בוקר טוב וחג שמח

yaely2

New member
מנהל
מועדים לשמחה ולא מועדים ח"ו../images/Emo34.gif

שלום לכל החברים פה,
השארתם קצת קפה באיבריק?
נהנית לראות אתכם פה,איש איש ומרכולתו. השיר "שדות ירוקים" תמיד פותח לי געגועים בלב.
שלכם יעלי

offe

New member
כולם נוסעים לחיפה ../images/Emo73.gif../images/Emo6.gif

בוקר ערב חג שמח, אמי'לה הבנו את הרמז, הראית לנו את חיפה היפה, ומה שאני הבנתי שאת רוצה שהמפגש הבא ייערך בעירך. אני אישית מאוד אשמח ששם יהיה. ועכשיו זמן פתגם: (תקראו כמה שיתחשק לכם
) גיל פרישה - גיל שאין בו גיל זיכרונות הם סוג של פגישה אילו הזמן היה נעצר רק בזמן בצעירות לומדים בהכרח - הזקנה מתענוג העולם שייך לצעירים - גם שמותינו רשומים בטאבו להיות לבד זו לא בדידות - אנשים שהם לבד אינם בודדים באם חייהם מלאים בעיסוקים מעל גיל 60 לא חוגגים יום הולדת - חוגגים מתי שמרגישים נפלא החרוז הוא נשיקת שני רעיונות בןא גןר בלבבי ולא תצטרך לשלם שכר דירה החיים הם תהליך אין סופי של גילוי עצמי אם תתיידד עם עצמך - לעולם לא תהיה בודד ארכיאולוג הוא הבעל הטוב ביותר - ככל שהיא מזדקנת הוא מתעניין בה יותר אם מצא חן בעיניכם יש עוד!!!!! סעו לטייל וליהנות לפני החמסינים חיבוקי - האייקון לא רוצה לעלות offe

emmy5

New member
אופינקה ..כמה חוכמה ...../images/Emo24.gif

מצא חן בעיני הפתגם"תתיידד עם עצמך ..לעולם לא תהיה בודד" אני העביר את זה הלה לנכדים שלי ... תודה אופינקה .

emmy5

New member
בטיול שלי ברשת מצאתי ...

• קטיעת רגלו לינור8 ו 17:06 | 09/04/04 ליפני כחודש ניפצעתי בתאונה ורגלי ניקטעה עד הברך .כול חיי הישתנו פיתאום הפכתי מצעירה (16) תוססת לנכה שבר כלי . יש אולי מי שיכול לכתוב לי דיברי עידוד תשובה יפה מצאתי לבחורה החמודה (אני מאוד מחבבת את הבחור הצעיר הזה) במלחמת יום כיפור נכנס כוח צה"לי בטעות לשדה מוקשים תחת אש צולבת של הכוחות המצריים . אחד החילים פוצץ מוקש כאשר כל הקרביים שלו היו .... בחוץ . החייל זעק לעזרה ולחילוץ . ובכן זו היתה דילמה די קשה בעבור מפקדיו , כיון שמי שיצא לחלץ אותו מסתכן בחיו וסיכויו לההרג כמעט מוחלטים . מה עושים ???? ובכן הרופא של היחידה רב התושיה צעק לפצוע ושאלו על מקום פציעתו . החייל כמובן ענה לו שהקרביים .... בחוץ . ענה לו הרופא אם כך חייל הרגליים שלך תקינות ? ענה החייל : כן . והראש בסדר ? שאל הרופא ? ענה החייל : כן . אם כך חייל עמוד על שתי רגליך וצעד אלי . כך עשה החייל ובכך הציל את חייו ומנע הרג של חבריו . ועל כך כמובן קיבל הרופא את אות המופת . ומה את למדה מכך לינור ? הראש שלך ב"ה בסדר ? רגל אחת שלמה ובריאה ? אז בבקשה הרימי את ראשך , זיקפי קומתך וצעדי קדימה אל החיים . כי את צעירה וכל שנותייך היפות והטובות לפנייך . אני מניח שברגל הקטועה במהרה יתקינו לך תותבת . והיום הטכנולוגיה כה מתקדמת שאת תתפקדי עם התותבת כמו ...כמעט .... ובחתונה שלך אני בטוח שתרקדי כמו .... כלה שבת שלום לך מרגש ואני מבקשת סליחה אם טעיתי לעתיק את זה כאן

מנורה

New member
אמי יקירתי מרגש מאד היכן מצאת זאת?

אשמח לשלוח לכותבים את הספר שלי"רוצה לגעת"

מנורה

New member
אני קוראת את הקטע ונזכרת../images/Emo7.gif

כשבני הבכור היה בן 11 הוא נפגע בתאונת דרכים "פגע וברח" אני בעבודה מקבלת טלפון מהמשטרה שהבן שלי נפצע. החדר מלא קהל ואני לא יכולה לצאת דבר ראשון שעולה בראשי הראש של הבן שלי בסדר הוא זכר את הטלפון הוא חי השאר לא חשוב השאר מסתדר. לא היה קל אבל הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר

misu007

New member
אממי לצערנו זה לא מקרה ראשון|לוחות/

אממי אם כולם נסעו לצפון ,היום , מדוע לא הרגנו מפגש עם כולם באזורנו וברור כי מקומות לא חסר חבל מאד

ora11

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

אנחנו כבר ארוזים והופ לדרך לצפון עם כל המשפוחה. להתראות מחר בלילה אם יהיו לי הכוחות.

pazi66

New member
אני אדם טוב

כשדיברתי אתך עצב ניבט מפניך גופך היה ברתיחה תמיד חם וקודח כל היום בומים ברקים גם קטנים, גם ריסוקים רק בזמן השינה גופך נרגע כל הזמן השאלה למה, למה זה קורה לי אני בן אדם כל כך טוב לא מזיק לרגע נדמה לי שהכל נעלם בחלל ברוח, באוויר אני החול הכתוש אך הטעם המר חוזר ממלא את פי כאילו שאין מתוק בעולם למה זה קורה לי אני בן אדם כל כך טוב יש לי רצון שפעם יהיה לי טוב

pazi66

New member
ובכל זאת אופטימיות

הכניסי צבע לחייך, מלאי את ליבך בשלל פרפרים צבעוניים. תן לתקווה לנצח את הייאוש ששמרת, פתח את הדלת לשלווה בדפיקה הראשונה. תנו למנגינת האושר לזרום ותרקדו אחריה. מחר כשיבוא עוד יום, השמש אולי תבוא ותחמם את העולם, תעניק לכם אור חדש

pazi66

New member
מוסיקה קלאסית לצהרי יום חג../images/Emo79.gif

לידידי חובבי המוסיקה הקלאסית חג שמח יתכנו מספר לינקים שלא עובדים, הרוב עובד

למעלה