מי יכין את העוגה ומי יעשה מסז' ? יש לי הרגשה שאת מטעה אותנו תגידי איך את בספרדית ?
א איתן דואק New member 16/2/09 #21 מי יכין את העוגה ומי יעשה מסז' ? יש לי הרגשה שאת מטעה אותנו תגידי איך את בספרדית ?
א איתן דואק New member 16/2/09 #23 מי אמר שיש ? רציתי את עזרתך בתרגום האם אפשר ? אם כן היית מאד רוצה להבין את המילים של השיר הזה , מודה לך אני מראש ומקרב .
מי אמר שיש ? רציתי את עזרתך בתרגום האם אפשר ? אם כן היית מאד רוצה להבין את המילים של השיר הזה , מודה לך אני מראש ומקרב .
K karoleking New member 16/2/09 #24 וואי זה שיר מדהים הוא מדבר כאן על אביו המזדקן... עוד מעט תקבל תרגום פחות או יותר מדוייק. תן לי קצת זמן.
וואי זה שיר מדהים הוא מדבר כאן על אביו המזדקן... עוד מעט תקבל תרגום פחות או יותר מדוייק. תן לי קצת זמן.
א איתן דואק New member 16/2/09 #27 בטח אחת התכונות החזקות שלי ../images/Emo8.gif הנה הגיע הערב נו נו נו כבר חושך בחוץ
א איתן דואק New member 17/2/09 #29 ../images/Emo3.gif הערב שלך- הלילה שלי ,סידרת לי את החלומות השיר ממש מיוחד , היום לא עושים כאלו דברים וחבל , תודה ענקית קרול .
../images/Emo3.gif הערב שלך- הלילה שלי ,סידרת לי את החלומות השיר ממש מיוחד , היום לא עושים כאלו דברים וחבל , תודה ענקית קרול .