בוקר טוב חברות וחברים

בת אל57751

New member
אין לי פייס בוק וגם לא רוצה אחרי ששמעתי כל כך הרבה

תלונות על ההתנהלות שם

מספיק פורומים ,שלפעמים גם בפורם אנשים לא מקבלים
תגובות איך שהם רוצים או שונה מהם
ומתנהגים בהתאם לכך--לא צריכה יותר
 
אני לא מוטרד כי אני משתמש בפייסבוק רק כפלטפורמה

לגבי אוכל, קורה לי משהו מענין כל איזו תקופה -
בגיל 50 אכלתי בפעם הראשונה פיצה...
בגיל 60 אכלתי בפעם הראשונה דג (בגריל) שאיננו סרדין בקופסה או דג מלוח...
היום 70+ ניסיתי לאכול קוויאר גם בכריך וגם על גבי קרקר, וכעת אני באמת לא מבין מה עושים מזה סיפור, חוץ ממליחות אין בו שום טעם, חוץ מהעובדה שהמחיר מרקיע שחקים, 15 גרם עלה 20 שקלים....

כמובן שבין לבין אני לא נרתע מלנסות דברים, כמו שבלולים מטוגנים (אסקרגו) ניסיתי אחד והוא מצריך לעיסה רבה. ניסיתי תמנון וזה היה כמו גומי, רק לובסטר עדיין לא ניסיתי, אולי בגיל 80.....
 

יוליקה

Member
מנהל
לובסטר לא ניסית, לא בגלל הגיל

אכלתי לובסטר לראשונה בחיי ב-2002, בארה"ב...
ורק בגלל שהזמינו אותי... מנה עלתה בין 70-100$
תלוי בגודל... ואני חייבת להודות שאם מדברים על טעם גן עדן
התכוונו לבשר הצוותות של הלובסטר....
זהו טעם ששום דבר לא דומה לו... רך ונימוך בפה... לא מזכיר
שום דג... שרימפסים גם מאד טעימים...אבל רק הגדולים... לא הקטנים
האלה שמפוזרים על פסטה....
 

נימה3

New member
לפני שנים קבלנו מדודה שהגיעה מרוסיה

צנצנת קויאר למען האמת לא ידענו בדיוק מה זה ולא העזנו לפתוח אחרי כמה שנים בכל זאת פתחנו את הצנצנת וזה באמת היה מאד מלוח נדמה לי שלא אכלנו ובסופו של דבר השלכנו את מאכל המלכים הזה לפח. כנראה שלא זורם בקרבנו דם כחול.
 

יוליקה

Member
מנהל
לא, ממש לא

מגישים את הלובסטר עם כלי מיוחד שניראה
בתחילה כמו פלייר שמשמש לשבירת הצבתות
ובעזרת מזלג שולפים את המח שלהם...
מגישים גם צלוחית חמאה מומסת ושום ....
 
למעלה