בוקר טוב ושבת שלום ל-כ-ו-ל-ם.

bimbo.

New member
תודה שישיים על קבלת הפנים החמה

emmy5

New member
פזי בוקר טוב, מה קרה לך?חולה?

אין בוקר טוב? אין קצת מוזיקה ...כמעט כולם כאן ...

pazi66

New member
אממי חמודה, אני בסדר, צהרים טובים

פשוט נסעתי עם הנכדים שלי לחנות "טרופיקל פייש" ליד קדימה לקנות ביחד דגים וצמחים לברכה שעשיתי להם בחצר חזרתי ואני איתכם מחמם בלב שמישהו הרגיש בחסרוני תודה

pazi66

New member
אממי, את חברה אמיתית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

האם אמרו לך את זה פעם כל הכבוד ריגשת אותי השיר בשבילך חברה אמיתית תקליקי על כל הפרחים ותאזיני, בפרח הרביעי את יכולה לרקוד איתי

emmy5

New member
של מי הגיל?תנובה או שטראוס?

מה זה גיל ? קפה אני מוכנה אפילו לפני השינה ..תישאר נחמד וידידותי כל החיים ..בדיחות טובות אפשר לשמוע הרבה פעמים ,אז תמשיך עם הבדיחות ...

pazi66

New member
ברוך הבא ידידי,../images/Emo24.gif

גם אני חדש, מה אגיד ההתחלה שלך היתה מרשימה זרקת פצצה, היא התפוצצה, היו גלים, הים השתתק לאט לאט יעקוב, אתה בחברה טובה ומפרגנת, אומנם הרוב נשים, אך הן חברהמניות ומפרגנות, ואתה תואב אותן, אחת אחת. האחראית פה מאד ליברלית, נותנת לנו חופש מלא ולא מקשה על חיינו. יעקוב הפורום הזה מאד חמים ונעים ואפשר להגיד שהתמזל מזלך לנחות במקום מצויין. בוא תהיה איתנו ותרגיש בבית

jacobf2

New member
אני שמח לשמוע שאחרי....

חיפושים נרחבים אחרי פורום טוב ומתאים נחתתי בפורום הנכון. אשתדל שלא רק ההתחלה היתה מרשימה אלא גם ההמשך.

emmy5

New member
יעקבי ,תצטרך לעבוד קשה , שיקבלו

אותך כל יום כל כך יפה , היום אנחנו בחופש ,,תביא פירות עמל לפורום ..לא באים עם ידיים ריקות ..בדיחה ,תמונה ,שיר ...חיבוק וחיוך חם ...תקבל יחס חם מכל הפורום .אני נשבע....LOL

yaely2

New member
מנהל
בקשר לגיל שאמי הזכירה ../images/Emo63.gif../images/Emo6.gif

שלום חברים יקרים שלי נזכרתי בסיפור שקרה לי לפני שנים לא רבות. הייתי חייבת במסגרת לימודיי לקחת קורס ניקוד עברי. הכיתה היתה מורכבת רובה מבנות בתחילת שנות העשרים. ואני, בשורה הראשונה כמעט פי 3 מהם. התיידדנו מאוד. יום אחד נקראתי ללוח לנקד מילה וניקדתי אותה כהלכה. אך המרצה אמר שזה לא בסדר, שאלתי מדוע והוא השיב "שכחת את השווא" (למשל במילה התלבשתי שכחתי לשים שווא מתחת לת') כל הכיתה פרצה בצעקה "זה הגיל, זה הגיל" המרצה שהיה נבוך מהתגובה אמר: "מה קרה לכם, איזה גיל, זו אישה ממש צעירה" אמרתי לו ד"ר חיימוב (שם בדוי) הסתכל עלי יש בי הרבה גיל והוא השיב: מה קרה לך? אני רואה לפני אישה בת 18, ואני ממשיכה, הסתכל בבקשה, יש בי המון גיל ושמחה ודיצה ורינה. מאותו יום הוא אף פעם לא התערב. חברהל'ך חייבת לעזוב, ושיישרפו כל ה............מדורות, עד הבוקר שיחגגו

למעלה