בוקר טוב ושבוע טוב לג'קו אהובנו

שונית 7

New member
שון תקראי בבקשה את התגובה שלי

לנובה.אני באמת מאמינה שאם ג'קו היה רוצה הוא היה מצליח בתכנית הספציפית הזו לא רע בהבססעל הכרותי עם התכנית.לפחות אני מאמינה שהיה מגיע ל-12 המתמודדים הסופיים

shongold

New member
ואני במאמת מאמינה שלו היה

במבטא המתאים היה זוכה בכל הקופה.! כי גם שם לעיני המקצוענים ביותר אי אפשר היה לפספס כישרון אדיר כמותו- לדעתי!

Karina85

New member
אולי יש לו מבטא אמריקאי ...

חחח לכי תדעי
אבל אין בזה צורך, וטוב שכך!

שונית 7

New member
לאמריקו אידול עלו מועמדים מכל

העולם ערבים יהודים דרום אמריקאים וכו' וזה לא ממש הפריע להם.

Karina85

New member
שבוע טוב ומבורך! ../images/Emo57.gif

בוקר טוב לכולן, בוקר טוב גם לך ג'קו אם אתה קורא... אבל משהו אומר לי שהוא בטח עדיין מתאושש מחוויותיו בעיר התעלות... חחח סתאם בצחוק
שון תודה על העדכונים המשעשעים, אילתי נשששמה מה העניינים??? מצטרפת לקריאותיכן לגבי הופעה... איפה אתה מתחבא אדון ג'קו??? קדימה להופיעעע!!!
סתם אוהבות אותך בכל מצב לא משנה מה אתה עושה... טוב אני אפסיק לברבר שטויות עכשיו

eilati27

New member
קארינ'וש

בוקר טוב מלכה שלי... ו... "בוקר טוב אדון ג'וקו בוקר טוב אדון ג'וקו מה נעשהההההההההההה אולי נלך לבקר בפורום שלנו ולא אחררררררררררר???" חחח... חידוש עדכני ל"אדון שוקו" של אריק איינשטיין... מה שלומך מתוקה שלי?? איך את שורדת את הציפייה הזו?

Karina85

New member
חחח יפתי המצחיקולה...

אדון ג'וקו... חזק! מה העניינים אחותי??? אני בסדר, זה מעצבן כי כשהייתי בצבא היה כל האקשן ודווקא עכשיו כשאני משוחררת (אני אמנם די קבורה בפסיכו... אבל זה נותן יותר אפשרויות תמרון
), אין כלוםםם אז איך אני שורדת את הציפייה??? בלימודי אותיות!!! וזה לא כיף! תארי לך ג'קו עושה איתך חזרה על האות שין??? חיחיחי... אוי איזה קורע...

eilati27

New member
מה זה כבר משששששששנה???

אפרופו האות שששין... העיקר לפרגן ואם כבר אז לגברת ריפקין שדואגת לשדרג לנו את התמונות ולעשות לנו אותך יפות יותר...

eilati27

New member
אותך/אותן... האמת גם אותך זה טוב

לקורא מאוד מסויים ומיוחד!

rifkin1

New member
להגיד על דן חלוץ שהוא לא נלחם????

מתייחסת לחתימה שלך eilati27 אנשים, קצת כבוד!!! הוא אולי עשה שגיעות בתור רמטכ"ל אבל אסור בשום פנים ואופן לשכוח את הדרך שבה הוא תרם רבות למדינת ישראל ולצה"ל בשרותו כמפקד חיל-האוויר. אין מפקד או מנהיג פוליטי אחר שלא עשה טעויות כגון: רבין, מנחם בגין ושרון (ואני לא מעזה להכליל ברשימה הזו את שני הליצנים אולמרט ופרץ) ובינהם עכשיו דן חלוץ. אבל לומר משפט כמו: 'חלוץ לא לוחם' זה אבסורד ומעליב וכל כך לא נכון!!!

Karina85

New member
ריפקין - ../images/Emo24.gif

היא כבר יודעת כמה אנחנו הרוסות מהשדרוגי תמונות שלה... אילתי, שאפו על החתימה איזה יפפפההה!!! ממש להכין סטיקרים ולהדביק חחח

eilati27

New member
אהההההה

קלטת????? בדיוק קראתי את הציטוט הזה מאחת ההודעות של שון ונדלקתי.. הודעתי לה כמובן וזהו... מאז אנחנו יחד... חחח..

eilati27

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה