כשאוהבים משהוא אז לומדים לחיות עם חסרונותיו..
א אופני הרים New member 21/10/07 #25 אני לא חושבת שהיתי צריכה לפסול אותו בגלל צמחוניותו.. ואני כמעט בטוחה שגם לבעלך יש איזשהו חיסרון ששמת לב\ידעת עליו לפני החתונה ובכל זאת החלטת ללכת על זה.. (אין דבר כזה בנאדם מושלם)
אני לא חושבת שהיתי צריכה לפסול אותו בגלל צמחוניותו.. ואני כמעט בטוחה שגם לבעלך יש איזשהו חיסרון ששמת לב\ידעת עליו לפני החתונה ובכל זאת החלטת ללכת על זה.. (אין דבר כזה בנאדם מושלם)
א אופני הרים New member 21/10/07 #15 אצל הורי כ שהם קצת "מקובעים" באוכל של שבתן= אצל ההורים שלי כן, כי הם קצת "מקובעים" באוכל של שבת..
מ ממתינה למתנה New member 21/10/07 #26 אז מה היה לנו השבת? היינו בבית אחרי הרבה זמן שלא היינו והכנו: לערב סלט גזר מרוקאי סלט תורכי מרק בטטות עוף עם אורז וגזר בתנור לצהריים אותם סלטים ואותו מרק עריסה שזה חמין טריפוליטאי וזה טעיםםםםם. נשאר המוןןןןןן אוכל מי בא/ה?
אז מה היה לנו השבת? היינו בבית אחרי הרבה זמן שלא היינו והכנו: לערב סלט גזר מרוקאי סלט תורכי מרק בטטות עוף עם אורז וגזר בתנור לצהריים אותם סלטים ואותו מרק עריסה שזה חמין טריפוליטאי וזה טעיםםםםם. נשאר המוןןןןןן אוכל מי בא/ה?
ב בשורות טובות! New member 21/10/07 #29 איזה נשות חיל יש פה ../images/Emo70.gif יאללה שלחי לי שאריות במסרישי