בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם

myh350

New member
ברוך הבא למחוזותינו!

אתה אכן צודק מגיע לזמר הזה פורום מדהים עם אנשים מקסימים

שלום לך איש יקר , אוי כמה שאתה צודק , אין לך

מושג עד כמה ...פבליטו הוא כל כך אהוב ונערץ , כ"כ מוכשר ומיוחד שבהחלט היה ראוי שיהיה לו פורום נחמד לא ?
עברתי על הכטיס שלך ועל ההקדמה של "בארץ חיש דג" זה נראה יפה ומקצועי , כל הכבוד ושיהיה לך המון הצלחה . השם שבחרת לך ( שקדי מרק ) זה של אוסם ?
האמת הוא הזכיר לי את הכתבה שהיתה היום במוסף "זמנים בריאים" של ידיעות אחרונות , פבליטו מגלה לנו שהוא אוהב שקדי מרק , ועוד מיני הפתעות ..הנה כאן

myh350

New member
גם אני קראתי היום כשחזרתי מהעבודה את הכתבה

בצהרי היום רצתי לקנות את העיתון שלא בכל יום כי אני לא קונה עיתון בדרך כלל אבל היום כן!!! חמוד פבלו לא? הלוואי עלי לאכול כמוהו להשאר רזה!!!

רק עכשיו ? זה לא ממש ספר ..אתה יודע ...

למרות שאותי זה מרתק ואני קורא שוב ושוב ....

אני בצוחק, תגיד היית כבר בהופעות של פבליטו ?

הכרת את פבליטו ? מה גרם לך להצהיר כך על הפורום ?

הייתי בכמה הופעות שלו

אני חושב שבשלוש שנים האחרונות הייתי ב 4 או 5 הופעות שלו וגם בהופעות שהוא השתתף. (עם שלומי שבת, אירוע של פלאפון ועוד) אני לא מכיר אותו אישית. אבל אם נתייחס לכך, ברוב שאני קורא עליו ורואה אותו יש לי מן תחושה שאני מכיר אותו אישית. קיצקץ... שיהיה לו בהצלחה. הוא זמר מעולה, אני זוכר אותו עוד מסטלה מאריס נותן בראש. ובטח שיש לו מלא מה להציע. אגב, אני עובד עם זמרים, היה לי פעם אולפן, הייתי גם מנהל תרבות ואירועים בגבעת שמואל ואם הוא אוסף חומרים אני יכול לכתוב לו בכייף.

סחתיין יפה , אכן הוא לבבי וחברמני בחור מקסים

וזמר מדהים ,
למרות שאני קצת משוחד אני יודע שאתה צודק . מכיר את חנוך בראון מקרית שמואל ? לגבי חומרים אין לי מושג , הוא עובד ( קצת בעצלתיים לדעתי
) על אלבום חדש , יש שיר אחד שכתב לו שלומי בראל , ושיר אחד שהלחין לו ארקדי דוכין , לגבי השאר אין לי מושג , אולי תיצור קשר עם שמוליק אחיו ותציע לו , אבל בלי השיר על הדג אההה

../images/Emo6.gif אני הכנתי את העיתוןאיש שלי כבר מיום שישי

אהבתי המיוחד את הכותרת של העיתון "הטורף"

myh350

New member
איתן לא בעניין הכתבה אבל כנס

קיבלת את המסר שלי?

אכן כן , מערכת המסרים בתפוז מאד יעילה ../images/Emo8.gif

אבל המעבד שלי חלש , לוקח לו זמן לבדוק ולחשוב ...התשובה תגיע תיהיה בטוחה .

ואני חשבתי שאת הקטע עם המסז' ../images/Emo8.gif

כמה שהוא מצחיק הפבליטו הזה , לא יודע לסנן מילים מכלל מהלב אל הפה או בתמונות
שיהיה לך אחלה יום קרול .

karoleking

New member
כן גם את זה אהבתי

אבל כבר נתקלתי בעבר בסוג כזה של דיבור אצלו. לא חדש לי. באמת לא יודע לסנן
בקשר למסז' לי אין בעיה כי בעלי הוא מסאז'יסט מדופלם...אז אפשר לשלב

למעלה