בוקר טוב ויום נפלא לכולם

מאיוש י

New member
וזו ארוחת הצהריים

פילאס שבלולים ממולא גבינות וזיתים אני לא מבשלת עד סוף השבוע אני בשביתה. החגים האלו גרמו לי טראומה לא רוצה לראות סיר אחד לידי

מאיוש י

New member
יוכי כנסי רגע

הפילאס יותר דק ויותר קריספי לפי דעתי .אצלי מאוד אוהבים אותו ויש מי שיגיד שאין הבדל . כדאי לך לנסות ותראי לבד מה יותר טעים לך

יפית מן

New member
מאיושי פליז..מרשם לעוגה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אילו היתי גרה קרוב אליכם הייתי באה לעזור מאיואשי באיזה איזור את גרה אולי כן קרוב..היתי מזמינה אתכם לבוא אלי יש לי חצר נהדרת עם בריזה ,ונוף כל שניה מתרומם מטוס ורכבות חולפות כל שניה והאוטוסטרדה כביש מספר אחד חגיגה לעינים ..כל טוב ולהתראות ..

יפית מן

New member
יוכי מתוקה למה לא אמרת.......................

יוכי-לה למה לא אמרת מילה שאת גרה בטבריה הייתי שם 10 ימים יכולתי להכיר אותך!אני מתה לראות אותך את גדולה מהחיים חבל הייתי נפגשת איתך ה..שרי ישבתי שם ונהנתי לראות את העוברים ושבים אמנם הייתי עם בעלי אבל אני בטוחה שגם את היית נהנת בחברתינו אמנם את בגילה של ביתי אבל העיקר הרוח וההרגשה לא תמיד הגיל מדבר..אני מכירה מבוגרים..צעירים וכן מכירה צעירים מבוגרים כך שהייתי בטוח מוצאת איתך שפה משותפת לא נורא פעם אחרת..התינוקות ישנים אז קפצתי לבקור במחשב אבל לא להרבה זמן בשעה 2 ארוחת צהרים החלפות וידאיו ולחצר המשחקים וב-3-45 ילד ילד לביתו ביי

יוכי68

New member
יפית, גם אני אוהבת להיות ב"שרי"

הייתי בטוח נהנית איתך.......אבל אני לא כל כך יוצאת בגלל ההנקה הצמודהההההה.............כשתהיי באזור דווחי לי.

מאיוש י

New member
מתכון

בבקשה מתכון זו טורט פשוטה 6 ביצים מופרדות כוס וחצי סוכר 2 כוסותוחצי קמח ואפיה 1 שקית שלושת רבעי כוס שמן 4 כפות קקאו שהומסו בחצי כוס מים רותחים זהו להכין רגיל להקציף חלבונים עם סוכר ואז להוסיף את שאר הנוזלים ובסוף קמח. לאפות ב180 אחרי שהיא מוכנה והתקררה לחצות אותה לחצי או ל3 תלוי באיזה תבנית את עושה לשפוך סירופ דובדבנים לשים קצפת מתוקה ולפזר דובדבנים לשים את החלק העליון של העוגה ולצפות בקצפת בשוקולד מגורד ודובדבנים את צריכה לעוגה הזו קופסת דובדבנים בסירופ ו3 שמנת מתוקה

למעלה