בוקר טוב ויום נעים לכולם.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לאנשים הנפלאים פה../images/Emo42.gif

בוקר טוב חברים שלי
מאחלת לנו יום טוב, שנהנה מכל רגע ורגע היום, ברציפות. שנכתוב הרבה כי זו הדרך לקרוא ולהכיר. וכל אחד מאיתנו שיימלאו משאלות לבנו לטובה.

bimbo.

New member
בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo141.gif

היו לי המון הודעות לקרוא, ואיני יכולה להגיב על כולן, ועמכם הסליחה. מצטרפת לברכותיה של יעלי אמן ואמן!!

emmy5

New member
בוקר טוב חברים יקרים ,בוקר מקסים

בוקר שקט ונעים לכולם .

pazi66

New member
יופי,בוקר חדש,צפיות חדשות,תקוות

בלב לדברים יפים שעומדים להתרחש, חלומות שיתגשמו ראית אממי, בסוף סבאאורי הופיע אתמול, חבל שהלכת לישון נתחיל את היום עם מנגינה נפלאה זו - אי שם מעבר לקשת בענן

pazi66

New member
בוקר טוב שוב ידידי, שבו בנוח,פתחו

רמקולים ועינים שולח לכם אתר מלא מבחר גדול של מצגות יפיפיות בליווי מוסיקה מקסימה החלו להסתובב בין הנושאים המגובנים, יש לכם תעסוקה לכל היום "I hope your heart will hear my message. I hope my song will warm your world. I hope my love will brighten your darkness." בוקר טוב ויום נפלא

pazi66

New member
שימו לב חברה, באתר הקודם ששלחתי

לכם יש הרבה נעימות נפלאות אם לא מצאתם את זה לבד אני שולח לכם את זה נסו לחקור היטב את האתר הקודם יש שם המון המון אופציות האזנה נעימה

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים...../images/Emo24.gif

פזי יופי של אתר צילומים נהדרים הנה עוד תמונה מהטיול שלי

pazi66

New member
מקסימה,התמונות מקסימות,בפעם הבא

אני מצטרף אליכם לטיולים

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר אור ויום נפלא ../images/Emo24.gif

סילחו לי שאין לי זמן להגיב על הדברים הנפלאים שכתבתם והבאתם. כל הכבוד לכם, מוקדם על הבקר. בימבו היזהרי, יש לך מתחרים
להתראות חמודים
אוהבת אתכם

emmy5

New member
פזי יופי של אתרים,בערב אני הייה

יותר חופשיה ...היום זה יום עמוס,מכללה ...סידורים ותיטרון ...

offe

New member
צהריים נפלאים ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

בימבו פה? יש, בסדר נרגענו. ראשית, מודה לכל אלה אשר מצרפים קבצי קסם להודעות שלהם. אני בדרך כלל אוהבת יותר מלל ותמונות, לכן משתמשת בכל השירים להתבוננות על התמונות הנלוות. הבוקר הייתי בהרצאה במכון מורשת בין אנשים קשישים. המנחות הביאו כל מיני חפצים, בעיקר בובות למינהן. כל אחד התבקש לקחת חפץ אשר היה רוצה לתת למישהו מתנה ולמה. היה מאוד נחמד לשמוע את הסיפורים מאחורי בחירת החפצים. לא אביא דוגמאות, מאחר והתבקשנו לשמור על סודיות. אני למשל, בחרתי בבובה סינית והייתי נותנת אותה לכל הישראלים אשר שמו תווית על האמריקאים שאינם מוכנים לארח אנשים זרים בביתם. בטיול לפלורידה, בגן סיני, פגשנו זוג שהכניס אותנו לביתם ל-3 ימים ואפילו בבוקר נתן לנו מפתח של ביתם, כי הם היו צריכים לצאת. שאלתי אותה איך איך אתם נותנים מפתחות ביתכם למישהו זר. ענתה לי (נו, טוב, אולי יש פה טפיחה על השכם, אולם אלה היו דבריה) תסתכלי את ובעלך בראי ותראו למה נתנו לכם. אז לכו ובלו במקומות מעניינים כדי שגם אנו נוכל אח"כ ליהנות מהדיווח.
חיבוקי המשך יום נעים.

yaely2

New member
מנהל
גם אני נותנת מתנה../images/Emo101.gif../images/Emo65.gif

צהריים טובים לכולם
איזו מקריות. תוך כדי כתיבה בוורד נכנסתי לפורום וראיתי את מה שכתבה אפי, והנה מה שרציתי אני לכתוב. בדרכי הביתה לפני 10 דקות, פגשתי אישה בת 65 בערך וברכתיה לשלום. ידעתי שהיא לא תדע מי אני, אך אני ידעתי מי היא, זו רופאת א.א.ג. היא עצרה מתוך נימוס ושאלתי אותה לשלומה, גם אמרתי לה שתמיד שאני נזכרת בה אני מברכת אותה. היא השיבה "מדוע? מה עשיתי לך?" אמרתי לה: "ד"ר קוזניצקי, חמותי התאשפזה במחלקת א.א.ג לפני עשרות שנים, את היית שם, רופאה צעירה. קראו לי ולבעלי בדחיפות לומר לנו שיש לה סרטן ממאיר והציעו לנתח אותה ולהוציא לה את כל הגרון, להשאיר לה רק מקום בחזה כדי שתוכל לנשום. אנחנו סרבנו. לאחר 3 ימים היא החלה לדמם מהפה והעלו אותה קומה - למחלקה פנימית. סיפרתי לה כמה אהבתי את חמותי, לא עזבתי את מיטתה. (פרט לזמנים בהם לא היה לי סידור לילדים). יום אחד באתי ושמעתי מתוך החדר קול "גב נוסבאום, מה שלומך? כואב לך משהו? האם נותנים לך כדורים או זריקות? חמותי לא כל כך יכלה להשיב. אני תהיתי מי זה? הקול לא מוכר. נכנסתי, ואני רואה את ד"ר קוזניצקי מלטפת את הראש של חמותי. הייתי בהלם.רופאה מא.א.ג באה לשאול לשלום אישה זקנה במחלקה פנימית (כשאדם חולה במצב כזה הוא נראה בן 1000)" אמרתי לד"ר קוזניצקי שאם אחרי 120 היא תגיע לגן עדן בלי בעיות זה רק בזכות התפילה שלי ושל כנראה עוד רבים כמוני. הייתי נותנת לה
את
לאנושיות שלה.

offe

New member
את המפח לא רוצה ../images/Emo8.gif

את המפח לא (כן, כן, אני יודעת שזה רק בכאילו כתבת מפח או בקיצור) כמו שאני מכירה את עצמי, אם תיתן לי את מפתחות ביתך, לא אעשה בהם כל שימוש ותמיד אתן לך אותם חזרה באם הדלת תינעל או שהמפתחות שלך יאבדו. יעלי, יש אנשים טובים באמצע הדרך ותודות להם אנחנו יכולים להמשיך בחיינו. אמנם הסיפור שלי מתחלק לשני חלקים. חלק של האירוח והחלק השני שהם התארחו בארץ (לא ממש בביתי) ושם זה לא היה כל כך מוצלח, מי שמעוניין לשמוע את פרק ב' - במפגש בבית קפה - לא בכתובים. offe

yaely12

New member
"החצוצרה נתביישה" ../images/Emo63.gif ../images/Emo168.gif

שלום כולם
1000 הוצאתי את החצוצרה מזהב של לואי ארמסטרונג, התאמנתי כבר חודש כיצד להעיר אתכם. (בדרך בה מעירים את הטירונים בצבא) חצצרתי, ו...אנשים ישנים.
החצוצרה נתביישה, הנחתי אותה בצד ואני צווחת. "קומו, קומו, קומו קומו..." כמו שעשינו בצבא. יעלי אז בואו הכנסו לפורום, מתגעגעת

למעלה