בוקר טוב ושבת שלום

offe

New member
ליל שבת נעים ../images/Emo48.gif לקידוש.

אז ככה, אני לא זוכרת מי נתנה לי את המספר של אולגה המעבירה הרצאה על תיאטרון בובות - או מנורה הוא ננה - אז לזו שנתנה תודה תודה רבה בשמי ובשם כל הקבוצה. שמענו אותה אתמול, היה פשוט מקסים. זו אשה בעלת מבטא רוסי, אך עברית די בסדר. היא הביאה מסכות, לבשה אותן והסבירה לנו תולדות המסכות. אך כך הופיעה עם בובות מעשי ידיה, מאוד מיוחדות, ונתנה סקצ'ים קטנים, מאוד נחמד. באותו זמן בעלה הפעיל את המוסיקה שהייתה מאוד מאוד נעימה לאוזן. בכל מקרה, אם יש לכם שמות מרצים בנושאים מעניינים ואפילו יוצאי דופן, אנא העבירו אלי. אנו זקוקים לרשימה כזו. שבת נעים - סעו וטיילו במרחבי
לפני החמסינים.
offe

pazi66

New member
לכל הסבתות בפורום../images/Emo140.gif

נתקלתי בזה במקרה ומצא חן בעיני משתף את כל הסבתות שלנו בשורות נחמדות אלה : סבתא של היום "סבתא של היום היא לא כמו סבתא באגדות זקנה בלי שיניים וידיים רועדות סבתא של היום היא בכלל אחרת היא נראית כמו אמא רק יותר מבוגרת סבתא של היום היא בכלל אחרת. סבתא של היום היא כמו כל גברת, נוהגת במכונית, שוחה בים, ומטיילת ברגל לראש המצדה! סבתא של היום היא בן אדם ממש, לא כמו באגדה. נכון, לפעמים קשה לה במדרגות (בעצם גם לאמא), לפעמים יש לה שיערות לבנות (קצת יש גם לאבא) ויש לה יותר קמטים בפנים - אז מה? אז כלום... ועוד כמה הבדלים קטנים.."

emmy5

New member
סבתא של היום יש לה ICQ

היא מדברת באינטרנט כמו בחורה צעירה , ולא מאמינים שהיא סבתא גדולה ...סבתא נוסעת כל פעם לחוץ לארץ ומטיילת בשאנט אליזה...חה חה חה ... פזי ,תודה ...יופי של שיר ..אהבתי

ora11

New member
שבת שלום לכם שישושים יקרים../images/Emo23.gif

אתחיל בזה שהמחשב שלי כנראה נדבק מהמחשב של יעלי חתני ניסה לתקנו ואכן היצליח . לתומר הנכד של ננה שמחה אתכם שהכל עבר בשלום כתבתי לך ננה אתמול או שלשום. תודה לפזי השיר מקסים
וגם נכון לך ניסים זיגד תודה על ההזמנה ויש לך המון משותף עם בעלי. לכל החברים והחברות כאן שבת שלום חג עצמאות שמח ושקט. ברכות

נֵנָה

New member
מאוחר בלילה ../images/Emo121.gif הסנפה קלה לפני

שאני הולכת לישון. אורה יקרה בודאי שראיתי שהחזקת לנו אצבעות ואין כל ספק שזה עזר
הרגשתי את כל האנרגיות והמחשבות הטובות של כל הידידים הנפלאים בפורום המקסים הזה. אין מילים, אתם כולכם נהדרים, אחד אחד
האם לא אמרתי לכם כבר שאני אוהבת אתכם ?
לפזי ואממי
אכן הסבתות של היום הן לא בדיוק כמו הסבתות שבאגדות. הן נוהגות, מבלות ולומדות. באינטרנט גולשות, ובכל העולם מטיילות. אבל, הסבתות של היום הן גם אמהות, אוהבות, דואגות, מחבקות וסיפורים מספרות, ממש כמו הסבתות שבאגדות
שבת מהנה לכולכם
לילה טוב
וחלומות נעימים

למעלה