בוקר טוב ונפלא =)

הוא לא דיבר נגדך

ספיציפית, גם אני משתדל שלא להעביר אבל, זה לא קשור למילים קוסקוס, זה הלחן ומקצבים שלפעמים הם, בלי עוול בכפם לא מתאימים לאווירה. וחוצמזה מאני הוא הרינגטון שלי בפלאפון! ואלינור, הנה המלצה, תנסי את רילקס או מור על`בוקר!

itaikuskus

New member
ברור ברור

אבל תבין שפינק פלויד בעצם מתאימים את השירים שלהם-המלים מתלבשות בול על הלחן. השירים הפילוסופים יותר כמו time והקטע המיוחד של the great gig זוכים למקצבים איטיים וסוחפים בעוד שmoney שנועד "להחזיר" את המאזין לעולמנו האכזר, מקבל מקצב יותר ריאליסטי. שוב, הכל בכוונה, הכל חלק מחתיכה אחת, ואם אתה משמיט את זה בלה בלה בלה אתה יודע את ההמשך.

avki

New member
אני מסכים במאה אחוז.

ובכל זאת, רוב הפעמים אני (לצערי) לא מתמסר לחלוטין למבנה המושלם של
, ולכן קשה לי קצת להתחבר לMoney אחרי TGG, או בכלל בין שאר השירים של Money. לא אמרתי שהוא בעייתי במיקומו, אלא אמרתי שאני בעייתי במה שבא לי, ולא מצליח להגיע למצב הזה שאני מתחבר לכל היצירה ויורד לסוף עומקה, ולכן אני בעצם לוקה בחסר כשאני מעביר אותו. ורק הבהרה נוספת: Money הוא אחד השירים האהובים עלי, ולדעתי טוב מהרבה שירים של הפלויד. אבל הפשטות הפילוסופית שלו, וחוסר הכוללניות שבה יחסית שירים האחרים הוא פחות אורגזמאטיבי מבחינתי. כמו שכבר אמרתי, אני הבעייתי לא השיר, או הסדר שהוא מופיע באלבום. כשאני יורד לעומקה של היצירה, אני אף פעם לא מעביר את Money. לדעתי הוא חלק בלתי נפרד מהיצירה כשלמה, שמגיע בדיוק במקום הנכון. פשוט לא תמיד כשאני שומע את
אני רוצה לרדת לעומק הזה, ואולי בגלל שאני לא ברמה הזאת אני 'חוטא' ומעביר את Money. והבהרה על ההבהרות: הודעה זו לא נכתבה בנימה צינית. נ.ב. איכס, אני שומע Abba כשאני עוסק ב
. **מעביר שיר**.

holo

New member
אבקי תרגע חחחח

אתה לא נפרד מבחורה, זכותך לא לרצות לשמוע את השיר..

new revolution1

New member
צריכה לנסות את זה פעם..

נשמע אחלה, עם כוס קפה ביד אחת ואיזה דבר מתוק ביד השנייה ופינק פלויד ברקע..אחח.. אני כבר יכולה לשמוע את סיד מספר על האופניים שלו
בונז'ור מסייה!!!

נימרודל

New member
זה שיר מתוק...

זה שיר מתוק שמביע אהבה בצורה ילדותית ומתוקה כזאת. בצורה נורא גולמית ופשוטה של אהבה. אין בשיר הזה מילים גבוהות ומטאפורות. לכן זה נשמע מוזר... לכן זה נשמע נורא ביזארי כשהוא רומז על מין. אבל בארט היה ילדותי שכזה, ופשוט שכזה. הוא אומר שהוא יתן כל מה שהוא יכול לבחורה שהוא אוהב, אפילו אם אין לו הרבה. זה מקסים בעיני.

itaikuskus

New member
אהא

אני אתן לך הכל, כל דבר אם את רוצה משהו. עד שתפריעי לי באמצע הטריפ ואז אני אבעט בך ואנעל אותך בחדר!!!

זה הקטע של bike

הילדותיות שבו כל ההומוריסטיות שהוא (סיד) מספר איזה אופניים מגניבים עם "פטנטים" חדשים ומעניינים יש לו והוא מתגאה בהם ואומר שאם הוא היה יכול הוא היה נותן לנו אותם אבל הבעיה היא שהוא גנב אותם אז כל זה ילדותי עד שהוא אומר הוא גנב אותם וכל פעם הוא נותן שורת מחץ בסוף שמחזירה אותנו מהילדותיות חוץ מזה מבטא הבריטייייי זה שילוב מנצח בשיר הזה (אה עידית??)

One Echoe

New member
גנב? אתה בטוח

שהוא התכוון לגנב? לדעתי הוא התכוון ל"השאיל.."

מה זה השאיל?? זה כאילו סלנג ללגנוב

הוא "שאל" אותם ממישהו ככה רוג'ר ווטרס מסביר על הקטע הזה בסרט על סיד בארט (סרט מדהים אני הולך לראות אותו עכשיו)

למעלה