בוקר טוב ומקסים לכולם

pazi66

New member
בדיחה

גבר אחד עושה קעקוע על הזין ובו כתוב I LOVE YOU האשה רואה ומקבלת את סעיף חייה : "לא מספיק שאני מבשלת מנקה ומכבסת לך, אתה עוד רוצה להכניס לי מילים לפה "

pazi66

New member
שעון בינלאומי - מענין מאד

לשימושכם, אולי תמצאו בזה עינין,תפעילו רמקולים

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם, ובפרט לרדרדול ../images/Emo25.gif

שלום לכם,
רדרדול, חסרת בפורום. חסרת במפגש האחרון שעוד לא יצא לי לומר לך זאת. אני מקווה שאחרי פסח/יום העצמאות ניפגש כולנו לתת למנורה את ברכת הדרך ואז נתראה. עד אז שלח לנו שירים יפים. אני אישית אוהבת עבריים, אם אפשר לשלב אודה לך מאוד. יעלי

pazi66

New member
תזכורת לארוחת הסדר-להבדיל../images/Emo52.gif

אל תפריזו באכילה ראו קיבלתם הזהרה
רמקולים חובה

pazi66

New member
ואם כבר מדברים על אוכל......

מספרים שהיה קמצן שהגיע לביתו, ואישתו אמרה לו שהעוף מקולקל וצריך לזרוק אותו. "?לזרוק!" מזדעזע הקמצן,"אפשר לתת לשכן העני שלא ראה עוף כבר הרבה זמן" העני אכל בשמחה, ומיד אושפז בבית חולים! בבוקר שמע הקמצן שהעני בבית החולים , והלך לבקר אותו ולקיים מצוות ביקור חולים. בלילה נפטר העני, ולמחרת התקיימה ההלויה. לאחר שחזר מהלוויה אמר לאשתו: "נו? ואת רצית לזרוק את העוף? ארבע מצוות קיימנו בעזרתו: מתן בסתר, ביקור חולים, הלווית המת וגם ניחום אבלים... כזה עוף לזרוק?!"

pazi66

New member
למה הרגו את יאסין

סירב להחזיר את עגלת הנכים ל"יד שרה"

pazi66

New member
שירים שאני אוהב../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif|

רמקולים חובה

pazi66

New member
בדיחה

בלונדינית אחת נוסעת במכונית שכרגע קנתה, חותכת משאית וכמעט גורמת לה ליפול מצוק. נהג המשאית המעוצבן מורה לה לעצור והיא עוצרת. הוא מסרטט עיגול ואומר לה לעמוד בפנים ולא לצאת. הוא מוציא סכין וקורע לה את מושבי העור במכונית. הוא מסתובב ורואה שהיא מחייכת. הוא חוזר למשאית, לוקח מחבט בייסבול ומנפץ את החלונות של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא צוחקת. עכשיו הוא ממש מעוצבן... שוב הוא לוקח את הסכין ומפנצ´ר את הצמיגים של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא נשפכת מצחוק! "מה כל-כך מצחיק??" הוא שואל. אז היא עונה: "בכל פעם שלא הסתכלת יצאתי מהעיגול!"

שרה16

New member
יופי של שירים../images/Emo23.gif

אתה וredredole,אוצר בלתי נידלה של מוסיקה ניפלאה!(כמו גם בדיחות
) אני אולי לא כותבת הרבה,אבל ניכנסת כל יום למצוא "מציאות"
,ולשימחתי תמיד מוצאת!

מנורה

New member
ערב טוב מצפה לראות את כולם

בריאים עם מצב רוח מרומם אחרי הפסח.
יעלי. סבאאורי טוב לראות אותך הלוח של חודש אפריל נהדר רדרד עם השירים והמנגינות ואת איז המציץ מקסימה הממהרת. ופזי עם הבדיחות הרעיונות והשירים. ואת אמי החביבה איפה העוגה? היום אחר הצהרים היתי עם הנכדה שלי בהצגה "בוא אלי פרפר נחמד". לראות את הזעטוטים צוהלים ושמחים שווה הכל. חוץ מזה כיף להתנתק ולחזור לילדות.

pazi66

New member
משהו רציני לקראת סיום היום

בגידה ונקמה חייל ספרדי המוצב בעירק קיבל מכתב מחברתו הנמצאת בספרד וכך היה כתוב: "מנואל יקירי, אני לא יכולה להמשיך בקשר הזה. המרחק שמפריד בינינו גדול מדי. אני חייבת להודות שבגדתי בך פעמיים מאז עזיבתך ואני חושבת שאנחנו לא ראויים אחת לשני. אני מצטערת. אנא החזר לי את התמונה ששלחתי לך. באהבה, מריה" החייל, פגוע מאוד, ביקש מכל החברים שלו תמונות של חברות, אחיות, דודות וסתם ידידות שלהם. אסף כ-57 תמונות והכניס אותן ביחד עם תמונתה של מריה בתוך מעטפה. לתמונות הוא צירף את הפתק הבא: "מריה יקירתי, מצטער אבל אינני זוכר אותך. אנא מצאי את תמונתך בתוך המעטפה והחזירי לי את השאר. שמרי על עצמך. מנואל"

pazi66

New member
רגע לפני שמכבים את האור../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

שלום לכם אומנם זאת שעת לילה מאוחרת אך בשביל זה שום זמן לא מאוחר או בלתי אפשרי הפעל את הרמקולים , כך את האישה, חברה,ידועה, שכנה, או כל דבר שזז, ותירקוד, זה יותר טוב מכל רפואה אחרת וסגולה בטוחה לאריכות ימים

למעלה