גם לי היה מוזר ולא האמנתי שתצא מזה תערובת קרמית כמו גלידה,,
מתכון זה הופיע במגזין בישול מחו"ל ,זה נראה לי ממש מוזר שמגרעיני -חמניה מים מעט ממתיק ומלח יכול להתקבל ממרח קרמי טעים ,
קראתי 5 פעמים את ההוראות ,הם הדגשו שיש להכין בבלנדר חזק 250 וואט,כדי לקבל תוצאה טובה.
למרות שלא האמנתי שאקבל תוצאה קרמית רכה וטעימה שכזו,
הסקרנות הביאה אותי לנסות,וזה הצליח.
והחלטתי לנסות על האורחים שלי, שלא ממש האמינו שאלה רק המצרכים ,אך נהנו מאוד,
והיום החלטתי לשתף גם אתכם בפורום.
מתכון טעים ומפתיע בהחלט.