בוקר טוב חברים יקרים יום

נֵנָה

New member
אל תשאלי איך פחדתי, רק מהשם ../images/Emo5.gif

היה לי רע... אך להפתעתי עברתי את זה בשלום ובגבורה אחרי שהשיננית התיזה לי ספריי מאלחש בפה שהרדים לי גם את הלשון
ועם מחמאות חוזרות ונשנות שנתנה לי כל הזמן כמה שאני נהדרת, נפלאה, גיבורה ומשתפת פעולה ...
עכשיו, אחרי שעברה השפעת האילחוש, יש לי קצת רגישות בשיניים, אבל לא נורא. אל תדאגו, ביום ששי אוּכל לאכול בראנץ' ואפילו עוגה
אז בקיצור, "הקצעת שורשים" זה כמו ניקוי אבן שהשיננית עושה, אבל יותר לעומק. היא חודרת בין השיניים דרך ה"כיסים" ממש עד התחלת השורשים ומשייפת אותם מסביב, בין השיניים ובין השורשים עצמם (הרי השורשים של השיניים הטוחנות מפוצלים...) מה אומר לכם, ממש עבודת פרך ... לי היה קצת קר ולה היה חם מהמאמץ
אבל העיקר שעברתי את זה. קראתי באינטרנט שזה מאד חשוב למניעת דלקות בחניכיים ושמירה על אורך החיים של השיניים וגם עוזר אחר כך לחניכיים להידבק יותר טוב לשורשי השיניים ולמנוע החרפה של נסיגת החניכיים ... "הקצעה" מלשון "להקציע" - כמו שמקציעים ומקלפים את העץ במַקְצוע ... ממש נעשיתי "מומחית" אהההה ?
אז, אם למישהו מכם ימליצו לעשות "הקצעת שורשים" תדעו שזה חשוב מאד ! מאחלת לכם בריאות טובה ושיניים בריאות
לייצ'יק

נֵנָה

New member
הודעה חשובה על כיבוי מערכת ../images/Emo44.gif

טוב, לא מצאתי מחשב אז נתתי טבליזיה

מנורה

New member
ננה ערב טוב עם שם כזה מסובך

לא פלא שלא ידעתי על מה מדובר. לפני הרבה שנים היו גם לי מרדימים את הפה כדי לעבור את התהליך הזה. זה תוצאה של הזנחה אבל היום אין לי יותר בעיה עם זה כל 6 חודשים ביקורת ושיננית והבעיה נפתרה. מרוב פחד אני מתמידה כאבי שינים
מפחיד

maxima

New member
רדרד....../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

לא ידעתי שהיית חולה מאחלת לך החלמה מהירה ושתצליח להגיע ביום ששי ותודה על כל השירים היפים אני אוספת לי אותם בספריה ומאזינה להם ברצף

למעלה