בוקר טוב ויום מלא בבשורות טובות.

משתפרת

New member
הציפורים הן לגמרי אווזים

אווז הבית הוא לבן. אווזי בר יש מכמה סוגים וכמה צבעים. אלה לא ברווזים, שהגוף שלהם כבד יותר וצוארם קצר. גם הציפורים שצולמו בשנה שעברה תחת הכותרת עגורים הן אווזים.

מינהר

New member
תמר, זה לא אני בעניין הסבר המנדטים, אלא יוליקה.

חזרתי עכשיו מהליכה בשמש. היה נחמד.
אם יכולתי לברוח לשוויץ בזמן הקיץ הישראלי עם השמש הקשה, היה טוב מאוד.
פעם קניתי דירת שיכון ישנה וקטנה בצפת למטרה הזו, אבל ראיתי שגם בצפת השמש מסנוורת בקיץ. אז מכרתי אותה.

נימה3

New member
אני מאד מקוה שמפלגת העבודה תמצא את הדרך

להתאושש. זה לא פשוט כאשר כל פעם קם איזה כוכב חדש שלמעשה אין לו מה לומר אוסף אנשים וההמון נוהה אחריו. עד עכשיו אני לא מצליחה להבין את התופעה הזו כנראה שמי שמבין במסתרי הנפש של האדם צריך לתת הסברים. אתם כבר יודעים שאני לא מאמינה במרכז.מה זה מרכז? צריך להגיד אתה בעד או נגד. מרכז זה שום דבר. אבל אולי אנשים פוחדים לחרוץ משפט ולקבל החלטה אז נוח להם עם המרכז.

מינהר

New member
נימה, מרכז זה נורא פשוט-- להשלים עם

מה שאפשר להשיג.
למשל, מאוד רצוי שערביי עזה, חזבאללה, איראן, סעודיה ואחרים ישקיעו בפיתוח במקום במלחמה וטרור. אבל זה לא קורה. אז מסתגלים למציאות. למשל- רצוי מאוד שהטייקונים למינהם לא ינצלו כוחם לשלם אפס מס ולהפוך למונופולים יקרים על חשבון כלל הציבור- אבל במציאות יש יחסי הון שלטון וזה לא עובד. מפלגה שמציבה מטרות מציאותיות בתחום זה - היא אמצע.
למשל- היום פורסם שבסקטור הציבורי המשכורת הממוצעת 16 אלף בעוד בפרטי 10 אלף. זה בנוסף לבטחון התעסוקתי שיש בסקטור הציבורי ושאר הטבות. מי המפלגה שתעז לצאת נגד זה? בטח לא מפלגת העבודה, שהיתה תמיד נחמדה לועדים הגדולים. ובטח לא הליכוד, שצריך אותם. אולי דווקא מפלגת אוירה תצליח בזה.

משקרים לציבור כל הזמן, וזה לוקח שקרים כעובדות.

כבר לפני כמה שבועות הצגתי כאן את תלוש המשכורת שלי (גימלאי, וותק 32 שנה, רק בתפקידים ייעודיים, דרגת רנ"ג-3), כיוון שהוצגה טבלה שאומרת ששוטרים בדרגה זו מרוויחים יותר מאנשי קבע, 25.000 שקל לחודש, כאשר זה שקר מוחלט, והשכר שלי פחות מחצי מזה ואפילו פחות מההכנסה הכוללת של הפרזיטים הקוראים לעצמם תלמידי ישיבות.

היום נכתב כאילו שכר גימלאים במשטרה הוא 17.000 שקל, שוב שקר מוחלט.
אז נגד מה את רוצה לצאת ? אה ? גימלאי אחרי 32 שנות שירות (כסייר,לוחם בפשע, חוקר בכיר, בלש, חבלן משטרה וכו) ומשכורת 11.000-12.000 שקל לחודש , זה יותר מידי ?
לפי הלמ"ס השכר הממוצע במשק נובמבר 2018 - 10.325 שקלים. אז מה היא הבעיה ? למה רעות הרוח הזו ?
מה דברי ההבל הללו ?

בשנת 2006 הגישו השוטרים לבגץ תביעה בגין אי תשלום תוספת שכר ע"פ החוק המשווה את משכורות השוטרים לאנשי קבע (שקיבלו תוספת), בג"צ הורה לממשלה להפסיק את הלנת השכר, אבל נתניהו המושחת החליט לא לשלם (למה לא הועמד לדין בגין הפרת פסיקת בג"צ ???) וכך משך 13 שנה הצטבר החוב של הממשלה לשוטרים, והיום נתניהו מתבכיין שאי אפשר לשלם כי זה הרבה מאוד כסף, מיליונים.

אז מה רצית שיצאו נגד זה ?
לא לשלם שכר הוגן על עבודה מבצעית, עבודה בשבתות ובחגים, במאבק נגד פושעים ומחבלים ?

לא כותבים סתם בלי הגיון ובלי להכיר את העובדות.

מינהר

New member
שפירא, לא כל דבר זה אני ואני.

כל תינוק יודע שבחברות הממשלתיות השכר יפה, והכישורים- לפי הקירבה לחבר מרכז הליכוד. ובני משפחה מביאים את אחיהם ובניהם. והחברות --או מונופול או שהן מפסידות. לא סתם יאיר לפיד הקים נבחרת דירקטורים מקצועיים לשפר את ניהול החברות הממשלתיות. לא שהפרטיות יותר טובות, אם הן מונופול.
הנה היתה עכשיו מכירת דירות ל"חבר" בהנחה של 12%. זה עוד תנאים נלווים שיש לעובדי הסקטור הציבורי.

זו בדיוק הסיבה שאני משתדל להימנע מלהגיב לך. החוצפה.

מה זה "אני ואני" ? מה גסות הרוח הזו ?

תתחילי לקרוא במקום להגיב תגובות סרק.
כתוב שהשכר בחברות ממשלתיות הוא כ-16.000 שקל, אבל בטבלת הפירוט יש פירוט לשוטרים והשכר שם כתוב 17.000 שזה שקר מוחלט.

לא מענין אותי החברות הממשלתיות ולא עליהן הגבתי.
גם "חבר" לא שייך למשטרה.

והגיע הזמן שתפסיקי להיות אנטי.
אפילו כשנכנס טרול לפורום צידדת בו נגדי !!! מה כבר יותר מזה ???
את לא צריכה כל הזמן להציג את הטינה שלך מאז הויכוח על אור יהודה, נקמות זה לא ענין לפורום חברתי.

"אני ואני" אלק.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אתה צודק בתלוש השכר שלי כתוב

שלוצרך חישוב הגימלה השכר שלי 16,899
אבל בגלל שפרשתי פרישה מוקדמת, אני מקבלת רק 59% גימלה
מעניין למה כשהגעתי לגיל הפרישה, לא השלימו את זה ל-70%...
מכל מקום הגימלה שלי היא כ-10,000 ש"ח...
השכר הממוצע במשק ל-2 בני זוג עומד על כ-13,800 ש"ח
כיון שבעלי גם מקבל פנסיה תקציבית השכר שלנו יחד עולה בהרבה
על השכר הממוצע במשק...
לזה תוסיפו את קיצבת הזיקנה...
הנה, גם אני...אני ואני...

יוליקה

Member
מנהל
אי אפשר לקחת מנדט ולעבור ממפלגה למפלגה

המנדטים שייכים למפלגה ולא למועמד.
אורלי לוי אבוקסיס, נבחרה לכנסת במסגרת "ישראל ביתנו"
היא פרשה מהמפלגה והפכה לסיעת יחיד כי לא יכלה לעבור
למפלגה אחרת עם המנדט של ישראל ביתנו.
החוק חל גם על חיבור למפלגה חדשה בבחירות - כדי שלא
תוכל לקבל מימון מפלגות שזה גם למפלגה ולא למועמד יחיד.
לכן לא יכלה להתחבר ליש עתיד, רק לחוסן לישראל של גנץ
כי ליש עתיד יש מימון מפלגות ולגנץ אין.

מקווה שהסברתי.

הדסהש1

New member
לילה טוב מה שאני רואה לא יהיה טוב

נס.עכשיו נתיניו הנבחרים של ה "המלך הדיקטטור" שהלכו אחריו ושמרו על כל מילה שיצאה מפיו.הגנו על המלכה שלצעדו.ועל הנסיך שרק מזיק לאביו.וציפו ממנו
למעט יחס הוגן.ומה קרה -העיף אותם לאחור.הם נפגעו עד כדי כל שפנו לבית הדין של המפלגה
כדי להתלונן על השיריונים.עד כדי כך נעלבו.לא האמינו למה שביבי עשה.אז איך אנו הקטנים נאמין למה שפיו אומר אם לעוזריו שהקיזו
דם עבורו עשה דבר שלא
יעשה שום תגמול.רק עשה דבר נפשע.לא להאמין שכל המלך יעשה לנתיניו.בושה מדרגה ראשונה.הם בטח רוצים לקבור את עצמם מהבושה.עשו מעצמם טיפשים.שהאמינו לו ולמוצא פיו.

למעלה