בוקר טוב ושבוע טוב חברים שלי

pazi66

New member
סיפור נפלא ננה

מאד נגע לליבי הסנטימנטלי, ואפילו נגבתי דמעה מקצה העפף זה פשוט סיפור נפלא מהחיים אהבתי את זה מאד תודה

pazi66

New member
האם את אוהבת אותי ?

הרבה נשים שואלות : האם אתה אוהב אותי, האם אתה צריך אותי שיר נפלא עושה טוב לנשמה כדאי לשמוע את זה בשעות הקטנות של הלילה באוירה מתאימה ובחברת דמות אהובה ........ושלא תעיזו להגיד שאני רומנטיקאן

pazi66

New member
עוגה לפסח -מתכון, קלי קלות

אינגליש קייק שוקולד ואגוזים לפסח רמת קושי: קל הקדמה 2 תבניות החומרים הדרושים 4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים 1 וחצי כוסות סוכר 100 גרם חמאה 100 גרם שוקולד מריר מגורר 100 גרם אגוזי מלך טחונים מעט קליפת תפוז מגורדת 2 כוסות קמח מצה 2 כוסות קמח תפוחי אדמה 3 כפיות אבקת אפייה הוראות הכנה להקציף את החלמונים, החמאה וכוס הסוכר עד שיתפחו. להוסיף את השוקולד והאגוזים ולערבב. להוסיף את הקמחים, גרידת התפוז ואבקת האפייה האפייה ולערבב. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר. לערבב את שתי העיסות. לאפות כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות צלזיוס.

מנורה

New member
ערב טוב כמה טוב לראות אתכם

פעילים מלאי מרץ ברוכה השבה באה לפעמים נעים אצלנו בבית בואי לבקר לעיתים קרובות יותר. פזי גם רומנטיקאן גם בדחן וגם אופה היש שילוב מקסים מזה? אופי וחונה העלתם חיוך על פני
ננה מגיע לך
שהוצאת חיוך מהחמוצות על יד הקופה. מילא לא מחיכות אבל כשהן מתחילות לשוחח אחת עם השניה ברוסית אני
.

pazi66

New member
הרבי

הקהילה היהודית בשיקגו חגגה 25 שנות שירות מסור של רב הקהילה ,כאות הוקרה שלחה אותו הקהילה לשבוע נופש בהוואי כולל כל ההוצאות,כשהגיע הרב לחדרו המפואר במלון בהונלולו,נשמעה דפיקה בדלת והופיעה בפתח נערה צעירה שופעת איברים,לשאלתו מי היא ענתה: אני הבונוס מאת נשיא הקהילה מר גולדברג. הרב פנה בזעם אל הטלפון והתקשר קולקט לשיקגו אל נשיא הקהילה. כשזה ענה התפרץ עליו הרב :איך אתה מעז מר גולדברג,מה זה צריך להיות הרי אני יהודי שומר מצוות ,רב בישראל סמל למוסר ושמירת טוהר המשפחה ,אני מאד מאד כועס עליך,וטרק את הטלפון,הנערה שבינתיים התפשטה מיהרה להתלבש והתכוננה לצאת בעד הדלת, הרב פונה אליה ואומר לה : לאן את הולכת מיידעלה ? עלייך אני לא כועס.

pazi66

New member
די.גי סוער

תפעילו את כל הציוד החשמלי, הדיגטלי, המתגים והמכשור, רמקולים פתוחים ודמינו לעצמכם שאתם די.גי ומרקדים מאות אנשים חלומי אהה?

נֵנָה

New member
הצצתי ונפגעתי ../images/Emo8.gif ממש הוקסמתי ../images/Emo79.gif

יופי של שיר פזי
פזי, כשאתה מביא שיר, כדאי שתסמן בכותרת
או
כדי שיהיה קל לזהות ולמצוא אותו בין כל ההודעות.

למעלה