זה יצא מהשלוש כוסות יין של שבת
E emmy5 New member 9/8/03 #21 גם חתולים?BIMBO יש לי חתולה חמודה מאוד ...אבל אני לא מחזיקה לא כלב ולא חתול
B bimbo. New member 9/8/03 #32 דני, תמונה נהדרת. מסתבר ש ../images/Emo54.gif נשאר , ולא איכפת לו איזה עכבר הוא מחזיק בפה. העיקר שיש לו זנב לתפוס בו
דני, תמונה נהדרת. מסתבר ש ../images/Emo54.gif נשאר , ולא איכפת לו איזה עכבר הוא מחזיק בפה. העיקר שיש לו זנב לתפוס בו
B bimbo. New member 9/8/03 #25 EMMY תודה. כל תמונה של כל חיה, בעיקר כלבים וחתולים כשהייתי בת 4 קיבלתי מסבתי חתולה במתנה, ומאז תמיד תמיד מסתובב אצלי בעל חיים מפורוון. אני מ-ת-ה עליהם!!
EMMY תודה. כל תמונה של כל חיה, בעיקר כלבים וחתולים כשהייתי בת 4 קיבלתי מסבתי חתולה במתנה, ומאז תמיד תמיד מסתובב אצלי בעל חיים מפורוון. אני מ-ת-ה עליהם!!
ש שני האחת New member 9/8/03 #28 ../images/Emo140.gifbimbo כלב ירוק יש לך? קבלי את הכלב הירוק היחידי והראשון בעולם, (עד עכשיו...) ברכות
../images/Emo140.gifbimbo כלב ירוק יש לך? קבלי את הכלב הירוק היחידי והראשון בעולם, (עד עכשיו...) ברכות
ח חונה לרגע New member 9/8/03 #24 צהרייםחמימים לכם....../images/Emo178.gif הידעתם ש... לאפיפיור יש את העבודה הכי כיפית בעולם: יש לו בוס אחד מעליו הוא רואה אותו כל בוקר צלוב על הקיר והוא פוגש אותו רק אחרי המוות.
צהרייםחמימים לכם....../images/Emo178.gif הידעתם ש... לאפיפיור יש את העבודה הכי כיפית בעולם: יש לו בוס אחד מעליו הוא רואה אותו כל בוקר צלוב על הקיר והוא פוגש אותו רק אחרי המוות.
E emmy5 New member 9/8/03 #26 ../images/Emo39.gifצהוריים טובים לכולם חונה יש לי מתנה לאפיפיור גם לדני
D dani 123 New member 9/8/03 #30 EMMY תודה על העכבר המעניין אבל הוא לא נוח. לכן אני מעדיף להשאר עם הקיים.