בוקר טוב חברות וחברים (?)

Sigal H

New member
שלומו טוב

בינתיים כבר הורדתי את החבישה וכל עוד אני לא דורשת מהזרוע יותר מדי ושום דבר לא נוגע באיזור - הוא מחזיק יפה.
הייתי אומרת לספר "צא החוצה וחשוב על מה שעשית", אבל מצד שני, עדיף שהוא יהיה בפנים... אז העמדתי אותו בפינה עם הפנים לקיר

Sigal H

New member
גם אני מעדיפה רכות

זה חוסך המון משקל.
למרות שלכריכות קשות יש יתרון כשקוראים בשכיבה על הצד.

הסברת את מה שרציתי להגיד ולא ידעתי איך

שדווקא כריכות קשות יותר נוח לקרוא בפוזיציות שונות.
אבל אני מתארת לי שהמוציאים לאור של הספר הזה לא חשבו על אנשים חולים ואני יכול הלדמיין לי כמה הוא כבד.

אולי את יכולה לפרק את הספרים האלה לכמה חלקים שיהיה לך יותר נוח? אני נגד לפגוע בספרים אבל כשצריך אז צריך.

Sigal H

New member
עשיתי זאת פעם

כשלמדתי תוכנות עיצוב עם ספרים בעובי של כדור גלידה, אבל עכשיו הספרים של הקורס מחולקים כך שזה לא נורא.

bimbo15

New member
מי מסוגל לשכב על הצד?כבר 7 שנים שאני ישנה בכורסת

טלוויזיה. ואני מאוד אוהבת לשכב על הצד, אבל זה ממש לא בא בחשבון. הגב לא מסכים. רק כורסה הוא רוצה!! מפונק

Sigal H

New member
נו, לפחות מצאת מקום נוח

לישון בו. ואם כבר לא במיטה, כורסה היא ללא ספק תחליף ראוי :)

bimbo15

New member
את צודקת, וזו אכן בעיה

אגב, בדיוק שלשום נרדמתי על הספה ושכבתי על הצד, והיה כיף. עד הרגע שהייתי צריכה לקום. חשבתי שהגב ממש נשבר. והיום, יומיים אחרי זה, עוד הייתי צריכה עזרה. הבן שלי הכין לי אוכל, הגיש לי ועזר לי להתנועע בבית, בעוד אני שוכבת בכורסה. כעת קצת יותר טוב, אבל עדיין כואב. שילמתי ביוקר על הכיף הזה

bimbo15

New member
שכחתי רק להוסיף, שכדי לקרוא ספר מבלי לאמץ (כמעט) את הידיים,

אני מכופפת את הברכיים, ומשעינה עליהם את הספר. אז זה לא כל כך אידיאלי, אבל אפשר לקרוא.

חיבוק
וחיוכים
לכולם

גם לכופף ברכיים זה לא דבר של מה בכך, ויש לברך

חשבתי על זה שאפשר בישיבה לשים כרית ממש שמנה, או שתי כריות על הברכיים ועל זה את הספר ואולי להגיע לגובה שלא צריך להחזיק עם הידיים.
לי לקח זמן להבין שלשכב על הצד זו האופציה הכי טובה לי. כי לשכב על הגב זה לגמרי בלתי אפשרי. לשכב על הבטן גם בעייתי מאד. בכלל שכיבה זו תנוחה קשה לי (כנראה קשור ל-POTS) ואני באמת לרב יושבת.
אבל לאט לאט הבנתי שאיזו שכיבה אינטואיטיבית כזו עוברית זה הכי פחות נורא. אבל צריכה כל הזמן לשנות פוזיציה וכאלה.
למצוא תנוחה שנוח לך בה זה לא פשוט.

Sigal H

New member
הו, למצוא תנוחה...

למרות שבמקרה שלי עדיף לשכב מאשר לשבת, בכל זאת למצוא תנוחה סבירה זה סיפור וגם אז הנוחות לא מחזיקה מעמד יותר מרבע שעה בערך. ושוב להתהפך ולחפש תנוחה סבירה. ושוב.
&nbsp
ישנן כריות משולשות המיועדות לקריאה שניתן להשעין עליהן את הספר, וכך חוסכות את מאמץ ההחזקה באוויר (בעיקר כשהכרית מוצבת על עוד כרית לגובה). את הכרית שאני משתמשת בה קיבלתי במתנה אז אני לא יודעת איפה אפשר לקנות.
&nbsp
ושיהיה לנו לילה טוב

הו, כרית משולשת לקריאה !? זה רעיון

אז כן, רק צריך למצוא איפה מוכרים כאלה.
ולהוסיף לאוסף הכריות החשוב כל כך.

ורגע, מה קורה עם הראש? הוא צריך להיות מכופף קדימה כדי לקרוא?

Sigal H

New member
תלוי בתנוחה

אני אוהבת לקרוא ולהקריא בכורסה הנחמדת שלי בסלון, שבה יש גם תמיכה לראש שמכופפת את הראש בדיוק לזווית הנכונה.

למעלה