בוקר טוב ויום מוצלח

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo65.gifאני מציעה את יום שלישי הקרוב

bimbo.

New member
אני חוששת שבימים הקרובים ../images/Emo10.gif

לא אוכל להפגש, מפני שהמכונית בתיקון רציני ובתחבורה ציבורית איני יכולה לנסוע בגלל אילוצים פיזיים. אולי בסוכות? אם כי זה כבר מתרחק מיום ההולדת.

yaely2

New member
מנהל
דני לנגזם לנגזם, לאט לאט ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שלום לכולם,
קודם נקבע תאריך ואז נקבע היכן. יש לך מקום יפה להציע דני? יעלי

dani 123

New member
יעלי, הסכמתי לתאריך שהצעת

ה 30 בספטמבר הוא יום שלישי הבא. מציע מקום קרוב לתחנת רכבת צפון בתל אביב. יאפשר לצפוניים וכן מאזור הדרום וגם מאזור כפר סבא להגיע ברכבת. מירושלים אפשר להגיע באוטובוס

באיה

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה לכל הפורום ../images/Emo74.gif

ההכנות לחג צוברות תעוצה. אני מאחלת לכולם חג שמח ומתוק

emmy5

New member
אתמול לא היה לי חשמל,היום לא..

היו כבלים. קשה להיות מנותקת מהעולם ....ועוד סחבתי משהו יפה בשבילכם

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

רק לפני שעתיים בערך הלך ממני הטכנאי שסידר לי את המחשב ולקח מספיק...ויש לי רושם שנמחק לי די הרבה... בינתיים שנה טובה וכל טוב

emmy5

New member
טוב שאתה בסדר ..ברוך הבא../images/Emo24.gif

יתר... אתה תהסוף מחדש וגם תראה שחלק עוד נשאר . התגעגענו ...שנה טובה בריאות ושלום עם המשפחה

באיה

New member
שמתי לב שלאחרונה יש הרבה

בעיות עם מחשבים. או שרק נדמה לי? איפוא שאני מסתובבת, אני שומעת בעיה כןלל אותי. גם צריך מזל עם הטכנאים. לפעמים אני חושבת, שאת הוירוסים שולחים הטכניים שיהיה להם יותר עבודה.

ora11

New member
ערב טוב סבא אורי../images/Emo55.gif

תתחדש ועכשיו נראה אותך יותר פה ואת ימירותיך. אני לא יודעת מה נמחק לך במחשב . ראשית תודה על הלינק ללוח הורדתי ושמרתיועכשיו אני יודעת איך. שנה טובה לך למשפחתך לילדים ולנכדים.

סבאאורי

New member
../images/Emo51.gifולילה טוב

אני עוד אוסף חומר שנעלם לי (קבצים שלא רוצים להפתח) אבל הרוב ב"ה שמור. כשלי היה וירוס בבטן אמרו לי לאכול המון שום... וזה דווקא עזר - כי הוירוס מת מהריח... שנה טובה

למעלה