בוקר טוב ויום נפלא לכולם

יפית מן

New member
מאיושי מתי אלמד את השם שלך???????

בוקר טוב לך מאיושי המתוקה וכן לגלריה המתוקה שלך,מה קרה?אני עפתי מהמיטה בשעה 5 ושלושים וכבר חזרתי מהליכת יומי הלכתי למעלה משעה ואתן עדין ישנות אני הולכת על קצה האצבעות כדי לא להעיר אותכם קומו לעבודת הבורא היום קצר,והמלאכה מרובה מה אם התינוקות יוכי וניקי עדין ישנות?שיהיה לכם אחלה יום בלו בנעימים ועשו הרבה מתעמים אני כבר עשיתי את פודינג השוקולד של גולדה-לה והילדים מוזמנים להגיע ולנשנש..באהבה .יום טוב בטוב הנראה והנגלה יקירי ויקירותי הצעירים,והצעירים ברוחםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

יוכי68

New member
יפית, אני ערה מזמן.....אבל צריך לשלוח את

הילדים לביה"ס קודם ואח"כ למחשבבבבבבבבבב
.........שיהיה לך יום שכולו טוב........הלוואי ותהיה לי האנרגיה שלך בגילך

מאיוש י

New member
מה קרה???גם את

מאלו שהחגים גורמים להם לעזוב את מקום העבודה??? ראית אתמול בחדשות כתבה על זה???

למוןדבש

New member
התפטרתי ואני חוזרת לאוניברסיטה!

אני לא יכולה להסביר לכם כמה זה כיף!

מאיוש י

New member
בוקר טוב יוכי מתוקה

אני ממש עסוקה הקטנה שלי לא מרגישה טוב ולא זזה ממני נקווה שיעבור מהר

מאיוש י

New member
אתמול חשבתי עליך הרבה

לבעלי היה אמור להיות יום ארוך של דיונים בצפון איך שהוא הגיע לצפון הודיעו לו על ביטול אז הוא החליט שאם הוא כבר שם הוא ילך לעשות ביקור בקברי צדיקים אז הוא היה בעמוקה ,בחוני המעגל, במירון ,ובטבריה ברבי מאיר ,הוא נהנה מאוד ואמר שעכשיו נעים בטבריה, אז נזכרתי בך אמרתי לו בטבריה גרה יוכי מהפורום "הלא נורמלית" שהכינה את כל הסעודה כשהיא חודש אחרי לידה אמרתי לו שלא יעז לעשות לי אף פעם דבר כזה אחרי לידה חהחהחהחהחהחהחהח בקיצור כל הכבוד לך מתוקה הרבה כוח ובריאות אני אחרי לידה לא מסכימה לאף אחד להגיע אלי לפחות אחרי שבועיים

יוכי68

New member
מאיוש, אם לא הייתי נהנית לא הייתי עושה

כי אוכל אפשר לעשות רק מאהבה.......

מאיוש י

New member
את יודעת מה מייאש אותי בבישול ואפיה?

אני גם מאוד אוהבת ובעברי אפילו מכרתי. הכלים ערמות הכלים והלכלוך שנשאר במטבח אחר כך. לך יש ילדים גדולים שאולי עוזרים לך ואז זה יותר קל אני מחכה שהם יגדלו בע"ה ויעזרו לי קצת

מאיוש י

New member
מה קרה לתפוז השתגע

כל תגובה שנרשמת אני מקבל מסר הלו .......... מערכת תפוז סדרו את זה בבקשה.

יוכי68

New member
מאיוש, את צודקת בהחלט.......הייתי רוצה משהי

שתנקה אחרי בלי סוף............אני עושה אלף ואחד דברים בבת אחת ואח"כ "בוכה" על הבלגן. תמיד מתחילה בצורה מסודרת ואח"כ מתחיל הבלגן...........צריכה לעבוד על זה דחוףףףףףףףףףףף. לצערי הבנות הגדולות (בת 20 ובת 18.5) כבר לא כל כך בבית .........הגדולה עובדת בצפת והשנייה בשירות לאומי באחיהוד......באות פעם בשבוע...........אבל בשישי אני דואגת להשאיר להן את הכליםםםםםםםםםםם.

מאיוש י

New member
אצלי הגדולה בת 13

והדבר היחיד; שהיא עוזרת לי זה בכביסה וגם אז נראה לי שהיא בכוונה מחזירה את הבגדים לא למקום כדי שלא אבקש ממנה יותר חה חהחהחהחה

מאיוש י

New member
סיימתי עכשיו להכין עוגת היער השחור

שהוזמנה ליום הולדת עוג בתבנית גדולה 28 או 30 אפילו היא יוצאת ענקית

מאיוש י

New member
וכאן אחרי ציפוי

זו עוגת טורט שוקולד שחותכים ל2 או 3 וממלאים בקצפת ודובדבנים

למעלה