בוקר טוב ושבוע טוב חברים שלי

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבוע טוב חברים שלי ../images/Emo140.gif

שיהיה לכם שבוע כייפי עם בשורות טובות ושמחות אמן ואמן!!!

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

לחבריי בפורום ולמציצים מפעם לפעם, בוקר טוב טוב לנו יחד, ויהיה לנו אפילו טוב יותר אם אתם המציצים תצטרפו אלינו בפועל, בכל דרך הנראית לכם. אוזנינו קשובות ועינינו פקוחות לקשר איתכם, לקרוא מפרי עטכם ולהתפעל מיכולת היצירה שלכם. בואו אנו כולנו ממתינים לכם. יעלי

emmy5

New member
צהוריים טובים יעלי וכל יתר ידידי

יעלי חמודה ,אם את קוראת את האיחולים של הנסיכה , יהיה לך ההסבר מאוד ברור מי רוצה
?

לייציק

New member
שלום כולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

אז הנה אני שוב כאן בכוחות מחודשים ... (העניין הוא שאני מקשקשת הרבה עם הילדים ב-ICQ כך שלא תמיד יש לי זמן וכח לכתוב גם בפורום...). דני'לה, הגונב מגנב פטור ??? בתקווה שתבין את הרמז ... אז מה שלומכם חמודים, כאילו שאני לא יודעת... עוקבת אחריכם כל הזמן ומציצה לכם בכתובים ... ולא שכחתי שאני חייבת לכם עוד משהו שהבטחתי... מיד תקבלו ... אתכם תמיד

לייציק

New member
אז קודם כל משהו נחמד ../images/Emo141.gif

שקיבלתי הרגע במייל מבן-דודי הנחמד (כן אני גם מקשקשת עם בני ובנות דודים...
)
Hi, > > aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosnt mttaer in > waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht > frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses > and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed > ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe................ >>>> and heer you are expriencnig tihs fcat yuorself !!!!!!> עשיתי העתק והדבק, מקווה שזה יצא בסדר

לייציק

New member
אני כבר מעבירה לך שתבין ... ../images/Emo8.gif

ברכה לכבוד השנה החדשה ... שהבאתי לכאן מפורום אחר ... לא חשוב, זה תמיד נחמד לראות ולשמוע ...

emmy5

New member
אז עוד ברכה לשנה חדשה

יכול להיות שנשלך כמה פעמים

לייציק

New member
אממי, מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

ליום ההולדת של הבובה שלך... האם הבנתי נכון???
זאת נינה שלך ? WOW מה זה, התחתנת בגיל 10 או משהו כזה ???

emmy5

New member
לייציק תודה,נכון את מאוד צודקת...

התחתנתי מאוד מוקדם,גם היתי סבתא מאוד צעירה ...היום אני סבתא רבא בת עשרים ...הנכדים אמרו לי שעוד מעט אני הייה יותר צעירה מהם ... מה רע?LOL

לייציק

New member
זה רק טוב, הרווח כולו שלך ../images/Emo6.gif

שיהיו לך הרבה נחת והנאה מכולם ... כן ירבו

emmy5

New member
לייציק,העבודות בקרח...

זה לא מהעולם הזה ,קשה להבין שאנשים יכולים לעבוד כל כך קשה בקרח ..מקסים

לייציק

New member
אני מבינה שאת היצירות ../images/Emo129.gif

מהכנסיה לא אהבת, נראה לי שכולם התחלחלו מהן ... ונאלמו דום ... ואני דוקא חשבתי שזה מאד מיוחד ...

למעלה