בוקר טוב ויום נפלא

yaely2

New member
מנהל
השארת אותי עם טעם של עוד ../images/Emo78.gif

שלום לך לייצ'יק, ל כך ניסיתי להתחבר למה שאת מספרת ולא הצלחתי. ספרי לי מה היה לך טוב? מה היה לך רע? ומה יקרה ב 1 לינואר? מתה מסקרנות יעלי

נֵנָה

New member
ב-1.1.2004 אני יוצאת לחופשי ../images/Emo9.gif

משתחררת
אחרי יותר מ-30 שנות עבדות
כן, כך אני רואה את זה עכשיו ... כל חיינו כמעט מרגע היוולדנו, אנו חיים בתוך מסגרת... לימודים, צבא (על זה דילגתי
), עבודה, עבודה, עבודה ... ואנחנו כל כך קטנים ותלויים, חייבים ומחויבים והנה סוף סוף נפתח פתח רחב והכל פתוח לפני ...
כן, גם אני מה-1.1.2004 פנסיונרית צעירה
יחי החופש
וזה גם מזכיר לי אמרה חכמה: "קשה לראות את כל התמונה כאשר אתה נמצא בתוך המסגרת" עוד מעט קט, גם אני אוכל לראות את כל התמונה

ora11

New member
ננה ערב טוב ובהצלחה../images/Emo24.gif

בדרך החדשה. תהני מהחופש בטוחה אני שתמצאי דרך להעסיק את עצמך. תהני מהפנסיונרית ובעקר תשארי צעירה ותוססת עם חיוך ואופטימיות. מכל ה

bimbo.

New member
ננה יקרה, אני מקווה שההרגשה הכייפית

הזו תלווה אותך תמיד.
אני מתארת לעצמי שאת כבר מלאה תכניות

ננה יקרה - שיהיה בשעה טובה ../images/Emo57.gif

כתבתי כבר שאני מחפשת אפיקים פרודוקטיביים למלא את הפנאי החדש, אז היום היה לי ראיון בלשכת הרווחה העירונית במטרה להצטרף לקורס הכשרה לפעילות בקהילה. הקורס אמור להתחיל ב-7/1/2004 ואני מחכה לו בשקיקה. לבינתיים אני קצת מודאגת ביום שאני מתעוררת ואין לי עיסוק שימלא לי את כל היום.... מקווה ננה יקרה שתמצאי גם את עיסוקים מעניינים לאחר יציאתך לחופש הגדול...

maxima

New member
ערב טוב לכולם......../images/Emo24.gif

בריאות לחולים יום הולדת שמח לנכדים אני עדיין קצת חלשה...לא יוצאת מהשפעת הזאת היום עשיתי דיקור שאמור לשפר את המצב משמעותית מחר לאחר מנוחה של היום. המשך ערב נהדר

ora11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

לכל המברכים, וכל הטוב והברכות על כולנו על ילדינו ונכדינו.

emmy5

New member
תאריך יפה 1.1.2004../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

הרבה בריאות לכולם, ותראו כמה טוב יהיה

נֵנָה

New member
אכן, אממי היקרה, תאריך יפה ../images/Emo42.gif

שנה חדשה, ולידה מחדש
כמו זריחה חדשה ... מה עוד צריך הבן-אדם? ולחונה היקרה, משתתפת איתך בלבטיך ותוכניותיך מרגע שסיפרת שגם את משתחררת מעבדות לחרות
אני לא יודעת עוד איך להתחיל ולברר בקשר לקורסים שונים וגם לי יש התלבטויות לאיזה כיוון ללכת ומה ללמוד ... אני מקווה שאחרי כמה ימים של חופש אתחיל לברר ולעשות משהו ... אני לא אהיה מסוגלת לשבת הרבה בבית בלי לצאת ולעשות משהו ... ואולי אפילו אמצא איזו עבודה חלקית, מי יודע ? מעניין אם גם בעירנו יש כזה קורס הכשרה לפעילות בקהילה כי אני בהחלט מתכוונת להקדיש מזמני לפעילות כזאת לפחות יום בשבוע, לא מאמינה שאוכל יותר מזה בהתחלה, כי גם ילדי ונכדי מצפים לכך שיזכו לראות אותי יותר, ולבוא אלי יותר ואני מצפה לכך יותר מהם

נֵנָה

New member
אני כותבת בהמשכים, כי בו בזמן אני

"מדברת" ב-ICQ אם בני שנמצא בפוטסדם ... מספר לי על הנכדה המתוקה הכי קטנה שלי

מנורה

New member
ננה חביבתי, בפ"ת ארגון הליונס

מאד פעיל למען הקהילה יש להם 6 מועדונים שתורמים רבות כך שאם את מעונינת אשמח למסור לך טלפונים ופרטים נוספים בנושא. לילה טוב לכולם

נֵנָה

New member
../images/Emo13.gif מנורה יקירתי, אני מכירה באופן

אישי (עוד מילדות) את מי שהיה נשיא הליונס בפ"ת והיום הוא הנשיא של ארגוני המתנדבים בפ"ת כמו-כן חברה שלמדה אתי בתיכון היתה לאחרונה ואני חושבת שעדיין הנשיאה של הליונס בפ"ת היום. אחד הדברים הראשונים שאעשה זה לדבר אתם ... ההתלבטות שלי היא באיזה כיוון או נושא לבחור ... האם עזרה למשפחות במצוקה... ילדים... קשישים ... מוסדות ... זה העניין, שבפ"ת יש המוווון ארגוני מתנדבים, אני חושבת שהכי הרבה מכל הארץ ... לאחרונה אף הייתי במופע נהדר שאורגן לכבודם בהיכל התרבות שבעירנו ... אני חושבת שגם יעלי שלנו תוכל לתת לי כיוון ... אני רוצה לעשות את זה תוך שיקול דעת כדי למצוא את התחום שמתאים לי וקרוב ללבי ... ההתלבטות העיקרית שלי היא בכיוון הלימודים, יש כל כך הרבה דברים שאני מתעניינת בהם ומתכננת ללמוד, שאני לא יודעת במה להתחיל ... בכל אופן תודה לך חמודה
אשמח לקבל גם את עצותיך בטוחה שאמצע בהן תועלת רבה
אבל, קודם כל אני צריכה להתאפס
לילה טוב
וחלומות נעימים לכולם

נֵנָה

New member
מקסימה, מותק ../images/Emo24.gif אני מקווה

שתרגישי טוב במהרה ותתגברי על השפעת המרגיזה הזאת
כולנו יודעים איך זה
העיקר שתמשיכי לנוח, לשתות הרבה ולהיות אתנו כדי שנחבק וננחם אותך

למעלה