בוקר טוב ומידע לאבישג

בוקר טוב ומידע לאבישג

אבישג כדאי לך לקרוא פסק דין של ביה"מ העליון ד.נ.א. 5343/00 ברמה העקרונית זה לפי דעתי יכול לעזור לכל מי שמחלה מתפרצת אצלו תוך כדי שרותו הצבאי . אני חושב שזה היה מעניין גם את ליאור אבל אני לא יודע איך לשמור את זה במחשב , או לשלוח את זה אליו כשיחזור.

סיאמית

New member
excuse MOI!!! פינחס?

אבל למה לי אתה לא מוצא פסקי דין??? מה אני, עז? אז שאלה: אם חטפתי התקף רציני כמה שבועות אחרי שקיבלתי חיסון נגד שפעת במקום העבודה שלי... יש לדעתך מקום לתביעה?

דווקא יש

בתי דין לענייני משפחה מלאים בפסקי דין נגד נשים שמסימות שורות תמימות בשירים ידועים במילים בוטות , וכן להגבלת שעות קשקוש קולני בתחומי הבית . בבקשה להביא זאת לתשומת לבו של ~א~ . סתם , סתם .נסחפתי גם אני בקשקוש . נשיקה לנועה ולהשתמע .

סיאמית

New member
אני מוכנה למסור ../images/Emo25.gif

לאותה נועה אלמונית אבל לילדה שלי קוראים... נועם . ולידיעתך! ~א~ נהנה מאוד בסתר לבבו מהמילים הגסות!!!

אופס טעות כתיב

סיאמית יקרה בטח נועם , זה קורה לי כי האצבע היחידה שאיתה אני מקליד נוהגת לפעמים לנחות היכן שבא לה ולא היכן שצריך . גזרתי עליה יום ללא הקלדה.

סיאמית

New member
ונועם מוסרת לך "ה?"

ובתרגום חופשי: "פנחס, אח שלי... אני עוללית נוחת מזג שאינה נוטרת טינה כלל וכלל, שהרי נאמר כבר ע"י ו. שייקספיר ´what´s in a name?´ לכן קרא לי בכל שם שתרצה אבל אל תפסיק עם הנשיקות!!!!"

anat11

New member
לא יודעת אם יעזור אבל מצ"ב פסק הדין

זה היה בכל העיתונים השבוע. בהצלחה. (אני מצרפת את זה בשני חלקים)

סיאמית

New member
מעניין.... תודה מותק!

קראתי בעיקר את השורות התחתונות כמובן ולמעשה, אני מכירה כמה אנשים חוץ ממני שישמחו לשמוע שיש שופטים שלא שוללים גישה שכזו.

אורית...2

New member
ענת ,../images/Emo7.gifהקובץ לא נפתח אצלי ...

את יכולה להעביר אותו כקובץ אחר ???.........תודה !!!

אבישג20

New member
תודה רבה לך !!!../images/Emo51.gif

שמרתי את זה על המחשב , ואני אקרא את זה ביותר פירוט בהמשך !!!

RomiVais

New member
היי פיני...

תודה לך על המידע.. אם תוכל לשלוח לי את החומר ל : [email protected] אני אדאג לשלוח את זה לליאור כשיחזור..
ואגב, מה נסגר עם כריות הג´ל מהסופר פארם???

RomiVais

New member
אופס.. ../images/Emo52.gif ../images/Emo9.gif

לא אתה שאלת לגבי כריות הג´לי לקירור.. זה היה משה..
זו העייפות
סוף שבוע נפלא לכולם!!

רומי חמודה בוקר טוב

אני כבר כתבתי כאן שבנבכי קופסת הפח האפורה קרי המחשב , אני מבין קטן מאד. לכן כשאתן כותבות תשלח לי קובץ ,תשלח לי חומר, ועוד כל מיני מילים מוזרות, לי זה נשמע כמו ביקור בסין בלי מתורגמן. אני הגעתי לפסק הדין הזה פשוט מקריאה שגרתית שלי בפסקי דין של בית משפט העליון . תכנסי לאתר הרשות השופטת והקלידי לפי ההוראות ממש אתר קל להתמצאות. אם מישהיא יכולה לשמור את זה , לפי הערכתי זה יעזור בעתיד להרבה מאד חולים. לא סתם משרד הבטחון קצין התגמולים , נעמד על רגליו האחוריות ודרש דיון חוזר בהרכב של 7 שופטים , שאת פסק דינו הצעתי כאן לקרוא. דרך אגב הקופסה האפורה הזאת משמשת לי בשעה שאני מול המסך כהדום לרגליים.

RomiVais

New member
בוקר אור גם לך!! ../images/Emo42.gif

אני בהחלט אחפש את הלינק <קישור/דף אינטרנט> שעליו אתה מדבר.. אם אני לא אמצא אני אפנה אליך לעזרה..
ושבת נפלאה ביותר

למעלה