בוקר טוב ומשורשר

כן קראתי בפורום השני

אין לי כבר את המספר שלך בגלל שהוא הלך עם הפלאפון ואם אין לך את הבית אתן לך.

מוצאת.... הלוואי שהיינו יכולות ../images/Emo13.gif

צהרים טובים ומצויינים מוצאת... הלוואי שיכולנו לראות ולהיות בנוף זה משגע.. וביופיו.. נוף משגע ומהמם... כמה שהייתי רוצה להיות שם.... הרשי נא לי לברכך חמודה.. שתהייה לך שבת שלום ומבורך...
ולילדים הייקרים שלך. סוף שבוע מהנה ונפלא...
שלך: קסם
של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

עקשנית מתוקה..יש לי המוןן תמונות :-

עקשנית מתוקה וייקרה... שמחה שקלעתי למטרה ...
אם כך, שתינו באותו טעם יקירתי. יש לי אוסף תמונות בסגנון זה. קבלי ממני...
ו-
על הלחי . הרשי הא לברכך.... שתהייה לך ולמשפחתך... שבת שלום ומבורך...
סוף שבוע נפלא ומהנה .. שלך: קסם
של אישה מקורית < חתימה:אשת המסתור ורעם**>

לילה טוב לך אביגיל יקירתי....בן 10|

לילה טוב ונפלא לך חמודה הבן הגדול שלי בן 10 המלאך. שלך: קסם
של אישה המקורית < חתימה אשת המסתור ורעם** שתהייה לך שבת שלום ומבורך לך ולבני משפחתך יקירתי אביגיל

נאוההההההה ../images/Emo20.gif

איך המרגש באף? מה שלום הגרנולה ? טגידי , רציתי לשאול אותך משו , אצלכם , יש הבדל משמעותי בין "החופש הגדול" ל"חופש" הרגיל?

קסם את פשוט קסם כמו שמך../images/Emo24.gif

מאחלת לך גם שבת שלום שבת טובה והמון המון בריאות לך ולבנך
ושאור הנרות יאיר את חייך

וגם לכם עקשנית נאוה אביגיל וכלום

בכונה כתבתי כולם וגם ההוא 34 הנעדר כנראה תפסה אותו מישהי ....עוד מעט יחזור עם חוויות. אז שיהיה לכולכם/ן שבת נפלאה עם המון אור חום ואהבה.

בטח שיש - יש חברים גם בבוקר ../images/Emo6.gif

האף כואב / מציק / רגיש הראש מתפוצץ - קצת יותר בכל יום
רק אתמול בלילה, בשיחה עם חברה, קלטתי שכאב הראש שמשגע אותי כל השבוע קשור לניתוח
אני כל כך כועסת עליהם שלא הכינו אותי מראש
הגרנולומה בטח כבר מבותרת לה בצלוחיות המעבדה והרקמה הרירית שקירצפו לי עד הסחוס - גם... אקבל תשובה לקראת סוף החודש ואעדכן. אני נחה הרבה אבל למרות שיכולה לחשוב בבהירות בקושי מחזיקה את הראש... אני מחפשת עכשיו להבין מה בדיוק קורה כדי למצוא את הטיפול היעיל ביותר האפשרי... במילים אחרות: אני אחיה!!! רק שיקח לי כמה ימים (אני מאוד מקווה שלא מעבר לזה) לחיות בצורה נוחה בתוך הגוף שלי
תודה על ההתעניינות, לגבי החופש הגדול... אז ככה, יהונתן הולך כל יום לקייטנה - וממש ממש נהנה את שאר היום הוא מבלה עם חברים ובבריכה. שעת החזרה הביתה התאחרה מאוד בקיץ אבל לישון אנחנו עדיין משתדלים להקפיד לא לחרוג מהשעה 22:00... בימים שאין קייטנה יש חברים בכל מיני שעות אבל ממשיכים עם שעורי האנגלית (שעברו, בגלל הקייטנה לשעות הצהריים) מדי פעם עובדים על חוברות וממילא היינו עסוקים עם הבריאות שלי ואני כבר לא עובדת אז גם זה עושה את ההבדל... בעצם, אם אני חושבת על זה, יש הבדל אבל לא ממש גדול
ועוד משהו.. דחיתי את המעבר בחודש. אני בכפר תבור עד סוף אוגוסט ואלוהים אולי יודע איפה אח"כ, כי לי אין מושג

בוקר טוב ומשורשר ../images/Emo140.gif

לכאן. לאן? לים? חם. חם. וברוחבא לקורלציה גם.
שמחה שקוראים (חרישיים) מצטרפים מפה ומשם.

בוקר טוב ונפלא...לחברות וחברים|חיבו

בוקר טוב ונפלא חברות וחברות..אשר נמצאים כאן בחדרינו.
שבת שלום ומבורך
מתגעגעת לכולכן ... שתהייה לנו לכולנו אחלה של שבת נפלאה תעשו חיים עם הילדים תאכלו
על חוף הים קחו
ושחקו בכיף. שלכם : קסם
של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

../images/Emo24.gifשמתי לכולם תמונה מדהימה|המלצ

שמתי לכולכם... תמונה מהממת ומדהימה בנופיה הביטו וראו אותה.. עקשנית חמודה בשבילך.... מוצאת אותך... מקסימונת בשבילך לכולם שבחדר. שלכם: קסם של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

קסם וואואאאאאוווווו

ואני כאן בתל אביב בטוח לא אראה תמונות כאלה ממש נפלא תודה מתוקה שכמותך
אני ויתרתי על הים, ישבנו עכשו שעה שלמה עם משחק העסקים (מונופול לשעבר) וממש התעייפנו עשינו הפסקה, איזה כיף שהם כבר גדולים. שבת נפלא לך ולכולם, מתוקים ומתוקות אחד אחד ואחת אחת

מוצאת אותך.... שתהייה לך שבת קסומה

מוצאת אותך... שתהייה לך שבת קסומה ונפלאה... כמו שאת מקסימה ... המשיכי להיות עם ילדיך המקסימים לעיתים....זה טוב לוותר על הים.... קבלי ממני חיבוקים
ונשיקות
מתוקה שלי. שלך: קסם
של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

למעלה