בוקר טוב ויום מקסים לכולם

בוקר טוב ויום מקסים לכולם../images/Emo140.gif

מה חדש הבוקר??? קמתי בבוקר עם מסקנה ( מעניין מה חלמתי
) היום נחשוב חיובי ותראו איך העולם יחייך אלינו
i rest my case

ZiV GiLbOa

New member
בוקר שמשי משהו!!

כמו כל השבוע האחרון חם!! אממ אני (וגם אידה אורלי ומאשה) מזמינים את כולכם לקנות בקפיטריה החדשה במתנ"ס- ב"מנצ'יז על גלגלים". המחירים מוזלים ואתם יכולים למצוא שם מכל טוב!! תנו קפיצה ותקנו משהו.. הכסף יגיע למקום מבטחים ויעשה בו שימוש נכון (בינתיים שמור בסוד) כמו כן תמיד צריך לקום עם מחשבות חיוביות אבל לפעמים זה קצת קשה, מתאמצים!! חחח שיהיה לכולנו יום מקסים עם הרבה אור וחיוכים!!

ZiV GiLbOa

New member
דווקא היום אני לא נמצא.

אני בימי ראשון כרגע. עם מאשה!! אבל כן את יכולה. בימים א-ה בשעות 4 עד 7 בערב.

ZiV GiLbOa

New member
מאשה זאת ילדה מהכיתה שלי..

הכינוי שלה זה sponge bob 14 או משהו בסגנון.

Dark Neko

New member
בואי ביום רביעי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני אהיה שם. XD

אני אשתדל.

פשוט השבוע הזה מאוד עמוס בגלל חודש ארגון. אבל אני אבוא בארבע! O: נראה לי שיש לי פעולה ב-18:30 בערך. היום! נסיעה לירושלים! הו יעעעע!!! XD

Dark Neko

New member
את נוסעת עם המשפחה?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני נוסעת חודש הבא לשוהם. לשלול את הסדר במשך 48 שעות. XD

לא. נסיעת שבט.

של בני עקיבא. אני אמסור לך איך היה! D; גררררר... בא לי ללכת לצ'אק ולרי. אני אלך! O: הבנים אמרו לי שזה גדול... חייבת לראות!!!!!!!! ><

Dark Neko

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

גם אני שם! אתה שכחת אותי! עכשיו אני ארוץ לפינה, אשב במצב אימו ואחפור בלבנות בבית.

ZiV GiLbOa

New member
אוי רעות אני ממש ממש מצטער

מגיע לך סליחה!! חברי פורום יקרים, גם רעות מזמינה אתכם1! ושוב, סליחה!!

וגם אני מזמינה אתכם חברי פורום נכבדים! D:

לשבת ארגון פצצתית של בני עקיבא, סניף מא"ד- כבוד! במוצ"ש הקרוב, שבת תולדות, בשעה 18:20 בפיל, נפגשים שם כולם ועושים צעדה לכיוון דקל וילנאי. בשעה 19:20- נאומי מכובדים, עליית שבטים, ודגלנות. בשעה 20:20- ההופעות! תבואו! O: אני רוצה שתהיו שם, ושתעודדו אותי! רעות- תגררי את שני, רחלי ברק ובתאל.

Dark Neko

New member
שני משוהם, יקירתי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני צריכה לבוא עם חצאית? כי אם כן אז אני לא יכולה לבוא. @.@

שני! זאת עם הצמות! O:

שפגשנו אז בפארק! O: את לא חייבת לבוא עם חצאית. פשוט תבואו, אני השמח ^^ אם תראו ילדה קופצנית- מחורפנת ומזיעה- זאת אני. אני הולכת לצרוח הרבה D;

Dark Neko

New member
אוקיי. ^____^../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ממתי שני עושה צמות? ~פורצת בצחוק~

שני -.-"

זוכרת, אז, בפארק- כשנפגשנו אני את ברק יעל בתאל ורחלי/רוני? O: זאת שני שאני מתכוונת אליה! O: כי היה איזה יום אחד שהיא עשתה צמות... בפארק, אז, בנדנדות.

למעלה