בוקר טוב ונפלא =)

Elinor BC

New member
בוקר טוב ונפלא =)

מה יכול להיות יותר נפלא, מלראות את הזריחה בבוקר (אומנם מהבית, כי זה בכל זאת עיר ולא רואים משו), ולשתות קפה ולשמוע את הדארק סייד(מלבד money) יחדיו. אויש זה היה אחד הבקרים היותר מתוקים שלי =) ללא ספר ממש כיף ונפלא.

DOCTOR ROBERT

New member
בוקר טוב לך!

באמת נשמע נפלא... אני צריך לנסות את זה בהזדמנות. אבל למה דילגת על money?

Elinor BC

New member
האמת שלא דילגתי, כל הדיסק ניגן ואני

בסטלה על חושית שכזאת 3> אבל הוא פשוט לא היה מתאים =/ אבל ממש לא מתאים. אבל שטויות.

avki

New member
ברור! אחד הדברים השווים

פעם אחרונה שהיה את היום הכי ארוך בקיץ לפני איזה חודשיים, אז הירח היה מואר הכי חזק, אז יצאתי החוצה עם הסטריאו ו
. והעברתי את Money. מאז כל פעם (כמעט) שאני שומע את
אני מעביר את Money. האלבום הזה... זה לא אנושי אני אומר לכם... ^__^

Liorking

New member
אין לכם מושג

Money זה שיר אדיר. לא מבין למה להרבה כאן יש משהו נגדו. השיר הוא RnB מעולה עם קטע סקסופון מהטובים ביותר (אם לא הכי טוב) ברוק, שני סולואים מצוינים לגיטרה מהטובים ביותר של גילמור וגם מלים סרקסטיות אבל כ"כ אמיתיות, מפי ווטרס.

itaikuskus

New member
בעונג רב

שמעתי על עוד כל מיני חובבי פלויד שפשוט אוהבים לזפזפ על השיר money מה ששובר מבחינתי 2 חוקים, בעצם לא חוקים, סתם הרגלים מגונים שאני מתעב כמו שכשאתה שומע דיסק במלואו אתה מדלג על שיר כזה או אחר. זה לא שלא מדובר על שיר לא טוב. money הוא לדעת רבים מפאר היצירה הפלוידית, ואחד השירים המפורסמים שלהם ביותר. אז מה הבעיה כאן? הטענה שאחרי המולטי אורגזמה בגרייט גיג, פתאום לא בא לנו להחזיר את הרגליים לקרקע ולהוריד את הראש מהעננים, אל המציאות האפורה,הבנאלית,אל טבעו המכוער של האדם, והכסף שגורם לכל כך הרבה רשע ושחיתות. עדיף כבר לדלג למקצב האיטי והמלל הפילוסופי של us and them ולא ללכלך את הידיים בנושאים שmoney מדבר עליהם. לדעתי זה שגוי, לדעתי השיבוץ של השיר הזה דוקא אחרי the great gig הוא מהלך גאוני בהעברת המסר והקונספט שבאלבום-ההתייחסות הקיומית של האדם, ומהו באמת הגבול בין שפיות לשיגעון. יש כאלה שזה פשוט גדול עליהם, והם בוחרים לשקוע באופוריה בלבד, לרוב אנשים כאלה גם מזניחים את המלים ופשוט שוקעים אל כוס הקפה/תה/מאטה/שוקו שלהם ונרגעים. אני לא מגנה את זה אבל אני בהחלט חושב שזה פשוט מפספס הכל. אין כמו אלבום של פינק פלויד לשים בשעות הערביים, ולשבת עם חברייך ולעשן איזו סיגריה, להתמסר לזה, אבל הגדולה של פינק פלויד היא, שהם גורמים לך לחשוב. עוד נקודה היא שהאלבום הוא יחידה אחת גדולה, ו-ויתור על אחת הרצועות שובר את היחידה הזאת. אני זוכר שחבר שלי פעם העביר תשיר הזה ורציתי לשבור לו את כל העצמות כוסומו אני לא רוצה לשמוע בחורה צורחת, אני רוצה לשמוע סולואים!! (סתם נו אני גם רוצה בחורה צורחת).

נימרודל

New member
צודק לגמרי...

למה להתעסק עם דארק סייד? יש סיבה לכך שהוא בנוי וערוך כמו שהוא. אני בטוחה שחברי הפלויד השקיעו בכך לא מעט מחשבה. בנוסף, מי טורח להסתכל על הדיסקמן כששומעים אותו? אני בכלל שוכחת שהוא שם. צריך לתת למלודיה לזרום בטבעיות משיר לשיר.

Elinor BC

New member
או גאד! אשכרה אתה לא קורא הודעות

אה..? אני אמרתי, שהוא לא התאים לאווירה, אבל יחד עם זאת לא העברתי אותו! אני לא מעבירה אותו אף פעם. פשןט ציינתי עובדה בשטח שזה לא התאים לי להאווירה הנינוחה של הבוקר. אני חושבת שהוא שיר אדיר. תתחיל לקרוא מה שאני <באמת> כותבת ולא ישר לקפוץ ולקטול אותי..

Elinor BC

New member
אה וכן, אני מסיכמה לחלוטין עם מה

שאמרת. פשוט חבל שהתגובה שלך באה כנגדי...

One Echoe

New member
אני לא חושב שהיא באה נגדך...

זה לא רע להעביר את השיר. ולא צריך להתנצל על זה. הוא פשוט הסביר למה צריך לשמוע את כל האלבום בשביל להבין את המכלול שלה. וכאמור, לטעמי הוא צודק. עם זאת, לפעמים לא בא לי לשמוע את כל הדארק, או לפעמים בא לי לשמוע רק שיר אחד. זה לא אומר שאני צריך לשמוע כל פעם את כל האלבום.

למעלה