בוקר טוב ויום טוב לכולנו

מוחמד5

New member
בוקר טוב ויום טוב לכולנו

עד מתי השביתות ימשכו !! די נמאס, די נשבר .. צריך לדעת לפתור סכסוכים במדינה הזאת.

מוחמד5

New member
שכירי חרב

חברת אבטחה זרות = שכירי חרב , בחלק אמריקאיות וישראליות מבצעות חיסולים שיטיים של מדענים עיראקיים,רופאים,ואנשי אקדאמיה أثار نبأ اغتيال الباحث العراقي بعلم التاريخ الطبيعي محمد كاظم العتابي أمس الجمعة في بغداد ردود فعل اتهم معظمها الشركات الأمنية الأجنبية العاملة وعلى رأسها شركات إسرائيلية بتنفيذ مخطط لتصفية العقول العراقية وتخريب النسيج الاجتماعي وتشجيع الاحتراب الطائفي بالتعاون مع قوى داخلية ودول إقليمية. وذكر العميد الركن في الجيش العراقي السابق يونس إسماعيل -المقيم حاليا في عمان بالأردن للجزيرة نت- أن القائمة التي لديه تضم حتى الآن أسماء 383 عالما وطبيبا اختصاصيا وأستاذا جامعيا قتلوا جميعهم على يد مجموعات مسلحة مكونة من شبان تنحصر أعمارهم بين 18 و20 عاما. http://www.aljazeera.net/NR/exeres/BF12F521-AF33-4D8F-AFE7-C9039623F8DD.htm

respecta1

New member
בטח, גם ה11 בספטמבר זה קונצפירציה

שתוכננה ע"י דיק צ'יני וזקני ציון נו באמת..

מוחמד5

New member
באמת !!

ישראל איפה שיש מלחמות אזרחים היא נמצאת. אפריקה הכורדים. אפילו איראן בתקופת השאה. דרום אמירקה אלה עובדות

Woking

New member
שטות גמורה

אכן הישות הציונית היתה רוצה לחסל את האליטה האינטלקטואלית בעיראק, אלא שכל הסוכנים הציוניים עסוקים כרגע בהפצת איידס במצרים. מה שאותי מעניין זה מי חיסל את היושר האינטלקטואלי בפורום הזה?

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב ווקינג..

אני זוכרת את הכתבה, שכולם חששו בפירות הדר שיובאו מישראל יש איידס

מוחמד5

New member
הכל אפשרי

סיפור שכירי החרב לא חדש , מעורבותם של ישראלים בעיראק היא לא סוד. והמעשיים הזוועתיים שהחברות הזרות שבאות ממדינות נאורות כבר לא סוד ,מעשה הטבח שלהם בחפים מפשע כבר הוכחו. הכל אפשרי.

Woking

New member
ברור

זה גם אפשרי שג'ורג' בוש הוא חייזר ממאדים, או בכלל סוכן של אלקעידה. הכל אפשרי בעולם של "לך תוכיח שאין לך אחות".

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מחמד

קמתי עם האנג אובר מאהבה..טו מאצ' לאב
לא מסוגלת לפתוח עיניים, ישנו בארבע לפנות בוקר אין גן, קמנו לפני חצי שעה... נס קפההההההההההההההההההההההההההה

מוחמד5

New member
../images/Emo2.gif

האנג אובר מאהבה !! אין גן הבוקר !!
יסעיד סבאחקו ויז , שיהיה לכם אחלה יום.איפה שותים את הקפה !! "במרבסת " בגינה !!

THE WIZARD 55

New member
מול המחשב, יחד איתך...ועם מייק בטלפון..

יש לך ד"ש ממנו, מייק הלך לעבודה , להביא פרנסה
איזה אחראי נעשה הבחור, חי על שלוש שעות שינה....

מוחמד5

New member
הצלחת לשנות את הבנאדם

הוא הפך להיות מוג'אהיד שיביא פרנסה כדי שיפסיקו להגיד עלינו פרזיטים שחיים על קיצבאות הביטוח הלאומי .מי שמצחיק הוא דרך גביית המס הזה במגזר הערבי. כשיש חייבים הםמציבים מחסומים ,מעקלים רכבים, גובים את החובות , ומה עושים בישובים יהודיים ! ראית פעם מחסופם של הביטוח לאומי !! לא ולא . ןלמי שרוצה להגיב ,הנה תשובה מקדימה, היקף העלמות המס במגזר היהודי לא פחותה מהמגזר הערבי, ומי שיטען ההפך פשוט מסלף עובדות. עובדה נוספת שמפריכה את טענות הגזעניים, בשטה הזאת של המחסומים אחוזי הגביה של הביטוח לאומי אצל הערבים היא גבוה. ניראה אותם מציבים מחסום ביציאה מצפון ת"א.

respecta1

New member
מסלף עובדות איזה עובדות עובדות שהרגע קבעת../images/Emo6.gif

ואמן ישימו מחסום ביציאה מצפון תל אביב..שמאלנים יותר גרועים מערבים קיצוניים

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

הייתה פעם סיסמה אם אני חא טועה ף המס הוא ממך ובשבלך "... תקנו אותי. אני רגוע בקשר למחסומים , המתנחלים עוברים אותם יומיום

THE WIZARD 55

New member
סיפור ישן ומעצבן...

בכלל ביטוח לאומי מעצבן אותי.. הגביה מהסטודנטים, לא מספיק שגבו מאיתנו כסף.. הסכום היה גבוה הרבה יותר מאלה שהיו מקבלים כסף מהמדינה... ומייק, חחחח הוא עובד רק בגלל שאני איתו בטלפון כל היום מעודדת אותו..יללה מייק , ייללה מייק כשאני שותה פה נס קפה שלישי כבר, ולא עושה כלום

מוחמד5

New member
דירי באליק

לא יטרדו בסבביק.
מאיפה בא רוב המ"ס !! מהשכירים, שכיר להבדל מעצמאי לא יכול להעלים הכנסות ולא יכול לתחמן את הרשויות. אני בעד ביטול הטבות המס הניתנות לתנחלים.

THE WIZARD 55

New member
חחח כבר כולם רגילים

האיש והפלאפון ככה קוראים לו...חחחחחח לכל מקום הוא הולך עם הפלאפון צמוד לאוזן
מייק יודע לצאת מכל דבר...הוא כזה חמוד, במקום להתעצבן עליו, רק רואים אותו מחייכים.. אתמול הוא רצח אותי מצחוק התחמן הזה..אם הוא ירשה לי אני אכתוב מה עשה האהבלוני הזה

aviad3333

New member
שאלת את עצמך למה מציבים מחסומים אחי?

אולי כי הם מפחדים להיכנס לתוך הכפרים? אולי כי רק מג"ב יכול להיכנס לכפרים האלו ולצאת בחיים? קראת מה קרה ביפו אתמול? המון זועם הסתער על פרמדיק ופוצץ אותו מכות כי איזה ערבי דרס את אחיין שלו, ונהג האמבולנס בשיא חוצפתו העז להיכנס ליפו כדי לטפל בילד הפצוע. במזל היו שוטרי מג"ב בסביבה שהצילו את הפרמדיק מלינץ'. בחייאת אחי תגיד לי שאתה חושב שלחוקרי מס ההכנסה יש ביצים של בת יענה ושיש להם אומץ להיכנס לתוך הכפרים הערבים. ברור שהם יעשו מחסום בחוץ, זה נקרא הפרד ומשול, ואת זה חביבי, אתם הערבים הבאתם על עצמכם בלינצ'ים והתקפות אלימות כנגד נציגי חוק וממסד יהודיים בכפרים שלכם.

למעלה