לא זוכרת.
פ פליצי קפיצי New member 6/11/07 #30 טוב, פתחתי הודעה חדשה. שרשור הודעות ספאם. אני מתחילה להתעייף כבר XD לא נורא- לפחות אני מקווה שאת לא תצאי, ושאני לא אכתוב לעצמי, למה כי נראה לי שאני מציפה את הפורום XD
טוב, פתחתי הודעה חדשה. שרשור הודעות ספאם. אני מתחילה להתעייף כבר XD לא נורא- לפחות אני מקווה שאת לא תצאי, ושאני לא אכתוב לעצמי, למה כי נראה לי שאני מציפה את הפורום XD
נ נתוש של אוריה New member 6/11/07 #18 יופי ! אני רואה שפצחתם את היום כמוני ../images/Emo8.gif איזה כייף לראות אותכם כאן על הבוקר ( בעצם כבר אמצע היום... ) בסוף כולם יפגשו את כולם , עם חצאית או בלי
יופי ! אני רואה שפצחתם את היום כמוני ../images/Emo8.gif איזה כייף לראות אותכם כאן על הבוקר ( בעצם כבר אמצע היום... ) בסוף כולם יפגשו את כולם , עם חצאית או בלי
D Dark Neko New member 6/11/07 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif עם שפם ובלי שפם .
פ פליצי קפיצי New member 6/11/07 #25 עם שפם או בלי שפם? זאת השעה! מזכיר לי: "להיות או לא להיות? זאת השאלה!" (הנוער העובד והלומד. היה מגניב! אבל חד פעמי. לעולם לא אבגוד בבני עקיבא T.T למרות שאנחנו תנועה דוסית... אבל עדיין! O
עם שפם או בלי שפם? זאת השעה! מזכיר לי: "להיות או לא להיות? זאת השאלה!" (הנוער העובד והלומד. היה מגניב! אבל חד פעמי. לעולם לא אבגוד בבני עקיבא T.T למרות שאנחנו תנועה דוסית... אבל עדיין! O
פ פליצי קפיצי New member 6/11/07 #23 נתוש! D::::::: את תבואי? O: ווקשה ווקשה ווקשה! >< נגה, זיו, וכל חברי הפורום הנכבדים- בבקשה תבואו. זאת תהיה מין פגישת פורום נחמדה כזאת (רק אל תיבהלו ממני... ^^")
נתוש! D::::::: את תבואי? O: ווקשה ווקשה ווקשה! >< נגה, זיו, וכל חברי הפורום הנכבדים- בבקשה תבואו. זאת תהיה מין פגישת פורום נחמדה כזאת (רק אל תיבהלו ממני... ^^")
D Dark Neko New member 6/11/07 #24 לא היום. ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif מחר? ~עיניי פודל~