביבה. להיות אני עצמי בלי לפתח עיוורון לעצמי או לסביבה שלי. להיות אני עצמי, מחוברת למהות שלי, אבל עם יכולת הקשבה גם לאחרים. לסגור את העיניים ולא לראות מה קורה סביבי בשם איזו פילוסופיה שהיא, זה לא מקדם אותנו לדעתי. להאמין בעצמי זה להכיר את המהות שלי אבל גם להכיר ולדעת מה קורה מחוצה לי, להכיר את הכוחות שלי ואת החולשות שלי. ומתוך המודעות הזו לדעת לבחור את הבחירה שמקדמת. אמונה בעצמי מתוך עיוורון או ערות - זו השאלה .. להאמין בעצמי מתוך ערות זה כמו לאהוב מישהו מתוך ערות. כלומר להכיר גם את חלקיו האפלים החלשים והפגועים ובכל זאת לאהוב. אהבה עיוורת משכרת (ומשקרת) ואהבה ערה מצמיחה. שנה טובה ומתוקה

אורלי_ל

New member
אוקיי ../images/Emo24.gif

תודה לך ולכולכם, על התשובות וגם על שהובלתם אותי לשאלה הבאה שלי
שתישאל בהזדמנות אחרת

למעלה