בוקר טוב ושבת שלום

meytula

New member
על איתן קשה לראות מה הוא באמת מרגיש כי

הוא מסוג האנשים שקשה להם להביא רגש לעומת דניאל שהיא יודעת לבטא את הרגשות שלה. אבל רואים שהוא קרוב להתאהב בה

אני חושבת שזה נובע המון בגלל ההפקהה

אבל אני תופסת אותו בדברים הקטנים, היום, כנגמר השידור של הגו'דו דניאל קמה ומור נשארה לשבת על יד איתן, הוא שם לב ושאל "דניאלי, הכל בסדר?"...יש לו את הדרכים שלו...:)

meytula

New member
אני חושבת שההפקה מדברנת אותו לנסות להתחבר

לבנות בגלל ה''משחק'' .ככה זה נראה בכל אופן

meytula

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

שיחות בוקר מרדימות יש בוילה איתן מת שענבר תעוף.יוני ביקש שאם ענבר ואתי יעמדו להדחה שישמור על אתי בוילה

SHELGIA21

New member
דניאל!!Wake up coll', ממתי איתן קם לפני 11

בבוקר?!! ועד לשחק שש-בש?! יש מצב מתעניין קצת במחור ויפתח עמה אינטימיות? איתן לא עושה שום דבר סתם, ובטח לא נהיה פתאום נחמד וחביב רק אם יש לו עניין הוא משקיע

meytula

New member
קרן מספרת לדניאל על השיחה עם גב

ודניאל בתגובה לשיחה ממליצה לקרן לא להתקרב לגב יותר מידי ולקחת את זה בקלות

meytula

New member
לא,על גב

מה קשור בן?למה שנדיאל תגיד לקרן לקחת את זה בכייף ולא להכינס לזה אם דיברה על בן?? בוודאות זה היה על גב

andy181

New member
כי בן חפר לה משהו אתמול על גב וזה עיצבן

אותה...דני אמרה לה אתמול שזה נובע מקטע של דאגה והמליצה לה לדבר עם איתן.

niva99

New member
איזו שיחה הזויה הייתה אתמול לגב עם קרן

קודם כל שפת הגוף שלו- הוא שוכב על הבטן, עיניים עצומות והיא פונה אליו עם דיבור מתקתק ומחוייך [ ניכר בה כי היא מתאמצת וזה לא אמיתי]. כל דבר שגב אמר - לדוגמא שיש לו אחות בשם ניר מיד זכה לקריאות התפעלות מצד קרן:"ואו !! איזה שם מדהים!! גב: יש לי עוד שתי אחיות גיא ועוד איזה שם שאני לא זוכרת... קרן:" פשוט מדהים"!! ואז גב נזכר שבא לו לעשן [ נמאס לו מליקוקי התחת שלה] והוא קם ויצא מהחדר. עשה סיבוב ליד הבריכה, ממש לא מיהר לחזור... בינתיים מראים את קרן מיובשת בחדרו מחכה לחזרתו אליה. בינתיים גב הממזר ציחקק פה ושם עם בת רנדומלית זו או אחרת ול]פני שחזר לקרן הביא לה איזה ורד ... וישר השיחה זרמה בכיון האם היא מיוחדת עבורו או לא ועד כמה...כמובן שהדברים נאמרו בצורת צחוקים וכאלה...מין קלילות בלתי מחייבת.

niva99

New member
בשורה תחתונה צד שמאל

גב מחזיק את קרן [ שכבר נמצאת בכיס הקטן שלו] בהולד. הבחור מחושב - גלגלי השיניים של מחשבותיו לא מפסיקים לרגע מתנועתם. קרן, לעומת זאת, מוכנה לוותר על שאריות כבודה העמצי שעוד נותרו - והיא חזק במירוץ אחר המיליון - ושמישהו רק ינסה לעצור בעדה. אפילו אם זאת הייתה ליהיא, חברתה הנאמנה משכבר, היא פשוט לא הייתה רואה אותה בעיניים וממהרת לדרוס אותה בריצתה לעבר הסכום הנכסף...

למעלה