בוקר טוב וסוף שבוע נהדר

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo70.gifדני, לאן שאתה מסתכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifנו, נו

ora11

New member
שבת שלום וחג שמח../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

מנורה חביבה
ממני אליך. אני מרגישה את שעובר עליך ההורים שלי ז"ל חסרים לי מאד תמיד במיוחד בחגים ובשמחות שלנו. מכל ה-

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם, בפרט למתעניינים בשלומי

צהרא טבא לחבריי
הבוקר הוטב לי (בזכות האמבטיה והקוניאק כנראה) אך עדיין חלשה. יום שישי זה יום הסקס ולכן נטלתי על עצמי מאמץ יתר. עכשיו אני פה, עייפה אך כל המטלות מאחורי.

emmy5

New member
יעלוש ,יעלוש את מותק ,אני אוהבת

אותך גיבורה ...חג שמח !!!!1

yaely2

New member
מנהל
נפלא לשמוע אמי, למה גיבורה?../images/Emo25.gif

מנורה

New member
שבת שלום וחג שמח../images/Emo143.gif

לכן חברותי היקרות, מכל ה
על התגובות החמות ותמיכה וכפי שיעלי אמרה אין כמו ילדים ונכדים וממחר וכל אבלה בחברתכם. חג שמח וסוף שבוע מקסים לכולם.

offe

New member
שיר השקדיה ../images/Emo143.gif

ה ש ק ד י ה:
השקדיה פורחת שמש פז זורחת ירוק, לבן, ורוד שזורים בנוף ענוג, רקמת פסטורליה זו לא אוסטרליה זו ארצנו הקטנטוnet למרות שהיא רוט net מבולבלת, לא מאורגnet, אנו פה עם נעוצים בשרשיה איננו יכולים בלעדיה, נעמוד מלפנים מצדדיה, מקדימה ומאחוריה. נבנה בתים, ניטע עצים כוחנו יעלה ויעצים, לא נזוז אף שעל לא יגרשנו בן-בליעל, זו זכות מאבותינו שחזרו מהגלות בגללנו. אוף מה אני מקשקשת מה אני מברברת הפסיקו אותי מיד אחרת אשב פה לעד.
offe

ora11

New member
סבאאורי חג ט"ו בשבט שמח לך../images/Emo143.gif

תודה לך על המייל ועל הברכה.

maxima

New member
שבת שלום וט"ו בשבט שמח...../images/Emo143.gif

חזרתי מחגיגת יום הולדת לנכדתי בת השלוש היא כל כך התרגשה מהמסיבה והמתנות היה תענוג להסתכל עליה ומרחיב את הלב.

emmy5

New member
ORA 11 חג ט"ו בשבט שמח, אספר לך..

אספר לך סיפור קטן ... ערב חג ,שולחן ארוך ..כל המשפחה ביחד . ..בראש השולחן יושב סבא ...בקצה השני יושבת סבתא(זו אני) משני צדי הסבא יושבים שני הנכדים הגדולים..נכד מצד הבן והנכד מצד הבת ... בקצה השני של השולחן יושבת אני כשמצד שמאל הנכדה הבכורה .בתו של הבן ,מצד שני הנכדה הקטנה מצד בתי... עוד יושבים על יד השולחן הילדים שלי עם בני זוגם והנכדים הקטנים ... משפחה מאושרת .. מדברים צוחקים ...בין היתר שמעתי סיחה מעניינת ... סבא הביא לנו סיר עם ממולאיים....מקצה השני ..אחד הנכדים מהמשפחה השניה ..ענה "גם לנו " טוב אורה חמודה אני יכולה לענות מקצה השני של הארץ? "גם אני" סבאאורי תודה על הברכה באי מייל " חג שמח "

למעלה