בוקר טוב ושבוע טוב חברים יקרים

בוקר טוב ושבוע טוב חברים יקרים

בדיחה: פריד'ל ויענק'ל, שניהם בגיל ה- 80. פריד'ל מבקשת מיענק'ל: "יענק'ל, בא לי המבורגר. אבל כזה, עם לחמניה טריה ורכה גדולה כזו. עם קציצת המבורגר גדולה ועסיסית, נאמר של 150 גרם. ומעליה בצל מושחם עסיסי כזה." "אין בעייה" עונה לה יענק'ל, "אני כבר יוצא!" "תרשום!" אומרת לו פריד'ל, "אתה הרי תשכח". "יהיה בסיידר, אני אזכור", עונה יענק'ל, ויוצא לדרך. כעבור חצי שעה בערך, חוזר יענק'ל ובשתי ידיו שני גביעים מלאים בגלידה. "אמרתי לך שתרשדם" כועסת עליו פריד'ל, "ידעתי שתשכח את הדובדבן בקצה..."

ע ו מ ר 4

New member
מיכה רגב......

גם אנחנו נהיה כאלה....ביום מן הימים. טוב שיש להם עדין רצון למקדונלד.....ולא איזה עוף מכובס.

shkedud

New member
שאלה: האם מישהו יכול להמליץ לי

על מקומות יפים ועל פעילויות מעניינות בירושלים? (ביום ובערב) אני יוצאת לשם ליומיים בסופ"ש. אשמח להמלצותיכם (כולל בתחום הגסטרונומי) תודה מראש

p a l o m a

New member
שקד. כנסי לגוגל . תקלידי ירושלים|4U

טיולים וסיורים... ויופיע לך כל מה שרק חלמת עליו..........בהצלחה..

shkedud

New member
עשיתי זאת, ולא יצא מי יודע מה...

חשבתי שאולי מישהו היה שם לאחרונה, ויכול להמליץ

שקדוד, איך שנגמר משחק הכדורגל

אני איתך. תכתבי לי בינתיים מה הם תחומי התעניינותך

בת אל 7

New member
חברה, למה אתם חושבים שגם אנחנו נהיה

סניליים ?? לא חיב יש גם זקנים עם צלילות דעת לוקחת דוגמא את אימי עד גיל 90 היתה צלולה

בת אל 7

New member
נעים לשמוע..אני מאד אוהבת אנשים

זקנים שהם צלולים ממש כיף לשהות במחיצתם. יש להם חכמת חיים כל כך מרתקת, בכלל אולי זה ישמע מפתיע..אני נהנית לדבר עם אנשים זקנים. אימצתי לי אשה בת 81 וכיף לי איתה. והיא מאד אוהבת אותי...וחוץ מזה שהיא כל הזמן אומרת לי את צעירה

ע ו מ ר 4

New member
מיכה רגב...לא מבינה אידיש.

רק קרעכצען. וגם ההורים שלי בני למעלה מתשעים.......ולא סניליים.... ובכלל...לא זקנים.

אז מה היה לנו?

זעפצען = להאנח
קרעכצען = לגנוח
ניסען = להתעטש
היסען = להשתעל

ע ו מ ר 4

New member
מכל מה שפרשת כאן.....

מתאים לי...הניסען ....ככה סתם לעשות האפטשי נראה לי בסדר. להאנח...ולגנוח...ולהשתעל....למה לי.?! ובכלל רוצה לשיר... איך אומרים את זה באידיש? משהוא עם זינגאר.....נכון?

ע ו מ ר 4

New member
לילה טוב......

קר כאן..... הולכת להתכרבל....להתחפר מתחת לשמיכת הפוך. סיכמתי עם אפי....שהיא הלילה.....שומרת לילה. תדליק עבורכם את מנורת הלבה..... שתאיר לכם באור נגוהות את החדר.

למעלה