בוקר טוב ויום נפלא

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif

בוקר טוב לכולם
כרגיל מאחלת לנו (יש לי הרגשה שזה עוזר), את כל הטוב שבעולם, שיהיה לנו הרבה גיל ושמחה ושנצליח בכל מעשינו לטובה. בקשה לי לחדשים שהצטרפו לאחרונה, אנא רשמו את תאריך יום ההולדת שלכם (מספיק יום וחודש) ואנו נבקש משרה שתוסיף אתכם לטבלה. כל אלה שלא רשמו כאן תאריך. יעלי
נ.ב ננה מקבלת פטור.

שרה16

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif

מתנצלת על מיעוט ההשתתפות,למרות שמשתדלת להציץ כל יום. נוסף על הלימודים,יש לי צרות צרורות עם הברך וזריקת קורטיזון לא לגמרי עזרה. נראה עם הסטרואידים יעזרו
חוץ מזה שהתחלתי להעביר חוגי יצירה לקטנטנים אצלנו בישוב, ואני גם מתרוצצת בין ראיונות עבודה. מעולם לא הייתי כל כך עסוקה
מאחלת לכולם בריאות ואושר.

נֵנָה

New member
בקר טוב פורום יקר ולשרה'לה../images/Emo24.gifחם

העיקר שרואים אותך עכשיו

yaely2

New member
מנהל
שרה בריאות והצלחה../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שרה שלום
שמחה שאת פה, מאחלת לך ולמשפחה המון בריאות ומאחלת לך שתמיד תהיי עסוקה, לגבי החוג שאת מעבירה זה כיף. מאחר ואני אוהבת מאוד ללמד, אני מקווה שאת נהנית מזה. ושוב הרבה בריאות יעלי

בוקר טוב לכולם ותודה על האיחולים

יעלי....גמני חושבת שאיחולים עושים רק טוב... טוב למאחל וטוב למקבל...ובכלל אני חושבת שאם בן אדם יוצא בבוקר אל העולם מפוייס רגוע ועם לב קל- ימצא בחוץ - עולם מחוייך (ולצערי - ההפך גם (
) בוקר נהדר אנשים - תצאו בחוץ

bimbo.

New member
שרה, בריאות והחלמה לבן.../images/Emo140.gif

כמה טוב שאת עסוקה כל כך. בהצלחה עם משימותיך ועם ראיונות העבודה

מנורה

New member
חונ לרגע בהמשך לבקשתך

בקשתי כח - ואלהים נתן לי קשיים לחשלני בקשתי חכמה... ואלהים נתן לי בעיות לפתור בקשתי שפע.. ואלהים נתן לי מוח וכח לעבוד בקשתי אומץ... ואלהים נתן לי מכשולים להתגבר עליהם. בקשתי אהבה ואלהים נתן לי אנשים עם בעיות לעזור להם. בקשתי טובות... ואלהים נתן לי הזדמנויות. "לא קבלתי שום דבר ממה שבקשתי אבל קבלתי כל הנחוץ לי" תחיה ללא פחד, תתמודד עם כל המכשולים בחייך ותיווכח שתוכל להתגבר עליהם.

נֵנָה

New member
../images/Emo49.gif ל-לירון ליום הולדתו ../images/Emo65.gif

ומאחר ויום הולדת בלי בלונים זה כמו חתונה בלי תזמורת, אני שולחת ללירון עוד בלונים לקישוט במסיבה
הרבה בריאות ונחת לסבתא הגאה אורה

ora11

New member
סבאאורי תודה תודה../images/Emo77.gif

סבאאורי ערב טוב תודה על הברכה והתמונה בבול רק בבקשה קוראים לילד לירון אם אפשר לתקן תודה וברכה עליך סבאאורי.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב צדיקים/ות ../images/Emo184.gifלעולם

לכולם, (לגבי הצדיקים פשוט שמעתי איך אבא קורא לביתו "בואי אלי צדיקה שלי") והחלטתי שזה נחמד. מנורה וחונה אתן צודקות אך בכל זאת הייתי מעדיפה שאלוהים יקצר לי את הדרך וייתן לי את הכל נטו ללא מאמץ. למה לא? מה יש? יעלי

נֵנָה

New member
ערב טוב חברים יקרים ../images/Emo24.gif

כמה שהזמן עובר מהר כשטוב לך וכמה שהוא זוחל כשרע לך... לפעמים גם שעות רבות של עבודה יכולות לעבור מהר ועם הרגשה של סיפוק אם נהנים ממה שעושים ... אבל כשאתה מרגיש חוסר סיפוק וחידלון, שאין כבר ערך למה שאתה עושה, הזמן עובר כל כך ל א ט ... גם 5 שעות של עבודה נראות כנצח ואתה פשוט מחכה שזה כבר ייגמר ... היום אני יכולה לאמר זאת, כי יש לי נסיון בשני הדברים ... עם זאת, להפתעתי, ישנה איזו מין התפעמות בלב, שהנה מתחיל משהו חדש, משהו אחר, שונה מכל מה שעשית כל חייך, מסתורי, הרפתקני, מסקרן ... כל האפשרויות פתוחות, אתה לא תלוי באף אחד, לא חייב לאף אחד ושום דבר לא קושר אותך למקום אחד, הרגשה של התחלה חדשה ותוכניות מכאן ועד להודעה חדשה ... וחופש לעשות כל מה שתרצה, בכל מקום שתבחר ... אוף, מתי כבר יהיה ה- 1.1.2004
עוד תראה, עוד תראה, כמה טוב יהיה, בשנה, בשנה הבאה
אין, אין כמו החופש להחליט ... וטוב, טוב, טוב לי על הלב

למעלה