בוקר טוב ויום נעים לכולם.

pazi66

New member
יעלי, אני תמיד נמצא פה, אך אלי את

אף פעם לא מתגעגעת. ואני שואל את עצמי" "למה?" ותשובה אין לי
חבל, אני דווקא מלא הערכה אליך כ"מנהלת" פורום היודעת את מלאכתה נאמנה ותורמת הרבה מנסיונה ומחוכמת חייה מה לעשות, אצטרך להשלים עם זה ולהמשיך בשגרת חיי

yaely2

New member
מנהל
לפזי, בעניין פנייה אישית בפורום.

שלום פזי וגם כולם, ביקשתי, וגם כתוב בתקנון, כל שאלה בקשה בקורת או טענה אישית נא לשלוח במסר. הפורום הוא לנושאים השייכים לכולם.

pazi66

New member
יעלי לא היתה לי כל ביקורת ולא היתה

לי שום טענה אישית פשוט ציינתי עובדה , הרגשה , שמאד מפריעה לי . גם לא ראיתי שום סעיף בתקנון האוסר עלי להביא דעה בפני הפורום או.קי. זאת היתה הפעם האחרונה שאני פונה אליך בנושא כלשהו אני עדיין חושב שבעיתי היא נושא ששייך לכולם

offe

New member
התייחסות ל-tlc1 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמנם אני מתייחסת להודעתו של טלק1 בקשר להתייחסות לגילאים הבוגרים ז"א ששים והלאה אולם יש זיקה לכל אחד מהפורום.
אמנם העולם שייך לצעירים, אולם אנחנו היינו פה קודם. רובנו עושים היום כל מה שהצעירים עושים: רוקדים דיסקו? - רוקדים אמנם לא במועדונים - אלא בחוגים ובבתים פרטיים.
משחקים בתיאטרון? - משחקים - ישנם הרבה תיאטרוני חובבים מצוינים.
פרסומות בטלוויזיה? - ברור - הרי העולם גם בנוי מאתנו. משוטטים באינטרנט? - בוודאי ובוודאי ואנחנו ההוכחה.
מכוני כושר? גם וגם. מטיילים בעולם? בטח - אפילו אם זה בטיולי גיל הזהב.
מדברים בפלפון? - נו ואיך הילדים יוצרים קשר אתנו.
למעשה אנחנו פורום גיל זהב, כי מפרישה לפנסיה כולנו באותה סירה. אם נעביר חוויות של כל העולם הפנימי שלנו - ללא קשר לחייהם של ילדינו ונכדינו שגם זה נושא חשוב אולם לדעתי צריך להיות קצרצר לעומת הנושאים החגים סביבנו, מעשירים אותנו. נמזוג אותם לכאן. הרי נצא נשכרים והחגיגה תהא גדולה. אם למישהו יש השגות לגבי הנ"ל, מוזמן להשיג. אני כבר מושיטה דגל לבן להתגוננות, לשלום, לא להיכנעות.
חיבוקי offe

pazi66

New member
מכונת התופים../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo91.gif

אנימציה_ווקאלית_מדהימה אחת האנימציות הווקאליות הכי יפות שנראו על המסך: חכו בסבלנות וראו את כולה. מרתק!!!! בדיקה למערכת השמע שלכם,רמקולים, סאב וואפר, בסים

pazi66

New member
בדיחה אחרונה לפני שירשור חדש../images/Emo6.gif

האישה הנאמנה גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"...

bimbo.

New member
אופי, התייחסותך לTLC1...

אמרת את כל מה שכולנו (או לפחות רובנו) חושבים
את תמיד מצליחה לקלוע למטרה

emmy5

New member
מקסימה ,יופי של תמונות ,תודה

מאחלת לך הרבה טיולים כאלה ..

zigd

New member
לפזי ../images/Emo54.gif

לפזי מדהים פעור פה נשאר אנוכי בכל פעם שמופיע שימך . יודע אנוכי כי מצפה מימך הפתעה אנימציה ממש מדהימה . ושוב סלח לנו כי אנשים עובדים אנחנו ולא נמצאים כל הזמן ליד המחשב , למרות שגמלאי אני, אבל מעסיק אני את עצמי במשך 14 שעות ביום , ושוב תודה רבה והמשך כך אוהבים אותך כולם . נ כ ו ן ?

bimbo.

New member
מקסימה, ../images/Emo51.gif על שהבאת לנו

קצת טיול יפהפה. שתמיד יהיו לך טיולים יפים ומעניינים

למעלה