בוקר טוב ויום מלא בבשורות טובות.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום מלא בבשורות טובות.

היום ייערכו הפריימריז של מפלגת העבודה,
זו שהחשש לגבי השרדותה גדול.
על שבעה מקומות ריאליים מתמודדים רבים מדי...
האם יקרה הנס?
האם תשוב המפלגה הזו ותשרוד את ההתפוררות העצמית שלה ותנסה להבריא את שורותיה?
האם יקרה הנס שיחזיר את המפלגה הזו אל ימיה הזוהרים?
אל היותה חשובה ומשמעותית בחיי האומה הזו?
זאת נדע
הערב קצת אחרי השעה תשע עת יפרסמו את התוצאות.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, למרות שלא נימניתי על מצביעיה

תמיד הערכתי אותם.
באמת חבל שהגיעה לשפל שכזה.
מפלגה שהקימה את המדינה, לא הצליחה להקים עתודה מספיק ראויה
ונאלצה "להכתיר" יו"ר שהוא אנטי תיזה למפלגה כולה...
א. איננו מנהיג
ב. הוא ליכודניק שורשי שממשיך להתנהג ככזה...
ג. איננו מצליח לארגן את המפלגה מאחוריו...
מקווה לפחות שייבחרו ראויים... ראיתי שאנריקה צימרמן מתמודד
מקווה שיצליח להתברג גבוה.

נימה3

New member
למפלגת העבודה נבחרת מצוינת אני מאד

מקוה שהבחירות הפנימיות יצליחו כלומר שיצאו אנשים מהבתים ויגיעו לקלפיות להצביע. זה מה שיתן למפלגה זריקת עידוד גם בעיני הציבור הרחב. היום הגדיר מישהו את מה שקורה למשל אצל גנץ. שבני אדם שבדרך כלל הצביעו שמאל ומאמינים בשמאל יצביעו גנץ ויכתירו את יעלון, האוזר והנדלר הימנים הקיצוניים והמסוכנים ביותר. זהו צחוק הגורל . אני מבינה שגנץ שותה גם קולות מלפיד, כמו שלפיד שתה קולות כאשר עלה ועכשיו הוא יורד. כנראה שאלה כללי המשחק האכזר. בן אדם צריך חוט שדרה כדי לדעת מה הוא רוצה ולמי הוא רוצה להצביע.
בכל אופן אני מקוה להגיע לקלפי ולהצביע

הדסהש1

New member
בוקר אור היום יום גורלי למפלגה

שהקימה את המדינה.חבל שהגענו למצב גרוע שכזה.אתמול סיפרו שיש חשש לרמאות בספירת הקולות בליכוד.אז לאן אנו הולכים.שוב יבדקו את הקלפיות?
בושה וחרפה.אני זוכרת בצעירותי הבחירות היו עם אנשים לדעתי עם עמוד שידרה.לא אומר שלא ניו פגמים אך עד לכאן? מפלגה שיורדת לתחתית.גם אני לא הצבעתי עבורם אבל זה כואב.אני עדיין לא יודעת למי להאמין.ולמי להצביע.כי עד היום התאכזבתי מבחירתי.הבטיחו ולא קיימו.אני רואה את מצב הנכים על בשרי .והקשישים.לשימחתי אנו שורדים.חיים בצנעה ממה שיש.לא נוסעים לחו"ל 3 פעמים בשנה אפילו לא פעם אחת.כי לא אקח הלואה לשם קח.וראיתי את הפרטים אתמול.מיליונים יוצאים .ומשלמים שנה ויותר על כך.
&nbsp

הוצגו גם עובדות למאות קלפיות מרמה בליכוד

בכפרים כמעט ואין מועמדים ערבים לליכוד, והמצביעים נדרשים להצביע עבור אלו שקיימים היום כאשר יותר בולט מהשקרים הללו כבר לא יכול להיות
כמו-
בכפר הערבי יפיע (מעל 18.000 תושבים) ברשימה עשרות רבות של חברי הליכוד שכל אחד קיבל 162 קולות , בדיוק.....

למשל בהצבעות בקלפי בבני-ברק, הצביעו 332 אנשים,
מהם קיבלה מרים רגב 436 קולות !!!
ולא צריך להכביר במילים.....

אין גבול למושחתים.

יוליקה

Member
מנהל
גנץ חזק בסקרים עד שיתחיל לדבר ...

בינתיים לפיד ממלא אולמות אפילו בגשם...
אמש ביהוד

מינהר

New member
יוליקה, את שמה לב? כולם זקנים באספה

של לפיד. אני מאמינה לו שהוא אידיאליסט.
אני לעומת זאת הייתי בהרקדה במונוסון, ואפילו רקדנו על כנפי הכסף, שאת מכירה.

יוליקה

Member
מנהל
גם אנחנו זקנות!!

אבל הקול שלנו נספר בדיוק כמו של בחור בן 18...
אין הבדל!!
את הזקנים האספות יותר מעניינות!!

מינהר

New member
מה פתאום? אנו צעירות בנות שבעים,

אין לנו קרחת. הצעירים חשובים כדור המשך.
אגב, שמעתי עכשיו את בילין עם הסיסמא - 2 מדינות. תרגום--אחת רגילה ואחת מדינת טרור.

אני מבוגרת
אני לא זקנה !

&nbsp
לשיטתי, זקן , זה מי שכבר הרים ידיים. אני לא הרמתי ידים , וגם אתם כנראה שלא , שאם לא כן , לא הייתם נמצאים כאן בפורום ומחפשים חברה .
בת כמה אני תשאלו , ובכן , נולדתי כל כך מזמן , שאינני זוכרת מתי זה היה .
בימים פחות טובים , ויש כאלה ,אני מרגישה כבת 60. בימים טובים יותר , אני צעירה יותר .
שיהיו גם לכם רק ימים טובים , ותשארו צעירים לנצח ..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הבעיה היא הרע במיעוטו

יש כל כך הרבה דם רע בעבודה, עד שאין שום שאלה של מיעוטו.

א.
העובדה שחברי כנסת יכולים לעבור ממפלגה למפלגה ואפילו לתפוס מקומות טובים, מצביעה על חידלון כל מפלגה ואבדן מוחלט של הדרך בה.
וההתחלה הצלילה למטה היתה באופן מוחשי ביותר בפעילות להקמת ישובים ומאחזים של מתנחלים מחוץ לשטח המדינה, מה שבר-דעת לא היה עושה כי זה לא הוגן ולא הגון, ואחר כך מתפלאים לריבוי המחבלים.

לא זוכרים, אבל ברק בהיותו ראש ממשלה אמר שהוא מבין את הערבים, ואם המצב היה הפוך, הערבים היו סובלים באלפי דרכים יומם ולילה, מה שכבר הוכח בתקופת המחתרות נגד הכובש הבריטי.

ב.
מפלגה הנקרעת לתאים תאים, כולם בסוף מפסידים, זו לא מפלגה אלא סתם אוסף של מגלומנים שכולם רוצים להיות ראש ממשלה גם אם הם לא עוברים את אחוז החסימה, וכך מבזבזים קולות.

ג.
הפוליטיקאים אינם מדינאים.
הם כל כך עסוקים בעצמם, שהמדינה ממש לא מעניינת אותם , מה שמענין אותם זה אך ורק: הכיס,הכוס והכיסא.....

ד.
הפוליטיקאי הפך למיצג של שחיתות, והממשלות האחרונות, ועוד איך, שחיתות שהדעת לא סובלת אלא שהם ניתמכים על ידי האספסוף שרואה בהם מלכים ונביאים, ולא רואה נכוחה את הבעיות הקשות במדינה מחד, ואת ההשקעה במה שלא שייך למדינה מאידך,
וכך כל מה שקורה בארץ פושט רגל החל מבתי החולים המתמוטטים, החקלאות גוועת ואלפי משקים נסגרים, הצבא מתחרד, אוכלוסיית הפרזיטים מתעצמת כל הזמן על חשבון אלו שכן עובדים ומשלמים מיסים - ומולם החרדים פורחים החקלאות בשטחים שמחוץ לישראל משגשגת ,

ה.
החלוצים שהקימו את המדינה, נאבקו בעוני מחריד, לחמו ומסרו את נפשם לתקומתה, הולך ונעלם, היום מי שמככב הם ההי-טק והפוליטיקאים.
ההבנה שעם הוא רק ככזה שמאוחד ושיש לו ארץ ואדמה ומולדת, וללא חקלאות אין מדינה, זה הבסיס.

ו.
הליכוד טוען כל הזמן שהעבודה אשמה במצבה של המדינה, כשהם מתעלמים לחלוטין מהעובדה שהם כבר יותר שנים בשלטון מתקופת העבודה !!!

ז...
בשורה התחתונה - פעם הייתי ממשפחת מפא"י כמובן (גם אז היו פה ושם שחיתויות, אלא שלא בממדים המבהילים של היום) שלמרות כל הטענות על שיטת הפתקאות, במפא"י מעולם לא נתפסה אישיות ציבורית בפשעים -
חברי כנסת לא ישבו חדשות לבקרים בכלא
שרים לא ישבו חדשות לבקרים בכלא,
ראשי ממשלה לא ישבו חדשות לבקרים בכלא,
נשיאי המדינה לא ישבו חדשות לבקרים בכלא,
רבנים ראשיים לא ישבו חדשות לבקרים בכלא.
מי שהיה אומר זאת אז, היה נחשב לפנטזיונר.

אז אין כאן את הרע במיעטו, יש רק רע ולא משנה אם הוא שמאלי או ימני, חרדי או ערבי.
כולם נגד כולם.
וכולם בסיסמא: "הבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים את מה שהבטחתי"....
אז למי להצביע ? - יוק !!!

הפוליטיקה היום נראית בדיוק כאמירתו של הקיסר מרכוס אורליוס -

מינהר

New member
יש גם חדשות טובות- ביטן, זוהר ועוד אחד

פנו לבית הדין של הליכוד נגד השריונים של נתניהו , כי הם עלולים להידחק החוצה. והם היו מנאמניו של נתניהו. בראבו.
בעניין מפלגת העבודה- אין לה סיכוי. היא הפכה למרץ ב. אפילו יבוא של גבאי הימני והמזרחי לא מצליח לשקם אותה. כל עוד הם מקשקשים על קוי קדם 67 העלובים הם עלולים להימחק לגמרי. בכל אופן אני מאחלת הצלחה לאיתן כבל, אישיות בולטת ומענינת.

יוליקה

Member
מנהל
כבר אי אפשר לקחת מנדט ולעבור

ממפלגה למפלגה. ראה דוגמת אורלי לוי אבוקסיס... היא לא יכולה להתחבר למפלגה קיימת רק למפלגה מתמודדת... אילו יכלה לעבור עם המנדט שלה, מישראל ביתנו, כבר היתה מזמן מתחברת... אבל אסור לה.

מינהר

New member
אני לא יודעת מה ההסתייגות בסעיף ז,

ובטוח היא קיימת, כי היה נוח למשה דיין. אני מכירה מישהו שבביתו הפרטי בנוף ים היו קצת עתיקות, ולא נתנו לו לבנות עד שרשות העתיקות תאסוף אותם. בשביל זה הוא היה צריך להרוס את הבית הישן, בלי לדעת מתי יבנה את החדש.
אז בשביל משה דיין החוק היה שונה?

יוליקה

Member
מנהל
לא הבנתי, מה הקשר לגניבת העתיקות של משה דיין??

עם לעבור ממפלגה למפלגה עם המנדט???
חוץ מזה, כשמשה דיין היה בכנסת עדיין אפשר היה
להעביר מנדט ממפלגה למפלגה... היום החוק אוסר זאת!!!

judithedna

New member
אני מקווה שהמפלגה תחזיק מעמד

ואולי סוף סוף ייפטרו מאבי גבאי.

בוקר טוב, גם הליכוד התגלה במלא מערומיו

זייפו קולות, איך הם לא מתביישים לשקר את כולנו.

ועל זה נאמר פני העם כפני הכלב.

מינהר , אני ממש לא מכירה ציפורים בשמם.

בשבילי ציפורים מתחלקים ל 4 . דורסים , גדולות , קטנות וצפורים צבעוניות.
האמת גם לא הבנתי את ההסבר שלך על כך שאי אפשר לקחת מנדטים , אלא רק לרשימה . מאוד אשמח אם תוכלי להסביר לי . כמובן לא את כל ספר הבחירות אלא בקווים כלליים . תודה , תמר .

למעלה