לכל החברים!!! שיהיה לכם סוף שבוע מקסים ושבת שלום. ולך emmy יקירתי שוב בילוי מקסים שיהיה לך ונסיעה טובה, וחיזרי אלינו אם מצב רוח נהדר. אוהבת את כולכם, .hava
רציתי לספר לכם שאתמול בערב היינו בהופעה של סי היימן (הבת של נחצ'ה) ולהקתה במסגרת פסטיבל הפסנתר שבמרכז סוזן דלאל. ההוםעה היתה מחשמלת, סי שרה את מיטב השירים שהלחין אביה (צמח בר) וגם שירים שהולחנו ונכתבו על ידה (לא עובדת בשביל אף אחד) לצד שירין חדשים ולא מוכרים שלה, בלהקה המלווה הופיעה זמרת נפלאה בשם תמרה פרץ שריגשה עד דמעות ברפרטואר לועזי של שירין מוכרים....בקיצור - היה ערב מיוחד במינו, סי סיפרה שהיא יוצאת עם התוכנית להופעות בכל חלקי הארץ - אם יוצא לכם רוצו!!!!! שבת שלום לכולם
חברים של אמת יש חברים של יום יום, יש חברים של שבת. יש חברים של פתאום, יש חברים של תמיד. יש חברים של לקחת, ויש חברים של לתת. וכשיש באמת מזל, יש חברים של אמת, כמו שיש לי. .hava
עוד צפונית אחת - עוד קצת ותהיו הרוב בקבוצה ואז המפגשים יהיו ברובם בצפון - אני בעד - אוהבת מאוד מאוד את הצפון. בכל אופן כל המתווסף לפורומנו - ברוך ומבורך ויבורך שיוסיף תוספת שתופסת.
היה לי בוקר נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif
שלום כולם,
הבוקר נהניתי, ממש כמו שכתבתי בהודעה. כל דקה הייתה שישים שניות של הנאה. רק אתמול בערב הודיעו לי שתאטרון היידיש מתארח היום בבר אילן. רצתי כל עוד רוחי בי, חנייה לא היתה ישבתי במכונית בחוץ יותר מחצי שעה עד שהתפנה מקום בחניה העמוסה לעייפה. כל התלאות היו שוות. אל הבמה עלו מטובי שחקני התיאטרון ונתנו קטעים. מה אומר לכם? אתן למילים של שמואל עצמון לדבר "אני יודע היטב 8 שפות אך אין כמו יידיש." היו גדי יגיל, יעקב בודו, ענת עצמון, ועוד כמה שאינני זוכרת את שמם. הקהל מרצים וסטודנטים וכן אנשים השיכים לידידי תיאטרון היידיש. שאפתי כיף צלול. יעלי עם חיוך רחב