בוקר טוב ושבוע טוב חברים יקרים

אנימו

New member
עומר: א- בומבשה בילד (תמונה בומבה

או בומבה של תמונה...)

שקדוד, נו ווס שלופסט די?

יעני, מה את יֵשֵנָה. ספרי לי מה מעניין אותך, כדי שאדע מה לייעץ לך בק"ק

shkedud

New member
אִיך שְלוּפ נִישט, שֶיינע מיכֶל'

מעניין אותי מקומות יפים ומעניינים, מוזיקה טובה (יש משהו באבו-גוש?) אפשר תיאטרון, מסעדות ובתי קפה טובים. אלון בעין-כרם.

יופי, קודם כל בחרת לך מקום מקסים

ללון בו. בין היתר לכי לבקר בשתי כנסיות יפות, שתיהן במרחק הליכה מהמרכז. האחת זו של יוחנן המטביל, והשניה היותר יפה לטעמי, כנסיית הביקור שנמצאת בראש הגבעה. הראשונה מציינת את מקום הולדתו של יוחנן המטביל. והשניה כנסיית הביקור, מציינת את ביקורה של מרים הבתולה אצל בת דודתה אלישבע - אמו של יוחנן. בשתי הכנסיות פסיפסים וציורי קיר יפים. גם אם אינך מכירה את המסורות של שתי הכנסיות הללו בפרט, ושל הנוצרים בכלל, תהני מדברי האומנות ששם ומהאוירה. בנושא הגסטרונומי, אני מציע שתשלחי לי מסר, כי הבנתי שאסורים בפורום פרסומות וטלפונים. ואתן לך עוד כמה טיפים

אנימו

New member
מיכה-תעודת הערכה על ההפנמה!

ואשר לעין-כרם, מה עם המעיין? וסתם טיול בסמטאות במעלה ההר? ובימי שבת בבוקר מתקיימים קונצרטים בפסנתר . אבל לא בטוח השכבר התחילה העונה ושמות 2 הפנתרנים - עפו לי מהראש ( התופעה הזו שייכת לשרשור האחר...
). נזכרתי : האחת היא ברכה עדן ומי בן זוגה???????

אנימו, המעיין הוא בדרך

לכנסיית הביקור. ממי המעיין הזה שתתה מרים (בעודה בבתוליה) לפני שטיפסה במעלה הגבעה לבקר את בת דודתה. על כן נקרא המקום "מעיין מרים". כיום אסורה השתייה מהמים האלה. פעם נהגו לעשות במקום הזה תשליך

emmy5

New member
מיכה ,אתה תרניגול היחיד ...

איך אומרים באידיש ? תרניגול בין כל האפרוחים?

p a l o m a

New member
מיכה "או" ביידיש כותבים ב "א" ../images/Emo6.gif

וואס, שלאפסט ........................

אפי 7

New member
לילה טוב - אוף כתבתי שיר מאוד ../images/Emo29.gif

נחמד - לא סימנתי העתק - וטכנית לא נתן להעביר - והרגשתי ממש מתוסכלת - לא חשוב מחר יום חדש. לילה טוב וחלומות נעימים ומתוקים אפי

בת אל 7

New member
שקדוד אתן לך לשכת מידעלתיירות

ערית ירושלים טל:02-6258844 מחלקת תירות 02-6298064

למעלה