בוקר טוב ושבוע טוב חברים שלי

bimbo.

New member
העבודות בכנסיה...../images/Emo5.gif

מבחינה אנושית זה מזעזע ללא גבול. מהבחינה האומנותית זה מדהים!! ממש מדהים!!
העבודות בקרח קצת מרגיעות את העצבים אחרי התמונות מהכנסיה. אלה עבודות אמנות טהורות, תרתי משמע

emmy5

New member
לייציק../images/Emo52.gif

המחשב שלי האישי עובד עכשיו קשה , קופצת מ מאחד לאחר ,עשו לנו הפתעה בפורום "על קצה המזלג" ברכות באי סי קיו , ילדים מסתובבים לי לראות את העבודות שלך ,אבל העבודות קרח נתנו לי כמה רגעים של שלווה,של קור וחום רק עם המחשבה איך עשו את זה.ושוב קופצת לראות את סבא אורי בין כל הצעירים של 50+ איזה עבודה קשה יש לי ...וההסבר שלי עם הנינה לקח לי חצי יום , היא כל כך חמודה ...יש לי מתנה מאוד יפה

לייציק

New member
אממי חמודה, על מה סליחה ...../images/Emo24.gif

תיארתי לעצמי שחלק מהחבר'ה יהיו קצת בהלם מהיצירות שבכנסיה... לוקח קצת זמן לצאת ממנו ולדעת להעריך את ההעזה והדמיון שהושקעו בהן ... ממש עבודת נמלים
גם לי לא כל כך ברור מדוע הם עשו את זה ... האם זה מסמל להם משהו...? אולי רצו להדגיש את הניצחיות של האדם בעזרת האמנות ...? מי יודע ... בכל אופן, אצלי אמנות זו אמנות ולא חשוב ממה ואיך היא עשויה ... קורה לפעמים שיש הרבה הודעות (אי-מייל, ICQ), טלפונים, פורומים ואתרים לבקר ולא יודעים איך לתמרן ולאן לקפוץ קודם ... מה גם שאני עצמי אינני אמונה על ריבוי מלל בדרך כלל... או שזה בא או שלא ... מאחלת לך הרבה נחת מהילדים, הנכדים, הנינה והנינים שבדרך ... והרבה הרבה

emmy5

New member
../images/Emo51.gif לייציק../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

אומנות זכוכית

לייציק

New member
WOW מדהים ... איזה יופי...../images/Emo51.gif

זאת ממש ממש אמנות...
מזכיר לי כשביקרתי במוזיאון תל-אביב עם הנכדה שלי בדיוק כשפתחו את אגף אמנות הזכוכית... גם שם היו דברים מדהימים ... אבל זה מה שהבאת כאן הוא באמת משהו מיוחד. מיד "גנבתי" אותו אל ספרייתי הפרטית

לייציק

New member
אוי, אני זוכרת שהיתה תערוכה של

פסלי זכוכית בירושלים ליד מגדל דוד ולא הצלחתי להגיע אליה ... הלוואי שהייתי מוצאת איזה אתר שמציג את התערוכה הזאת ... ראיתי מעט בטלוויזיה שהיו שם דברים נפלאים ...

לייציק

New member
ועוד דבר לגבי מלל ... ../images/Emo24.gif

אני משתדלת בדרך כלל שלא להשאיר מישהו ללא מענה או מילה טובה ... ורואה אני שכמוך כמוני ... אני יודעת מאד להעריך את האכפתיות הזאת... לא סתם כתבתי פעם "אל תעשה לחברך מה שלך לא נעים" (גם אם נדמה לי שפגעתי במישהו שלא בכוונת זדון, אני יכולה להסתובב ימים עם רגשי אשמה ...) כנ"ל גם בימבו, סבאאורי ועוד רבים וטובים... שירבו אנשים כאלה והעולם יהיה הרבה יותר טוב ונעים ...

emmy5

New member
לייציק ,לא תמיד אפשר

אבל משתדלת בכמה מילים ...כאן יש לנו אחד אחד , מעולים .

שרה16

New member
אני מלאת התפעמות../images/Emo140.gifאיזה יופי!

סבתא רבתא צעירה ותוססת. כל הכבוד! ומשהו קטן(שלא נס ליחו"): בלונדה מתקשרת לחבר שלה: "אתה חייב לבוא!! אתה חייב לבוא לעזור לי!" החבר: "מה קרה?????" הבלונדה: "יש כאן איזה פאזל שאני מנסה לפתור והוא ממש קשה!!" החבר: "של מה הפאזל?" בלונדה: "בטח של מה שמצויר על הקופסא....." החבר: "מה מצויר?" בלונדה: "תרנגול או משו... לא משנה- אתה חייב לבוא לעזור לי...!" החבר: "טוב חכי שניה, אני כבר בא". אחרי כמה דקות החבר מגיע, מסתכל על חברתו הבלונדינית ומחייך...: "בואי חמודה, אני אכין לך כוס קפה, ואחר כך אני אעזור לך להחזיר חזרה את כל הקורנפלקס לתוך הקופסא".

emmy5

New member
את הקורנפלקס אני אוכלת../images/Emo24.gif

שרה 16 בשבילך מחרוזת עבודת יד לא שלי ...

לייציק

New member
יופי של מחרוזת... ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני מאד מקווה שכאשר אצא לפנסיה, אמצא זמן לעסוק בדברים יפים כאלה ובאמנות בכלל ...

emmy5

New member
../images/Emo6.gifלייציק,מצאתי

היה תערוכה לנפוח זכוכית של צוללי במגדל דוד בירושלים

לייציק

New member
../images/Emo51.gif אממי ../images/Emo6.gif אין כמוך ../images/Emo24.gif

יותר מאוחר אחקור קצת את האתר ...

למעלה