בוקר טוב ושבוע מקסים

junior gong

New member
בוקר טוב ערבושקים ויהודונים

חופש מהעבודה, קצת לא הרגשתי טוב. צהריים נפלאים מוחה, ויזי יפה של אני יא מכוערת, ריספקטה מאן, בן ערובה, ותינו החלמה מהירה לאחיין ( מי זה? אדי עובר ניתוח? ) שבוע טוב לכולם, אגב שמתם לב שאנחנו בשער תפוז? מה דעתכם? באמת התחלנו להצטייר כפורום שיש בו דו קיום?

junior gong

New member
אגב

מוחה נראה מעולה בתמונה שם עם הכאפייה

מוחמד5

New member
זאת תמונה ישנה

מאז צבעתי את הזקן לאדום, כמו אבוטיר אהאאאאאאאא אחצ'לו. לא ידעתי שהפוסט קודם לעמוד הראשי . אחלב בוקר מייק ובן ערובה. תרגיש טוב מייק , באמת כמה שאמרה ויז עין הרע פדעה בכם, אתם חייבים בכור .תעאל עינדי לכריג' עליק שוי.

junior gong

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

בפוקס שמתי לב שזה נמצא בשער. לא מאמין בעין הרע יאכי, המושג עין הרע תופס אצלי רק כאשר אני מדמיין את עצמי בג'ונגל ונעמד מולי נמר שמסתכל עלי בעיניים רעבות ועושה ראאאארררררררר, רק אז אני יכול להסתכל לו בעיניים ולהגיד.....ואי, עין הרע. יש לי בכור בבית, ולמרות שאני לא מאמין בזה, מידי פעם אני מדליק אותו ומסתובב בבית עם זה, הריח עושה לי טוב.

מוחמד5

New member
תאמין תאמין

כנראה שאתה הולך לפגוש נמר אעוור, נמר עם עין אחת , עין הרע. יש כוחות שליליים,אתה כאדם מיסטי צריך להאמין בכחות שליליים, אני יודע שהנושא קרוב לליבך והתעמקת בו די הרבה. תעאל כוד מין עינדי בכור סעודי אסלי עם מתקן מיוחד לבכור. גמני אוהב את הריח של הבכור.

KingTino

New member
מייק זו העשיה של הפורום שלנו פה

זאת הצלחה מסחררת שפורום עם השם כמו שלנו , מצטייר בכפורום לדו קיום , כל הכבוד חברים

fifanowftw

New member
אותה גברת בשינוי אדרת אם אתה שואל אותי

817, ערבים ישראלים, פלשתינאים, באפילה..בסופו של דבר כולנו באנו מפורום ערבים.

למעלה