בוקר טוב ושבת שלום

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo141.gif

ננה, אני מקווה שתומר כבר חזר לחיים רגילים, והמשפחה רגועה יותר. ברכות מקרב לב לכל החולים והמחלימים. שמרו על עצמכם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם ושתהיה שבת שלום../images/Emo23.gif

מנורה

New member
בוקר טוב סוף שבוע נעים ושבת שלום

תומר הנסיך זורח ומאושר אחרי שניתוח שקדים עבר מחייך במיטה קרטיב, ארטיק וגלידה אוכל בשקיקה. ראשו עטור תלתלי זהב ואור של שמחה זוהר מעיניו. מוקף במשפחה חמה וסבתא מפנקת שמביאה מתנה ספרים שהוא אוהב כשהיא מקריאה. בריאות והחלמה מהירה ושוב מהר הביתה לחיק המשפחה האהובה.

נֵנָה

New member
../images/Emo62.gif מנורה יקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

איזו טלפתיה
כתבתנו באותו הרגע ממש
איזה שיר נפלא שמאיר לי את הנשמה
ועל כך המון
קבלי
חזק ו
ממני
לייצ'יק

נֵנָה

New member
|בקר טוב ו../images/Emo51.gif מכל הלב ../images/Emo23.gif

לכם ידידי היקרים, על העידוד והחיזוקים שקיבלתי מכם
בימים (והלילות
) הקשים והמדאיגים שעברו עלי לאחרונה. איך אמרה יעלי? אין כמו עידוד, איחולים וחיזוקים כדי לחזק את רוחו של האדם ובעיקר כשהם באים מן ה
ונכנסים אל ה
. תומר עבר את הלילה בשלום. הגרון קצת צורב ויבש, אך זה בהחלט סביר וטבעי אחרי ניתוח כזה, אבל עומד בכך בגבורה שלא הייתי מאמינה לראות אצל ילד בגילו. אבל, הכי חשוב, שכבר הורגש השיפור באייכות הנשימה שלו בשינה. סוף סוף יזכה לישון לילות שלמים מבלי להתעורר מדי פעם בגלל חנק. אוהבת אתכם ומאחלת לכולכם הרבה בריאות, אושר ונחת, מעצמכם, מילדיכם ומנכדיכם וכמובן גם מניניכם
שיהיה לכם יום נעים ושבת נהדרת
שלכם ואתכם תמיד
לייצ'יק

emmy5

New member
בוקר טוב ,לכולם ..ננהל'ה תודה לך

על זה ששיתפת אותנו לרעה ולטוב ,אנחנו עם כל
איתך .שיהיה יום מקסים ושבת שלום, סוף שבוע שקט ושמח .

offe

New member
העיקר הבריאות ../images/Emo23.gif

לכל המברכים את תומרצ'יק, שעבר את הניתוח בקלות - הן בשיר קסום, הן בברכה, הן בצליל, תבורכו. אמנם ננה הסבתא הודתה לכם, אני פשוט רוצה לברך את כולם פה שרק נשלח הודעות משמחות, שכולם יהיו בריאים ומאושרים ונהנים.
חיבוקי offe

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם. עדיין המחשב בקריזה../images/Emo67.gif

שלום,
היה אצלי הטכנאי בקשר למחשב, ניסה לתקן ואמר: במידה ולא אצליח נצטרך לקחת אותו למעבדה" רק יצא, כתבתי הודעה ארוכה ו..........התנתק לי. יאללה, שייקח את המחשב, רק שיחזיר לי אותו בריא ושלם, אחרת
אני אתן למחשב. שבת שלום, המון החלמה לחולים ולתומר במיוחד. מיעלי

נֵנָה

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif

מרגישים כבר את החג באוויר. משום מה הפעם אני מרגישה אותו יותר מתמיד. אולי זה בזכותכם?
כמה נעים כשיש חברים כאלה, שאפשר להתחלק אתם בטוב ובפחות טוב ושלא נדע אף פעם מרע
מאד הייתי זקוקה למילים החמות והעידוד שקיבלתי מכם. תבורכו
התחלתי ולכן אסיים
מקודם דיברתי עם תומרון בטלפון, קצת צרוד, אבל מרגיש טוב ולא מתלונן כמעט על כאבים, איזה מזליקו של נסיך קטן
"אני אוהב את ד"ר דירו שעשה לי את הניתוח" ולא אוהב את הליצן שהגיע כדי לשעשע את הילדים בביה"ח והעיר אותו משנתו ... האמת, תומר אינו אוהב ליצנים או אנשים עם איפור או מסכות שמעוותות את הפרצוף שנראים בעיניו מפחידים ולא טבעיים ... (כולל ליצנים מאופרים) לעומת זאת, עם מפלצות שהוא יודע מראש שהן מפלצות ולא אנשים, אין לו בעייה
שנשמע רק הודעות משמחות, אבל חשוב שנעודד ונתמוך איש את רעהו גם ברגעים קשים ועצובים, שלא נדע
שבת נפלאה לכם ויום עצמאות עליז ושמח

pazi66

New member
ברכה מסבא פזי לתומר החמוד../images/Emo79.gif

ננה, תראי לתומר את הברכה, מאחל לו בריאות טובה ואושר ללא גבול ומסבא לסבתא , הרבה נחת ורק שמחות בהזדמנות זאת מסרי שבת שלום וחג שמח לבנות ובני ה"שישים פלוס"

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכל החברים

שמחה שכולם בריאים ושלמים ושתומר חזר לעיניינים. מאחלת גם ליעלי גלישה נעימה ומחשב צייתן(
מהבוקר אני בריצות, היום היה יום השנה של חמי ז"ל (יור-צעייט) ובבוקר נפגשנו כבר עם כל המשפחה. לאחר מכן הלכתי לקניות. ביום שישי הבא אנחנו מארחים 12 איש לארוחת ערב ליד שולחן ערוך, ואני כבר למעלה משבוע נלחצת עם התפריט ואירגון הערב.... שאלה תהיינה כל הצרות שלי...אמן
שבת שלום לכולם

emmy5

New member
חונה שבת שלום!!!!

שבוע זה הרבה זמן , שחמך זכרונו לברכה ,יעזור לכם שתהיו רק בשמחות .. אני בטוחה שאת תסתדרי מצויין עם האורחים ..חג שמח !!!שבת שלום !!!

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif פזי איזו ברכה מקסימה ../images/Emo6.gif

אני מניחה שבנות ובני הפורום כבר יקראו בעצמם את ברכותיך
מוסרת גם לך
שבת שלום ו
חג-שמייח
ואם אתה אוהב, גם את זה ... אז בבקשה

emmy5

New member
../images/Emo79.gifשבת שלום עם אהבה מכל ה../images/Emo23.gif

שבת שלום עם הרבה אהבה

zigd

New member
חתול| שבת שלום וחג שמח

שבת שלום וחג שמח מהצפון הרחוק .
הנה מתקרב לו חג העצמאות . חג
חג
חג בו יתאספו בביתי כל מי שיגיע אין הזמנות פרטיות ( אצלי זה המימונה ) , ה-
לא תפסיק להסתובב על-
והחגיגה תהה בעיצומה. כל הבא ברוך הבא , כל המטיילים בצפון , אשר יגיעו לביתי ויאמרו את הסיסמא " שישים פלוס " יתקבלו בברכה . כתובתי : רחוב נורית 8 שכונת יפה נוף מעלות . לא להגיד לא הזמנתי .
אצלי

emmy5

New member
בדיחה לשבת או על יד ה../images/Emo116.gif

מאהבת של אחד מנסה לשכנע אותו לנסוע איתה ב"דיל" לאיה-נאפה בקפריסין לעשות חיים ב- 300$. הוא מסרב כי הוא עסוק ואין לו זמן. נותן לה 300 $ ומשכנע אותה לנסוע לבד. כשחוזר הביתה, אשתו מתנפלת עליו עם אותו דיל שפורסם. גם מולה הוא מסרב, נותן לה 300$ ומשכנע אותה לנסוע לבד וכך היה. שתי הנשים שלא ידעו אחת על רעותה נסעו לחופשה וכשחזרו, הוציאה האישה את התמונות שצילמה והראתה לבעלה. להפתעתו בין המצולמות-המאהבת שלו. שואל האיש את אשתו: "מי זאת?". "אל תשאל" עונה אשתו "זו? כל פעם עם גבר אחר. התחילה עם כל גבר נאה שזז על החוף ובמלון". שתק האיש. כשנפגש עם המאהבת, ביקש לראות את התמונות שצילמה. בין המצולמות – ראה את אשתו. שאל את המאהבת: "מי זו?". "זו?" ענתה המאהבת "זו אישה נשמה. לא הסתובבה עם אף אחד. כל הזמן החזיקה את ידו של בעלה".....

למעלה