בוקר טוב חברות/ים...
|ברק

מנורה

New member
ושוב איתכן ושוב איתכם יום טוב ידידי

כנראה שגם למחשב שלי היה קר ולא רצה לפעול אבל אחרי מכת חשמל שקבל התאושש. כמה טוב שאפשר להשאיר אותכם מספר יצים לבד אתם מסתדרים נהדר. כיף לראות חברה חדשה
מגי לראות את הנכדים המקסימים של אורה להנות מהשירים והחום של כולם הכנתי מרק אתם מוזמנים

ora11

New member
מנורה ../images/Emo51.gifלך ו../images/Emo52.gif

שלא הגבתי קודם, לילה טוב הילדים כבר ישנים ואני הופ קופצת למיטה. נם קמים מוקדם ואני כבר לא רגילה להשכמה ב 6.30

yaely2

New member
מנהל
שלום מנורה.../images/Emo62.gifצריך להתחיל ..

לאחל למחשבים רפואה שלמה ושיהיו בריאים ולא רק לחברים. שלום, ושנהיה בריאים יעלי

emmy5

New member
../images/Emo24.gifORA11מקסימים ,הרבה נחת

כיף רק נכדים , אני אתן לנכדה שלי לבחור ....קשה ... כולם אחד אחד הרבה נחת ,אני בטוחה שתסתדרי איתם...

emmy5

New member
בדיחה, יעלוש הפעם נצלת../images/Emo24.gif

מטוס טס מעל האוקיינוס השקט, הרחק מכל יבשה. לפתע נשמע קולו של הקברניט ברמקול: "אני קברניט המטוס, ויש לי לבשר לכם שתי בשורת: אחת רעה, אחת טובה. הבשורה הרעה היא שמנועי המטוס כבו, אנו דואים, ואני מנסה לנחות נחיתת אונס. הבשורה הטובה היא שאנו ליד אי קטן, הרחק מכל מקום ישוב, וכאן נוכל לחיות את שארית חיינו, משום שאף אחד לא ימצא אותנו." המטוס נחת נחיתת אונס מושלמת על האי. בין הנוסעים נמצאים משה ולאה מבני ברק. שואלת לאה את משה: "מה נעשה, אין כאן בית כנסת, אוכל כשר ואנו נאלצים להשאר כאן.." אומר לה משה: לאה, את שילמת את ההמחאה שהבטחת לישיבה בבני ברק? "לא" עונה לו לאה, "לא הספקתי בגלל ההכנות לפני הנסיעה". משה חיוך קל, וממשיך: "ואת התשלום שהבטחת לבית הכנסת שילמת?" "לא" אומרת לאה, נבוכה ומרוגזת מעט, "מה זה שייך בכלל?" החיוך של משה מתרחב לצחוק :" ואת הוראת הקבע שפג תוקפה לישיבה של הבן חידשת?" "משה, מה קרה לך?, לא, לא חידשתי." "אז אל תדאגי" עונה משה בצחוק מתגלגל:" הם כבר ימצאו אותנו"

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifכפולה דני ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifבדיחה 10

maxima

New member
ערב טוב כולם........./images/Emo24.gif

מנורה ברוכה השביא...ברוך רופא חולים....
....המחשב כמובן אורה חמודים חמודים הרבה נחת ואושר רדרד תודה על שירי אלויס....

ora11

New member
../images/Emo51.gif מקסימה המקסימה../images/Emo28.gif../images/Emo25.gif

dani 123

New member
ליעלי, בדיחה לתרגום

Pappy & The Peddler An old man and his wife lived deep in the hills and seldom saw many people. One day a peddler came by to sell his goods and asked the man if he or his wife wanted to buy anything. "Well, my wife ain't home, she's gone down to the crick to wash clothes, but lemme see what you got," said the man. The peddler showed him pots and pans, tools and gadgets, but the old man wasn't interested. Then the man spotted a mirror and said, "What's that?" Before the peddler could tell him it was a mirror, the old man picked it up and said, "My God how'd you get a picture of my Pappy?" The old man was so happy he traded his wife's best pitcher for it. The peddler left before the wife came back and spoiled his sale. The old man was worried that the wife would be mad at him for trading her best pitcher, so he hid it in the barn behind some boxes of junk. He would go out to the barn 2 or 3 times a day to look at the "picture" and eventually the wife got suspicious. One day she got fed up and after he retired for the night, she went out to the barn. She saw the mirror behind the boxes, picked it up and said, "So this is the hussy he's been foolin' around with!"

ora11

New member
../images/Emo51.gifאממי ../images/Emo24.gif

ככה זה הדשא של השכן ירוק יותר. כשיש בנים רוצים בנות ולהפך. ערב טוב אני הולכת לקלח את הילדים אחרי ארוחת ערב ובעלי יספר את הסיפור לפני השינה.

bimbo.

New member
אורה, איזה חמודים הם../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

תהנו מהם ושיהיו לכם הרבה ימים ביחד

yaely2

New member
מנהל
נכדים מקסימים וגם אוכלים טוב ../images/Emo28.gif

טפו טפו טפו.
מאחלת לך אורה 11, אחד עשרה צאצאים כאלה, ובקרוב. יעלי

ora11

New member
תודה יעלי ../images/Emo25.gif

את רואה איך הנכדים נהנים מהעוף? והסבתא נהנית פי 1000 ,

emmy5

New member
עוד בדיחה

הוא היה שיכור ולא רצה לנהוג, ולכן השאיר את המכונית בחניה והלך ברגל. בדרך עצר אותו שוטר ושאל: "מה אתה עושה כאן ב - 2:00 לפנות בוקר ?" ענה לו האיש: "אני הולך להרצאה." "ומי הולך להרצות לך בשעה כזו?" שאל השוטר. "אישתי" ענה האיש.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifאמי, בדיחה 10 וגם את 10

yaely2

New member
מנהל
אני עם הגשם והרוח, נזכרתי ../images/Emo168.gif

שלום, כל כך כיף פה ליד המחשב הגשם מרביץ בחוץ כמויות של מים, במקום שנביא מטורקיה במטוסים הגשם מביא לנו מים על המקום, במקום שנשלם בעד כל כוס מים מטורקיה כמו שמשלמים על כוס שמפניה מסוג אקסטרא אנו מקבלים מתנה חינם. והשיר שנזכרתי בו הוא רוח רוח קל כנפיים עופה עופה לשמים, עופה עופה אל הים עננים הבא משם כל ענן יבריק ברק וירעים בקול חזק רעם קול וגשם מים רוח רוח קל כנפיים. חמישים שנה אחרי... נזכרת בילדות יעלי

למעלה