בוקר טוב ושבת שלום

בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo13.gif

הייתי ועדיין נטולת מחשב נייח, עם הנייד אני ביחסים לא חבריים, אז לא יצא לי לבקר פה ביומיים האחרונים :) תיכף אעשה השלמות על מה שהפסדתי, בגדול, צפיתי וראיתי שבן חזר לליהי... קרן בונה מדף עם גב דניאל ואיתן זוג יונים והחדשות לא מספקות את הסחורה בינתיים, אם כי , לדעתי יש פוטנציאל נפיץ בין מור , דניאל ואיתן. פשוט ראיתי איך היא מסבירה לאיתן ודניאל שהיא לא נכנסת בין זוגות, אבל חזרה מספר פעמים על מנטרה שאם היה מצב אז אולי וכרגע היא לא חוותה מספיק את הוילה מכדי לדעת אם כן או לא.....שימו לב אליה, לדעתי תפתיע אתמול שמעתי את בן אומר משהו לאיתן על אחת הבנות שהיא החמיאה לאיתן על הצ'ארם שלו ואיתן הספיק לומר שיהיה קשה להשיג את מה שיש לו עם דניאל אבל הוא ייתן צ'אנס להכיר ואז המצלמה עברה מהם .חסר לו לפגוע בדניאל ולנסות לנהל מערכת יחסים איטימית עם אחת הבנות

boie

New member
אמרתי

ואני חוזר ואומר. צריך להיות ממש טיפש על מנת לסכן את מה שהשגת עד עכשיו. הבנות החדשות ידעו מראש את כל מערכי הכוחות בוילה,והיו חייבות לתקוף מייד.כל יום שעובר הוא לרעתן, כי הן פשוט נמוגות לתוך הסתם. ולא ירחק היום שהן ימצאו עצמן בדלת הוילה מנפנפות לשלום לאלה שנשארים בפנים.אפילו לליהי. אולי צריך לארגן להם מסיבת אלכוהול דחופה,אולי חשפן. לא יודע למה הן נכנסו כל כך מעפנות.

efrat800010

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif אכן

אין הרבה חדש וכנראה שלא ממש יהיה איתן הוא "הרווק" הוא אמור לנהל מס' מע' עם בנות,להתקרב,לפרלטט ולהיות במרכז העניינים ומה קורה? דניאל נועלת אותו בארון ולא מאפשרת לאף אחת להתקרב קרן רוצה את המיליון וזה אומר שהיא תתקרב לכל מי שיעזור לה לקחת אותו(גב לא הכי בעניין שלה הוא שומר אותה לתוכנית חירום קרוב אליו) וליהי....ליהי.... מצחיק כמה שזה עצוב

SHELGIA21

New member
בבקשה לא להפריע לנו: "באנו להשתזף ולעשן"

תעזבו אותנו באמא'שלכם לא באנו להתחיל פה מלחמות עם דניאל על איתן או עם קרן על גב, באנו להשתזף לעשן קצת לרכל וקצת להתפרסם...... אז הבטחנו לעשות באלאגן, אז הבטחנו! גם ביבי הבטיח ולא קיים אז מה הורידו אותו מהשלטון? לא! יש לנו חודש לעשות חיים תעזבו אותנו בשקט
מצפצפות עליכם ועל ההפקה

אופק147

New member
לצליל לא מכוון - חסר לאיתן לפגוע בדניאל?

ו..מה הוא עשה עד היום?

אופק147

New member
מטולה מה הוא עשה?

הלך לדייט עם קרן ביום ההולדת שלה בטוחה שקרן לא אנסה אותו לשכב איתה ובכל זאת עשה זאת הלך לדייט עם אורטל והכאיב לה באורות והפרוז'קטורים שזהרו לו מהעינים משחק שש בש עם מור בהנאה רבה למרות שיודע שזה עולה לה בבריאות אמר לה ולנו שעדיין הכל פתוח עד לרגע זה עדיין דניאל לא בטוחה בקשר שלהם שזה אומר הכל! אז בואי בבקשה לא ניתמם
באמת הכל פתוח ולכן אנחנו כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

meytula

New member
דניאל נכנסה למשחק ''הרווק'' והדייטים הם חלק

מהמשחק.איתן לא פגע בה בדייטים מבחנתי כי זה התפקיד שלו .עובדה שעכשיו הוא מאוד מכבד אותה לגבי מור,אז מה?אם יש לו חברה הוא במנזר ואסור לו לדבר עם אף אחת?אוישש

צודקת רק לגבי מור, האג'נדות שלה הן הבעיה לא

איתן ולדעתי איתן ימשיך לכבד את דניאל...מתוך חיבה עמוקה שלא נגיד א ה ב ה:)

למעלה