בוקר טוב ושבת שלום

emmy5

New member
מקסימה ,את צודקת ..דלי הוא ...

דלי ,תאומים ומאזניים מזלות אוויר

אמי .לפי מזלי את צודקת../images/Emo41.gif

אמיי ולכל החברים שבת שלום! לפי מזל קשת.פעם החלפתי כל שבוע את מקום הרהיטים, כיום כבר הפסקתי להשתולל. כי אני פוחדת מאש!! שתהיה לכולנו שבת שלום,ונהנה מילדינו ונכדינו. ועל תשכחו להדליק נרות שבת.כי זו ברכה. להתראות.ושבת שלום ושקטה ומהנה. דבי (דנה)

emmy5

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gifSHABATH SHALOM

דבי ,זה נכון ...הרבה דברים זה נכון ... שבת שלום פורום שלי ,

pazi66

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo47.gif

הללו אל בקדשו (בקדשו) במרומיו במקדשו (מקדשו) הללוהו בכינור בחלילים ובמזמור הללויה, שבת שלום. (הללויה, שבת שלום.) שבת שלום

emmy5

New member
פזי.יודע לברך ../images/Emo16.gif אז לחיים ../images/Emo48.gif

pazi66

New member
אממי שיר הלל "לחיים"../images/Emo48.gif

שיר הלל לחיים, הוא שיר הלל לאלוקים. שיר על היכולת להרגיש... הכל, בהכרת~תודה. שיר הלל לחיים, הוא שיר פליאה, על חסדים... שאב רחום מרעיף על ילדיו באהבה, ללא מידה. שיר הלל לחיים, כמו שמש, מחממת גן ורדים, עם הפרחים,והקוצים ... ומים מפכים, מי נחמה זכים. דשאים רכים, ואנשים ריקים ... מבורכים - כל השבחים לאלוקים

pazi66

New member
תרופה לכאבים שונים../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif

בחורה צעירה יפייפה נוסעת באוטובוס ומחזיקה את הלחי השמאלית בגלל כאבי שיניים. ניגש אליה בחור צעיר ואומר לה, "אני יכול לרפא את הכאב שלך!" לא עוברות שתי שניות והוא מנשק אותה נשיקה צרפתית. הבחורה ההמומה מסמיקה במקום, שוכחת מהכאב, וחיוך עולה על פניה. אישה מבוגרת שהייתה באוטובוס וראתה את הבחור מנשק לצעירה ניגשה אליו ושאלה אותו, "התרופה הזו טובה גם לטחורים?!"

emmy5

New member
|יעלוש שבת שלום,עכשיו אני ../images/Emo41.gif

בדרך המשי ... היום נהניתי יחד איתכם בהרצאה גוף ונפש,מזלות ,ועכשיו אני עושה טיול בדרך המשי ...אבל זה יקח לי יותר זמן ...כמה תמונות מהטיול

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בדרך צחקתי

היתי חייבת לעשות הפסקה ולראות את התרופה של פזי חה חה חה ...שבת שלום ..

yaely2

New member
מנהל
אני בסין עם "אדם מושלם"../images/Emo22.gif../images/Emo42.gif

שלום חברים שלי
כשהייתי נערה צעירה קראתי על חוכמה סינית. הסיפור היה מחורז מדהים ביופיו, לא הצלחתי לעלות על עקבות השיר ההוא ולכן החלטתי לחרוז את הסיפור בעצמי. (חוכמה סינית חריזה שלי). יעלי

נֵנָה

New member
יעלייי ../images/Emo6.gif זה נשמע כל כך מעניין...

הייתי מצטרפת בשמחה להרצאה מהנה ומענינת כזאת
לפחות נהניתי מהדרך בה תיארת את הכל. עושה ממש חשק לעוד

למעלה