בוקר טוב ושבוע טוב לג'קו אהובנו

shongold

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לג'קו אהובנו

שחזרה מעיר..התעלות..בהנחה שחזר, ואם לא ההנחה הופכת מיידית לאנחה..ובתקוה שנבשר לו על על הטוב של הבוקר גם מחר...!

shongold

New member
ובוקר טוב גם לכל האמיצות והעשויות

ללא חת..שיצאו מביתם החמים והנעים ליום חורפי גשום..סעור..בלתי צפוי לגבי הברקים והרעמים שבדרך!

eilati27

New member
בהחלט בוקר טוב...

בוקר טוב שון... ולכל שאר הנוכחות.... אני גם תקווה שהנסיך חזר,כי אין כמו בבית אחרי הכל!!! אז יאללה ג'ינג'י אם אתה פה... תן גז לכיוון ההופעה הבאה לפני שאנחנו מתחרפנות... שיהיה יום קסום!!!

shongold

New member
בוקר טוב וקסום גם לך אילתי

ואני לגמרי איתך בנושא הנסיך..

shongold

New member
ומכאן נעבור ישירות לחדשות הספורט

והעדכונים הגיעו טריים זה עתה מהבעל והבן ובסדר כרונולוגי נכון מהבן והבעל שעוקב בנחרצות אחרי הבן על מנת להתעדכן . שחר עשתה לנו יום שכולו פאר ועלתה המלעונה לרבע הגמר באליפות אוסטרליה הפתוחה. גברה על המדורגת שלישית..או הא מה קרה..משהי אכלה אותה..ויש לנו אלופה אמיתית בטניס גברותי והיא משלנו, והכחול לבן מתנוסס בגאוה ואפילו התקוה כמעט מתנגנת בלבבות כולנו. אז יש לנו אלופה אמיתית בתחום הספורט, ואין לנו ולא היה לנו אלוף אמיתי בתחום הרמטכ"לות. אבל יש ויש לנו אלוף אמיתי במוזיקה ואנו מצפים לו בנפש הומיה לפתיחה סוערת אחרי החופשה, להדלקת..המדינה.

shongold

New member
ומיד אנו עוברים לחדשות המוזיקה

'אמריקן אידול נמבר 6 מסתער על עונתו הרביעית בהתלהבות שיא של ארבעים מיליון אמריקאים נסערים. ראיתי לפחות שני פרקים הזויים חייבת לומר. ואחרי המראות המבהילים שראיתי - חייבת לראות מייד את אלופנו וחשבתי לרגע קט אם היה מופיע שם במבטא אמריקאי..היו חוטפים אותו..והיה נעשה אליל..כמו אצלנו שם בארה"ב. ואני מאמינה שהם היו רואים מה שאחנו כאן ראינו, רק שאת השטויות היו משאירים בצד ומתעסקים בעיקר..! ופרשננו בענייני הנושא..שהועלה הסביר לי זה עתה..ירון טן- ברינק שלמעשה הפריק שאו זה חלק מהשאו וחלק מההזויים בהקפדה נבחרים, למרות שהיו כמה טובים. אבל היה מענין.

שונית 7

New member
וקר טוב שון:אני מתהעלייךאין מה

לעשות{ולא משנה מה ומו והמבין יבין} ברגע זה הזכרת את ההתמכרות השניה שלי ,בעצם הראשונהכי התמכרות אייזנברג התחילה הרבה אחריה מטבע הדברים.ני מכורה מהתוכנית ה-3 .אמריקן אידול היא הכוכב נולד האמיתי וגם אני חשבתי שסיימון קאוול השופט המרושע והסקסי היה חוטף את ג'קו בזרועות פתוחות. ד"א התמכרות נוספת שלי לא בתחום המוזיקה היא התכנית STARTING OVER :מומלצת ביותר.פרטים בהמשך אם תרצי

shongold

New member
בוקר טוב שונית חמודה

למעשה אני לא מהמכורים, אבל זאת למעשה תוכנית האם - המקור לכל התוכניות של הנולד על כן חשבתי לראות מאחר ושמעתי שהתוכנית ענקית ואיכותית הרבה יותר ממה שמצוי אצלנו. מה שראינו עד עכשיו לגבי מס 6 זה הקטע של הפריק שאו..החברה הטובים באמת מופיעים יותר מאוחר. הכל אבל הכל הרבה יותר איכותי - זה משמיעה בלבד אבל את האינפורמציה קבלתי מכמה מקורות יודעי דבר...

שונית 7

New member
זאת באמת תכנית האם וכוכב נולד

לקחו כמה גימיקים אבל לא הצליחו להגיע בשום אופן למקור.ברוך הצטרפותך לאחת ההתמכרויות הנעימות ביותר שאני מכירה. אני הצטרפתי למכורים בעקבות חברה טובה שלי שנדנדה לי והיום כשהיא בניו ג'רסי אנחנו מתעדכנות ומעבירות חוויות בטלפונים ובמיילים וזה כף גדול,

Karina85

New member
האמת שלאמריקן איידול

אני לא כל כך מתחברת... בכלל בזמן האחרון אני לא ממש שומעת מוזיקה לועזית חדשה... בעיקר ישראלית... ישנה וחדשה וזה נורא מוזר כי עד לפני כמה שנים לא אהבתי מוזיקה ישראלית בכלל, חוץ מהדברים הממש קלאסיים...כוורת וכאלה
בכל מקרה אמריקן איידול לא אוהבת, סוג של פריק שואו יותר מדי... אבל תיהנו כל המכורים

שונית 7

New member
קרין הפריק שואו הוא רק בהתחלה

והוא החלק הפחות אהוב עלי .אח"כ נשארים מועמדים ממש טובים לאורך כל העונות.הנינ הראשונה שהם ד"א היא קלי קלרקסון שהצליחה מאוד למרות שאבתכנית היא הייתה טובה ולמוזיקה שלה אח"כ פחות התחברתי(פופ) לגבי מוזיקה לועזית או עברית :אני אוהבת מוזיקה טובה נקודה לא משנה באיזו שפהץ אל תשכחי שנסיך הפורום מאוד מתחבר למוזיקה לועזיתושמתי לב שגם לך יש טעם טוב כי חוץ מג'קו הזכרת גם את נירוונה ולד זפלין:טעם טוב בהחלט!!!!

Karina85

New member
אני מתה על לועזית,

אבל רק הלהקות הטובות... התכוונתי ששירים חדשים, להיטים כאילו - אני לא ממש אוהבת באנגלית... כל הג'סטין ביונסה ושות'... כאילו זה בסדר והכל אבל לא עושה לי את זה...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמה שאמרתי טעם טוב בהחלט

יש לך!!! גם אני לא מתחברת ללהיטים סתמיים אבל לא משנה לי חדש או ישן עברית או לועזית העיקר שיהיה מעולה.כנראה לא סתם התחברנו לנו כאן בפורום הזה למרות הבדלי גילאים גדולים והבדלים אחרים

Karina85

New member
כן נכון...

פשוט יוצא ששירים איכותיים חדשים בלועזית אני שומעת לעתים נדירות, ואם תוכלי להעמיד אותי על טעותי אני אשמח מאוד
(רמז: חולשה לסולואים גיטרות חשמליות
) חח את צודקת זה באמת כנראה לא סתם...

Nova5

New member
חלומות...חלומות...

עכשיו אני אביא ציטוט שלך: "חשבתי לרגע קט אם היה מופיע שם במבטא אמריקאי..היו חוטפים אותו..והיה נעשה אליל..כמו אצלנו שם בארה"ב. ואני מאמינה שהם היו רואים מה שאנחנו כאן ראינו" ולמה זה לא יקרה? הנה ציטוט מג'קו - " - על חו"ל אתה חושב? - ממש לא. אני רוצה לעבוד אך ורק בארץ." "הבנתי, שגם אני רוצה שילדים בשיעור ספרות יקבלו משימה לנתח שיר של ג'קו. זה כבר להשפיע על דור, על תרבות" לא פחות...אני בטוחה שמשפט הזה הוא לא המציא לצורך הראיון. זאת עמדה.

שונית 7

New member
נובה היקרהשתי הבהרות.קדם כל

זה לא סתם חלומות. אמריקן אידול היא תכנית כוכב נולד האמיתית וכיוון שאני מכירה אותה ומכורה לה הרבה זמן אני יודעת שהיה לו שם סיכוי אמיתי עם מבטא אבלי מבטא אמריקאי.בשתי העונות האחרונות התחרו שני רוקרים כמעט שלושה ג(לשלישי היה סגנון מעורב של רוק בלוז ומוסיקה ישנה).שלושתם הגיעו למקומות גבוהים שני רביעי ואחד מהם זכה.לדעתי הבלתי משוחדת ג'קו עולה על שלושתם. לגבי זה שג'קו רואה את מקומו בישראל אין כמוני שמחה וכו=ן כשיעל דן אמרה לדויד הצרפתי מכוכב נולד שהוא ציוני אמיתי כיוון שהחליט לעלות לארץ לעומת ג'קו שלא ממש התקוממתי,גם אם אתה אוהב את המדינה שלך או לחילופין את ההורים שלך עדיין מותר לך להעביר עליהם ביקורת.

shongold

New member
חלומות אמרת וכמובן צדקת

רק בחלומות עסקינן...ברגע שראיתי את כל ההזויים ומעט המוכשרים, היה לי רגע של חלום בו ראיתי אותו את הקסום עומד שם לפניהם ..השופטים..והם שלושתם נופלים ..שדודים מול כשרונו המוכח...מותר להזות לא..? במיוחד אם ההזיה היא לא כל כך רחוקה מהמציאות מבחינת רמתו המזוקלית הענקית של אישנו...!

למעלה