ואני לא ידעתי זאת עם צנצנות צנצנות סרבניות הייתי פותח ע"י חימום המכסה ופתיחה עם מגבת.
T tch111 New member 21/8/14 #22 ואני לא ידעתי זאת עם צנצנות צנצנות סרבניות הייתי פותח ע"י חימום המכסה ופתיחה עם מגבת.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 21/8/14 #24 כל יום לומדים משהו חדש תנסה.... לעולם לא חיממתי צנצנות. הכל נפתר עם כמה מכות בטוסיק. כמו בכל דבר
ה הרדוף היחיד New member 21/8/14 #23 השיטה הזאת לא תמיד עובדת אפשר לחורר עם סכיןצאת המכסה ואז יוצא האוויר והמכסה נפתח בקלות
ד ד ר ל י New member 22/8/14 #29 מוזר, אף פעם לא ראיתי שנותנים מכה או עושים חור או כל דבר אחר למכסה כדי שהוא יפתח. הם פשוט מסובבים וזה נפתח. או שזה כוח פיזי או שיש איזו זווית שצריך להחזיק את המכסה אולי זה עניין של כוח רצון...
מוזר, אף פעם לא ראיתי שנותנים מכה או עושים חור או כל דבר אחר למכסה כדי שהוא יפתח. הם פשוט מסובבים וזה נפתח. או שזה כוח פיזי או שיש איזו זווית שצריך להחזיק את המכסה אולי זה עניין של כוח רצון...
ד ד ר ל י New member 23/8/14 #31 למה גיבורה? שאלתי את בעלי מה הסוד. הוא אמר שזה עניין של כוח רצון. שאם אני לא מצליחה אני פשוט ישר מוותרת ונותנת לו כי אני לא רוצה מספיק ושאם הייתי לבד הייתי מצליחה. האמת שיש בזה משהו, אני בדרך כלל לא מנסה יותר מדי.
למה גיבורה? שאלתי את בעלי מה הסוד. הוא אמר שזה עניין של כוח רצון. שאם אני לא מצליחה אני פשוט ישר מוותרת ונותנת לו כי אני לא רוצה מספיק ושאם הייתי לבד הייתי מצליחה. האמת שיש בזה משהו, אני בדרך כלל לא מנסה יותר מדי.