בוקר טוב ושבת שלום ל-כ-ו-ל-ם.

jacobf2

New member
בוקר טוב ושבת שלום ל-כ-ו-ל-ם.

אני חדש כאן.מקווה שתקבלו אותי יפה לקהיליה שלכם. תוכלו לקרוא עלי בכרטיסי האישי.

jacobf2

New member
האם מישהו מכן\ם זוכר....

את מכונת הבשר הידנית
זו שאמא שלנו היתה משתמשת

misu0071

New member
בוקר טוב ושבת שלום jacop אני ../images/Emo116.gif

אני עדיין משתמש במוכונה כזו אבל יותר גדולה

jacobf2

New member
אצלנו היא משמשת...

כקישוט על מדף במטבח יחד עם עוד כל מיני כלים ואביזרים ישנים כמו פרימוס,פתיליה,מטחנת קפה,סיפון ועוד.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום יעקב, ברוך הבא../images/Emo24.gif

שבת שלום לאורח, שבת שלום כולם,
ברוך בואך בצל קורתנו. כפי שראית בכותר, אתה מתקבל בזרועות פתוחות. נשמח לשמוע ממך ונשמח אם תגיב על פרי יצירתינו. ורגע.... הנה השטיח האדום פרוש, אתה יכול להיכנס.

maxima

New member
ברוך בואך ג'קוב......./images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היכנס ושב עימנו בביתינו החמים

בוקר טוב לחברים.מקסימה תשאר מקסימה|

שבת שלום ובוקר טוב! גם אתם בין משכימי קום? אפילו בשבת?יפה.אתם אנשי עבודה......... שתהיה לכולנו רק שבת טובה. דבי........

maxima

New member
../images/Emo24.gifתודה דבי...הסמקת אותי.../images/Emo13.gif

dani 123

New member
בדיחה לשבת

Military Morons! This is an actual radio conversation between a United States Navy aircraft carrier (U.S.S. Abraham Lincoln) and Canadian authorities off the coast off Newfoundland in October, 1995. (The radio conversation was released by the Chief of Naval Operations on 10/10/95 as authorized by the Freedom of Information Act.) CANADIANS: Please divert your course 15 degrees to the South to avoid a collision. AMERICANS: Recommend you divert your course 15 degrees to the North to avoid a collision. CANADIANS: Negative. You will have to divert your course 15 degrees to the South to avoid a collision. AMERICANS: This is the Captain of a US Navy ship. I say again, divert YOUR course. CANADIANS: No, I say again, you divert YOUR course. AMERICANS: THIS IS THE AIRCRAFT CARRIER USS LINCOLN, THE SECOND LARGEST SHIP IN THE UNITED STATES ATLANTIC FLEET. WE ARE ACCOMPANIED BY THREE DESTROYERS, THREE CRUISERS, AND NUMEROUS SUPPORT VESSELS. I DEMAND THAT YOU CHANGE YOUR COURSE 15 DEGREES NORTH...I SAY AGAIN.....THAT'S ONE-FIVE DEGREES NORTH....OR COUNTER- MEASURES WILL BE UNDERTAKEN TO ENSURE THE SAFETY OF THIS SHIP!! CANADIANS: This is a lighthouse.

jacobf2

New member
גמני אצרף בדיחה משלי:

נזירה נכנסה למונית. נהג המונית לא יכל להסיר את עיניו ממנה. ולבסוף אמר: "יש לי משהו להגיד לך אבל אני לא רוצה לפגוע בך". "בני היקר", ענתה לו, "אתה לא יכול לפגוע בי. לאחר שנים כה רבות של נזירות כבר ראיתי ושמעתי כל כך הרבה שקשה לי להאמין שמשהו עוד יכול לפגוע בי". "טוב", אמר, "תמיד היתה לי פנטזיה לנשק נזירה". "נראה מה אפשר לעשות בקשר לזה", אמרה הנזירה, "אבל אתה חייב להיות רווק ואתה חייב להיות קתולי". "אין בעיה", אמר נהג המונית, "אני גם רווק וגם קתולי". "אם כך", אמרה הנזירה, "עצור במקום החשוך ההוא שבצד הדרך". הוא עצר היכן שהצביעה, והנזירה הגשימה לו את הפנטזיה בנשיקה לוהטת ומחשמלת. אבל כשחזרו לדרך פרץ הנהג פתאום בבכי. "סלחי לי, אחות", בכה הנהג. "חטאתי. שיקרתי. אני נשוי ואני יהודי". "זה בסדר", אמרה הנזירה, "קוראים לי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות".

jacobf2

New member
אז אולי הבדיחה הזאת לא מוכרת לך?

יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של חברתי. הוא חיבק אותי ואמר שעכשיו הם יודעים שאני הבעל המתאים לבת שלהם, שעברתי את הבחינה שלהם. מסקנה: תמיד תשמור את הקונדומים בתא הכפפות של האוטו!

SORRY גם זה מוכר וחביבבבבבב

לבדיחה הזו עשו גם מצגת... רןב החברים פה אריות אינטרנט (
שמחה שאתה איתנו ותמשיך להביא בדיחות ולעשות מצב רוח טוב...

emmy5

New member
YAKOBF2ברוך הבא ,בוקר מצויין

ברוך הבא ....לביתנו הנחמד ...אתה נראה מאוד ידידותי ...קצת מאוחר ,אבל רק עכשיו קמתי ...
חם וטרי , בפורום 60+

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,איזה יופי בימבו..

איזה יופי , מישו ,דני יעלי ,מקסימה והחבר החדש ...בוקר טוב ..שבת שלום ..מתכוננת למדורות ..

emmy5

New member
חונה יקרה , נכנסנו ביחד,בוקר נפלא

יש קפה,,LOVE COFFEEמספיק לכולם .בוקר מקסים ושקט לכולנו ..

jacobf2

New member
ל-emmy5 שלום.

אשתדל להוכיח מה שאמרת ("מאד ידידותי")בקשר לשעה,בשבילי זה לא מאוחר, אצלי כבר עבר חצי יום
.אני נמנה בין משכימי הקום לצערי.(הגיל הגיל)

נֵנָה

New member
|בקר| טוב וברוך הבא ג'ייקוב ../images/Emo140.gif

לג'ייקוב ברוך הבא אל ביתנו החם והנעים. אכן כפי שהובטח לך, מחכה לך סוף שבוע חביב ומהנה
מקווה שתמשיך להינות בחברתנו כל הימים

למעלה